Alles over aanrechtbladen

Aanrechtbladen zijn prominente elementen in keukens. Het zijn belangrijke sfeerbepalers. Onze aanrechtbladen kenmerken zich door hun diversiteit. 

Terwijl het ene materiaal hoog scoort op onderhoudsgemak, scoort het andere keukenblad weer hoog op sfeer en uitstraling. 
Onze aanrechtbladen zijn van hoogwaardige kwaliteit materiaal en afwerking. Ze voldoen altijd aan de hedendaagse gebruikseisen.

Want, aanrechtbladen worden nu eenmaal intensief gebruikt. Groente snijden, afwas neerzetten, een boterham smeren, aanrechtbladen gebruikt u dagelijks en u moet er lekker aan kunnen werken. Het is de moeite waard om u grondig te laten adviseren over welk keukenblad bij uw smaak, leefwijze en budget past.

Alle keukens
Luxe keuken met eiland
Luxe keuken met eiland, Quooker en spoelbak
Luxe keuken met eiland, inductiekookplaat

De ideale hoogte van uw aanrechtblad

Ons aanbod keukenbladen is groot, zowel qua prijsklasse als materialen of kleurstellingen. Naast dat het aanrechtblad past in uw keuken en bij uw leefstijl is het ook belangrijk dat het aanrechtblad ergonomisch geplaatst wordt.

Dit houdt in dat het aanrechtblad op de juiste hoogste geplaatst wordt en de goede diepte heeft. Een keuken waar het aanrechtblad ergonomisch geplaatst is kan in de loop van jaren nek- en rugklachten voorkomen. Maar wat is de ideale hoogte en diepte? Dat bepaald u in onze showroom eenvoudig met ons hoog-laag systeem.

Hiermee is iedere diepte en hoogte in te stellen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Diverse prijzen aanrechtbladen

Voor wie een strak budget heeft, is een kunststof keukenblad een veilige keus. Verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, zelfs in hout- en natuursteenlook, tegen een budgetvriendelijke prijs.

Voor de luxere keukens bieden wij een breed scala aan aanrechtbladen in natuursteen, hout, beton, composiet en keramiek. Ook marmer is verkrijgbaar, prachtig in exclusieve keukens.

Bekijk onze keukens
Soorten aanrechtbladen

Aanrechtblad bepaald sfeer

Aanrechtbladen bepalen in sterke mate de uitstraling van uw stijl keuken. Warm, robuust, chique of klassiek. In ons zeer ruime assortiment van aanrechtbladen zult u zeker een goede keus kunnen maken. En onze aanrechtbladen zijn beschikbaar in vrijwel alle denkbare kleuren.

Liefhebbers van moderne, minimalistische keukens vallen vaak op onze collectie rvs aanrechtbladen, glazen aanrechtbladen of betonnen aanrechtbladen. Ook hier is weer een diversiteit aan eigenschappen. Een glazen keukenblad bijvoorbeeld is watervast, in tegenstelling tot een betonnen keukenblad.

Voor een warme en natuurlijke uitstraling kom je op composiet, graniet, hout en Belgisch hardsteen uit. Belgisch hardsteen is een chique steensoort, maar minder vlekbestendig dan bijvoorbeeld graniet en composiet.

Marmerlook werkblad met spoelbak en zwarte keukenkraan

Nieuw aanrechtblad bestaande keuken

Een oud of versleten aanrechtblad doet afbreuk aan uw keuken, zeker als uw keukenfronten en apparatuur nog netjes zijn. Helaas is een lelijk aanrechtblad dan een bijzonder storend element.

Zoekt u naar een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken? Of wilt u uw keuken weer een eigentijdse uitstraling geven met een nieuw aanrechtblad? Tijdens een keukenrenovatie is het mogelijk om met een nieuw aanrechtblad uw bestaande keuken weer een opfrisser te geven. Onze monteurs verzorgen het vakkundig voor u.

Grijs keramiek aanrechtblad in marmerlook

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Zwart aanrechtblad in marmerlook