Douches die passen bij uw lifestyle

Wie is er niet druk? De beslotenheid van je badkamer is heerlijk en weldadig om je in terug te trekken en te ontsnappen uit de drukte van alledag. Inrichting en vormgeving van uw badkamer is daarom belangrijk.

Bij ons hebt u volop keuze in badkamerinrichting en vindt u douches van puur basic tot luxe wellnessproducten.

Wij helpen u bij het bepalen welk soort douche bij uw persoonlijke voorkeuren past. Bezoek onze showroom in Nunspeet en laat u adviseren.

Maak een vrijblijvende afspraak
Moderne badkamer met douche

Ruime keuze in douches

Stoom- en saunacabines, infraroodcabines, douchezuilen met massagekoppen, douchecabines, inloopdouches, regendouches, douchepanelen, eenvoudige handdouches of met diverse stralen? Hebt u ooit wel eens stil gestaan bij de talloze mogelijkheden die er zijn op dit gebied?

Iedereen stelt andere eisen aan de inrichting van de douche. Met ons uitgebreide assortiment producten kunnen wij in al uw behoeften voorzien.

Of het nu gaat om het formaat, straalsoorten of designs - onze producten zorgen voor uw persoonlijk doucheplezier. Uiteraard bieden wij in ons assortiment ook de bijpassende toebehoren zoals slangen, houders en glijstangen. 

Overzichtsfoto

Douches zijn ruimtelijk met een inloopdouche

Het is heerlijk als je zowel een bad als een douche kunt laten plaatsen. In veel gevallen leent de badkamerruimte zich daar echter niet voor.

Kies je voor een douche, overweeg dan eens een douche zonder cabine. Uw badkamer oogt als één geheel en ziet er ruimtelijker uit. Inloopdouches zijn functioneel en in verschillende maten verkrijgbaar. Bijkomstig voordeel is dat u een inloopdouche geheel naar eigen wens kunt vormgeven: zo kunt u onder meer zelf de afmetingen bepalen, tot op de centimeter nauwkeurig.

Met een ruime keus aan waterstralen en douchevarianten kiest u wat u het fijnste vindt.

Moderne badkamer met beton en zwarte staalramen en wit toilet

Douchen en baden ineen

Douchen kun je ook in bad, maar de kleine ruimte van een bad is een nadeel. Sommige fabrikanten zoals Duravit hebben hier een oplossing voor: een hoekig bad dat bestaat uit een deel dat zo breed is als een douchebak, maar verder doorloopt in een bad. Zo kun je én lekker in bad zitten én breeduit douchen. Goeie combi!

Voor inspiratie en advies over badkamers kunt u terecht bij onze showroom Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

overzichtsfoto
Zwarte douchekraan voor de moderne badkamer, met betonlook wandtegels
"Een regendouche.. heerlijk! We willen nooit meer een andere douche dan een regendouche."

De heer Winckelmolen en mevrouw Dijkhuizen uit Dronten kochten bij Arma hun nieuwe badkamer.

Lees hun ervaring en bekijk meer foto's

Badkamer Lelystad, aparte douchehoek

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan
Gratis inspiratie magazine over keukens

De beste douches door eigen montage

Wij bieden een breed assortiment schitterende douches aan. Een pluspunt is dat de installatie in vakkundige handen is van onze eigen monteurs. Ze zijn net zo enthousiast, klantgericht en betrokken als elke andere medewerker van ons bedrijf.

U krijgt altijd kwaliteit. En afspraak is afspraak. Wij ontzorgen u compleet met een perfect eindresultaat. De gemiddelde klantcijfer van 9,7 op Qasa.nl (op basis van honderden reviews) geven hiervan het bewijs. Lees de ervaringen van vele enthousiaste klanten die u voor zijn gegaan.

Maak een afspraak

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
Button Doen zoals Beloofd