Voor hun nieuwe appartement met wijds uitzicht over het levendige kanaal in Goes schaffen meneer en mevrouw Staal een moderne keuken aan. Van te voren denken ze daar natuurlijk goed over na. En, gericht op sfeer als mevrouw is, wordt de keuken van Pelma Keukens kleurrijk en sfeervol. Tegen de woontrend van rustieke kleuren in, maar dat mag.

Pelma - 2022 - Staal

“Toen wij onze ideeën vertelden, was onze familie afwachtend. Maar als ze nu komen, dan vinden ze het prachtig!

Onze nieuwe keuken past mooi in ons interieur. Tegen het decor van het kanaal, waar je alle weersgesteldheden in terug ziet, pakken de kleuren bijzonder mooi uit.”

“Het enthousiasme van de verkoper gaf vertrouwen.”

Bekijk groter
Moderne kleurrijke keuken Goes

Enthousiasme
Waarom kiezen ze voor Pelma Keukens? “Het enthousiasme van de verkoper gaf vertrouwen. Na alle keukenzaken die we bezocht hadden wisten we dat we hier niet meer weg wilden,” zegt meneer.

Het echtpaar wil een keuken met kastenwand, een los kookeiland en een zitje. “De bedoeling was dat we daar gezellig zouden ontbijten, maar we zitten hier de hele dag. Alleen met bezoek gebruiken we de eettafel nog,” vertelt hij.

Een wit composiet werkblad is ook een wens. Uitvoering en dikte, dat weten ze op dat moment nog niet zo heel precies.

“De verkoper heeft ons hier zó goed in geadviseerd. Zij wees ons op een dunner aanrecht dan wat we zelf in gedachten hadden. Dat blijkt nu inderdaad stijlvoller.

Ook toonde ze ons diverse motieven. We hebben gekozen voor een wit composiet werkblad met een soort vlammetje erin, zo lijkt het. Heel mooi.”

Gratis inspiratie magazine keukens

Vraag gratis magazine aan

Ruim 100 pagina's inspiratie over keukens.

Meedenken
Qua keukenapparatuur laten ze zich adviseren over een goed merk.

“We hebben onze apparaten op zowel kwaliteit als op de look gekocht. Ik wilde geen rvs in de keuken. Pelma Keukens heeft hierin meegedacht.

Zelfs toen we alles al uitgekozen hadden, belden ze later nog.

Er was een Neff combi-magnetron met zwarte handgreep op de markt gekomen. Toen hebben we die alsnog gekozen, dan hadden we alles van Neff en alles zwart. Dat vond ik belangrijk,” vertelt mevrouw. Ook de kokendwaterkraan wordt zwart (gun metal).

Bekijk groter
Moderne kleurrijke keuken met spoelbak

“De andere adviezen waren ook nuttig. Waar we zelf niet aan dachten was bijvoorbeeld de hoogte van ons werkblad. Voor de type kasten en de kwaliteit hebben we ons ook in de showroom laten adviseren.”

Meneer Staal: “De afwerking van ons eiland is prachtig. De inductiekookplaat en het
afzuigingssysteem liggen helemaal in het eiland verzonken. Soms zien we bij anderen dat dat op het werkblad ligt. Dit is mooier, veel strakker.”

“De afwerking van ons eiland is prachtig.”

“Ik vind het fijn werken in de keuken. Ik kan overal goed bij.

In het eiland zijn twee grote lades. Ik hoef me maar om te draaien naar de kastenwand en daar zijn andere grote lades. Lopen doe ik zo nauwelijks, het is heel goed ingedeeld zo,” zegt mevrouw.

Beste montage
“De montage is fantastisch gegaan. Zo nauwkeurig. Als ik nu de vaatwasser open, en ik kijk naar de tussenruimtes van de kasten en het werkblad, die zijn op de millimeter gelijk.”

“Pelma Keukens verleent ontzettend goede service. Wij begrepen iets niet van de koffie-automaat. Maar dan bel je even en ze staan voor je klaar.

Toen was er iets mis met de ontkalker, dat was een probleem dat de fabrikant moest oplossen. Pelma Keukens belde later om te informeren naar de storing en of het probleem al verholpen was.”

Blauwgrijze keuken
Nu de keuken in gebruik is doet hij het schitterend in een nieuw appartement met veel lichtinval. Afhankelijk van de tijd van de dag kleurt de grijze keuken mee. Soms neigt de keuken naar groen, zelfs toont hij staalblauw.

“Het is de variatie die deze keuken zo prachtig maakt. We zijn zelfs met de staal naar woonwinkels gegaan. Hier hebben we ons complete interieur op afgestemd. Deze keuken is een van onze mooiste aankopen.”

Bekijk groter
Moderne kleurrijke keuken met kastenwand

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens, of andere klantervaringen bekijken.