Menu

Keukens bieden u zoveel méér

In onze visie zijn keukens allang geen plekken meer waar uitsluitend gekookt wordt door 1 persoon. Moderne keukens zijn veel leuker geworden! Als specialist met jarenlange ervaring in keukens, hebben we wensen en behoeftes zien veranderen. Belangrijke keukentrends zijn:

  • Moderne keukens zijn van alle comfort voorzien
  • Keukens van nu zijn ontworpen voor bijpraten, ontmoeten, koken en online activiteiten
  • Actuele keukens bieden plek aan meerdere gebruikers

Keukens van deze eeuw zijn dus enorm veranderd! Het is onze passie om uw droomkeuken te vinden tijdens uw zoektocht naar keukens. Het hele proces van keuken kopen hebben wij al voor u opgeschreven. Meer inspiratie vindt u verder op onze website en natuurlijk in onze showrooms.

Bekijk alle keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 2064 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
Overzicht keukenshowroom: keukens in alle prijzen, opstellingen en stijlen
Material Center in onze keukenshowroom
"Wij onderscheiden ons in het traject na de verkoop. Want een lage prijs is niet voldoende. Juist een perfecte levering en de beste montage zorgt voor enthousiaste klanten."

Unieke visie op klantgerichtheid

Een paar keukens presenteren, dat kan iedereen die keukens verkoopt. Wij vinden dat het verkopen van keukens méér vraagt.

Aandachtig luisteren naar uw wensen is in onze ogen een essentieel onderdeel. Maar ook: kennis van keukens en gedegen advies. Het nakomen van afspraken. Nauwkeurig werken, ook bij de montage.

Het onderscheidt ons van andere bedrijven die keukens verkopen. En omdat we inmiddels zoveel keukens in- en verkopen, profiteert u van volume-voordeel! Onze collectie heeft keukens in elke prijsklasse, maar wel altijd tegen de laagst mogelijke prijzen!

Zonder opslagen, toeslagen, onduidelijke verhogingen of wat dan ook. Dat zijn we zo gewend. Al jaren. 

Verkoopgesprek - deskundig advies en direct de laagste nettoprijs

Keukens met karakter, van een bedrijf met karakter

Ooit begonnen we in Zeeland met het verkopen van keukens. Hiermee hadden we zoveel succes, dat onze showrooms zich uitspreidden over heel Nederland: inmiddels 6!

Onze mensen hebben in grote mate bijgedragen aan de groei van ons keukens bedrijf. Met hun enthousiaste en gedreven aanpak, zetten ze zich 100% in om hoogwaardige kwaliteit keukens naar wens, perfect afgewerkt, op tijd en volgens afspraak te realiseren.

Hiervoor zijn wij bekroond met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Keukens van DB KeukenGroep, zijn keukens met karakter. Van een bedrijf met karakter.

Maak vrijblijvende afspraak
Alle processen in eigen beheer, voor een optimaal eindresultaat
“We hebben hier goed advies gekregen over hoe we echt iets moois van onze keuken konden maken. Tot in de details. Details waar je zelf toch niet echt aan denkt. Dat beschouwen we als een van de pluspunten."

Nico en Saskia Wiggelinkhuijsen uit Hulshorst kochten hun keuken bij één van onze vestigingen.
Lees tientallen klantervaringen en bekijk foto's.

Houten keuken Gelderland
Eigen logistieke dienstverlening voor veilige opslag en correcte levering
Montage van keuken door eigen monteurs

Volop inspiratie met gratis magazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over een nieuwe keuken. En het bedrijf waar u deze keuken gaat kopen.

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. 

Vraag uw magazine aan
Gratis inspiratie magazine over keukens

Herken uw stijl in onze brede collectie keukens

Er is veel meer aandacht gekomen voor sfeer in keukens. Onze brede collectie keukens speelt in op actuele keukenstijlen.

De prijzen? Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maaktwerk. Voor ieder budget kunt u bij ons in vertrouwen een keuken aanschaffen. U ontvangt altijd een transparante offerte, met nettoprijzen.

Lees op onze website meer over de diverse keukenstijlen, bekijk vele keukens online of maak kennis met ons familiebedrijf.

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree
Showroom Keur Keukens Haarlem
Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree