Stoomcabines

Zo lang als dat de geschiedenis teruggaat, wordt stoom als helend, ontspannend en bovenal verfrissend ervaren.

Het biedt comfort voor zowel lichaam als geest, en na een verfrissende stoomdouche kunt u er weer volop tegenaan. De stoomdouche combineert het eeuwenoude genoegen van het stoombad met moderne techniek en comfort.

Een goede stoomdouche zorgt voor een combinatie van stoom en pulserende massagestralen. Hierdoor wordt uw bloedsomloop weer gestimuleerd en uw spieren losgemaakt. Stoom reinigt uw huid, en als u na een stoomdouche meteen een koude massagedouche neemt, zult u zich als herboren voelen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan
Gratis inspiratie magazine over keukens
"Onze badkamer is een inspirerende ruimte om optimaal te ontspannen en om nieuwe energie op te doen"

De heer Winckelmolen en mevrouw Dijkhuizen uit Dronten kochten bij Arma Keukens en Sanitair uit Nunspeet hun nieuwe badkamer.

Lees hun ervaring en bekijk meer foto's

Badkamer Lelystad, aparte douchehoek

Stoomcabine is de sauna voor iedereen

Voor sauna's was het publiek vroeger beperkt. Niet iedereen wilde of kon zo'n heet houten huisje kwijt in huis. Sinds enige tijd is stomen voor iedereen bereikbaar. Pak eens fors uit en maak van uw douche een stoomcabine. Zo creëert u uw eigen wellnessplek in huis.

U vindt volop inspiratie en informatie over badkamers, douches, badkamermeubels en stoomdouches bij onze vestiging Arma in Nunspeet. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Lees meer over badkamers

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
Button Doen zoals Beloofd