Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Wastafelmeubels als blikvangers

Een goedgekozen wastafelmeubel is een blikvanger in uw badkamer. Voor u de uitdaging om het tot een waar pronkstuk te maken! Bij ons doet u volop inspiratie op en bent u verzekerd van topkwaliteit wastafelmeubels. Tegen scherpe prijzen, zonder overbodige toeslagen.

Profiteer van onze vaste lage prijzen en transparante offertes met nettoprijzen. Doe er uw voordeel mee.

Wastafelmeubel_hout_zwart_marmerlook

Trends in wastafelmeubels

Zwevende wastafelmeubels winnen duidelijk terrein. Hierbij worden opstellingen steeds vaker uitgevoerd in donkere tinten. Ook organische vormen die uw badkamer een vrouwelijke uitstraling geven worden populairder.

En meer en meer wordt de badkamerinrichting meegenomen in het totale design van woningen. In onze collectie vindt u altijd een wastafelmeubel en badkamermeubel dat bij uw ontwerp past.

Of u nu een klassieke inrichting heeft, een landelijke stijl mooi vindt of meer iemand bent van strak en modern, bij ons vindt u wastafelmeubels in elke stijl voor een scherpe prijs.

Onze meubels zijn van gerenommeerde merken en zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en afmetingen.

Houten wastafelmeubel met witte waskom en zwarte badkamer kraan

De wastafelmeubel is onmisbaar in uw badkamer

Een wastafelmeubel is een niet weg te denken onderdeel van uw badkamer. Ons dagelijks terugkerende ritueel van lichaamsverzorging speelt zich hier grotendeels af.

Reden te meer om goed na te denken over de aanschaf van een wastafel. Tip: als u een kleine sanitaire ruimte hebt, kies dan voor een zwevend wastafelmeubel.

Doordat de ruimte eronder open is, oogt uw badkamer ruimtelijker, en dus groter. Onze specialisten helpen u om goed geïnformeerd een keuze te maken.

Wastafelmeubel met praktisch gemak

Voor elke persoonlijke situatie zijn er wastafelmeubels. Telt uw woning meerdere bewoners die gezamenlijk een badkamer benutten? Dan is een dubbele wastafel wellicht een idee. Denkt u na over waterbesparende mogelijkheden?

Wastafelmeubels met waterbesparende kranen zijn de trend. Laat u zich vrijblijvend uitgebreid door ons team in Nunspeet adviseren. Zodat u het wastafelmeubel aanschaft dat perfect bij uw situatie past.

Sanitair montage

Wastafelmeubels met eigen montage

Wij bieden een breed assortiment wastafelmeubels aan. Een pluspunt is dat de installatie in vakkundige handen is van onze eigen monteurs. Ze zijn net zo enthousiast, klantgericht en betrokken als elke andere medewerker van ons bedrijf.

U krijgt altijd kwaliteit. En afspraak is afspraak. Wij ontzorgen u compleet met een perfect eindresultaat. Lees de honderden klantervaringen die deze garantie onderstrepen.

Maak een vrijblijvende afspraak om onze kwaliteit te ervaren. Wastafelmeubels kunt u enkel vinden bij onze vestiging Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.