Wastafelmeubels als eyecatchers

Een goedgekozen wastafelmeubel is een blikvanger in uw badkamer. Voor u dé uitdaging om het tot een waar pronkstuk te maken! Bij ons doet u volop inspiratie op en bent u verzekerd van topkwaliteit wastafelmeubels. Tegen scherpe prijzen, zonder overbodige toeslagen.

Profiteer van onze vaste lage prijzen en transparante offertes met nettoprijzen. Doe er uw voordeel mee.

Maak een vrijblijvende afspraak
Badkamermeubel voor de moderne badkamer

Trends in wastafelmeubels

Zwevende wastafelmeubels winnen duidelijk terrein. Hierbij worden opstellingen steeds vaker uitgevoerd in donkere tinten. Ook krganische vormen die uw badkamer een vrouwelijke uitstraling geven worden populairder.

En meer en meer wordt de badkamerinrichting meegenomen in het totale design van woningen. In onze collectie vindt u altijd een wastafelmeubel en badkamermeubel dat bij uw ontwerp past.

Of u nou een klassieke inrichting heeft, een landelijke stijl mooi vindt of meer iemand bent van strak en modern, bij ons vindt u wastafelmeubels in elke stijl voor een scherpe prijs.

Onze meubels zijn van gerenommeerde merken en zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en afmetingen.

Moderne badkamer met zwarte staalramen en zwart badkamermeubel
Moderne badkamer met beton en zwarte staalramen en wit toilet
"Nee, geen twee waskommen, dat is in ons huishouden niet nodig. Een grote waskom is voldoende. En ja, niet te vergeten natuurlijk de hoge kast met twee deuren waarachter we handdoeken opbergen en onze verzorgingsartikelen"

De heer Winckelmolen en mevrouw Dijkhuizen uit Dronten kochten bij Arma hun nieuwe badkamer.

Lees hun ervaring en bekijk meer foto's

Witte moderne badkamer met bad, regendouche en wastafelmeubel

De wastafelmeubel is onmisbaar in uw badkamer

Een wastafelmeubel is een niet weg te denken onderdeel van uw badkamer. Ons dagelijks terugkerende ritueel van lichaamsverzorging speelt zich hier grotendeels af.

Reden te meer om goed na te denken over de aanschaf van een wastafel. Tip: als u een kleine sanitaire ruimte hebt, kies dan voor een zwevend wastafelmeubel.

Doordat de ruimte eronder open is, oogt uw badkamer ruimtelijker, en dus groter. Onze specialisten helpen u om goed geïnformeerd een keuze te maken.

Houten wastafelmeubel met witte waskom en zwarte badkamer kraan

Wastafelmeubel met praktisch gemak

Voor elke persoonlijke situatie zijn er wastafelmeubels. Telt uw woning meerdere bewoners die gezamenlijk een badkamer benutten? Dan is een dubbele wastafel wellicht een idee. Denkt u na over waterbesparende mogelijkheden?

Wastafelmeubels met waterbesparende kranen zijn de trend. Laat u zich vrijblijvend uitgebreid door ons team in Nunspeet adviseren. Zodat u het wastafelmeubel aanschaft dat perfect bij uw situatie past.

Wastafelmeubel

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine
Gratis inspiratie magazine over keukens

Wastafelmeubels met eigen montage

Wij bieden een breed assortiment wastafelmeubels aan. Een pluspunt is dat de installatie in vakkundige handen is van onze eigen monteurs. Ze zijn net zo enthousiast, klantgericht en betrokken als elke andere medewerker van ons bedrijf.

U krijgt altijd kwaliteit. En afspraak is afspraak. Wij ontzorgen u compleet met een perfect eindresultaat. Lees de honderden klantervaringen die deze garantie onderstrepen.

Maak een vrijblijvende afspraak om onze kwaliteit te ervaren. Wastafelmeubels kunt u enkel vinden bij onze vestiging Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Lees meer over badkamers

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
Button Doen zoals Beloofd