“Er was een dopje weg, van een van de pitten van het gasstel. We hebben het direct gemeld en een dag later lag er al een envelop in de brievenbus. Er zat een zakje met acht van die dopjes in. Nou, die andere zeven hebben we nog niet nodig gehad, maar het is altijd handig als je ze in huis hebt.” Alice de Jonge vertelt het om maar aan te geven dat de service bij Ardi Keukens goed geregeld is.

Alice en haar man Marco lieten begin vorig jaar een nieuwe keuken plaatsen in hun woning in hartje Middelharnis. Ze hadden niet precies in hun hoofd hoe de nieuwe keuken eruit zou moeten zien. Landelijk, tikje klassiek, verder waren ze niet gekomen. Daarom leek het goed om een oriëntatierondje te maken langs diverse keukenzaken. “We hadden er al een paar gezien toen we ‘s middags om halfvier bij Ardi binnen stapten. Daar zijn we tot halfzeven gebleven".  

Landelijke keuken met prachtige schouw
Wim van Vossen Fotografie

“We werden rustig geholpen, helemaal niet opdringerig.”

Alice vertelt dat ze enthousiast werd van wat ze zag. De keuken die ze onbewust zochten, stond er gewoon, zij het met bovenkastjes, een ander aanrechtblad en in een andere opstelling. “We vonden hem gelijk mooi, we waren direct verkocht. Allebei.” Maar ze waren ook te spreken over de manier waarop ze bij Ardi werden geholpen. “Bij de andere zaken waar we die dag waren, liepen we door de showroom maar werden we niet aangesproken. Bij Ardi wel, op een plezierige manier. Helemaal niet opdringerig.” 

De landelijke, klassieke keuken is inmiddels in gebruik genomen. De keuken is heel praktisch. “Kijk, we hebben gas op glas: een glasplaat met gaspitten. Dat is heel goed schoon te houden. Ook praktisch is de oven op stahoogte. Je hoeft niet te bukken, dat is fijn want we gebruiken hem dagelijks en kleine kinderen kunnen er niet bij.”

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Landelijke keuken
Wim van Vossen Fotografie
Landelijke keuken in mooie hoekopstelling
Wim van Vossen Fotografie