Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Onze beloftes - weten waar u aan toe bent

Bij DB Keukens staat 'Doen zoals Beloofd' centraal. Daarom hebben wij vier beloftes geformuleerd. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Het is een kwestie van alleen beloften doen als je zeker weet dat je ze waar kunt maken. Geen mooie verkooppraatjes of vage smoesjes, afspraken komen we gewoon na. Dit is ook de reden waarom ruim 2100 klanten ons gemiddeld met een 9,7 beoordelen.

Belofte 1: Direct de beste prijs; afdingen is niet nodig

De stuntprijzen vliegen u om de oren, als u op zoek gaat naar een nieuwe keuken. Maar wilt u echt de goedkoopste keuken? U heeft er tenslotte niets aan als de kwaliteit van uw keuken en de service na een paar jaar tegenvalt.

We bieden topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Als landelijke aanbieder kopen we groot en scherp in. Wij geven u direct de beste prijs, waardoor afdingen niet nodig is. U krijgt de prijs waarvan we zeker weten: meer hoeft niet, minder kan niet.

Direct de beste prijs. Afdingen is niet nodig.

Belofte 2: 10 jaar garantie op onze montage; perfect eindresultaat door onze vakmensen

Als familiebedrijf verkopen wij niet alleen keukens, wij monteren en installeren ze ook. Door onze vakmensen met hart voor de zaak. Of beter gezegd: hart voor uw keuken. Ze leveren uitsluitend kwaliteit en zijn pas tevreden als alles perfect is afgewerkt en alle apparatuur werkt zoals het hoort. Wij geven dan ook met een gerust hart tien jaar garantie op onze montage, zodat u onbezorgd kunt genieten.

10 jaar garantie op onze montage. Perfect eindresultaat door onze vakmensen.

Belofte 3: buitengewoon goed geregeld; afspraken komen we na

Als u ergens niet op zit te wachten bij de aanschaf en montage van uw keuken, dan is het gedoe. Gelukkig hoeft dat ook niet. De bestelling, de levering en de montage, we doen het allemaal. In eigen beheer en uiterst zorgvuldig. Wij doen alleen beloftes als we zeker weten dat we ze ook kunnen waarmaken. Doen zoals beloofd. Daar kunt u ons gerust aan houden.

Buitengewoon goed geregeld. Afspraken komen we gewoon na.

Belofte 4: Service op 9+ niveau; voor en na de handtekening

Van het eerste advies tot en met de laatste schroef, alles moet kloppen als het aan ons ligt. Ook nadat de handtekening is gezet lopen wij nog net zo hard voor u. Als familiebedrijf zit het verlenen van service in onze genen en gaan we voor uitsluitend tevreden klanten. Hoe blijer u bent, hoe meer werkplezier wij hebben. Met minder dan een 9+ waardering nemen we geen genoegen. Dat dit ook lukt, kunt u zien op de diverse reviewsites.

Service op 9+ niveau. Voor én na de handtekening.