Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Keukenapparatuur

In een mooie kwaliteitskeuken hoort uitstekende keukenapparatuur. Daarom zijn onze keukens standaard voorzien van de allerbeste merken keukenapparatuur. Of dat nu afzuigkappen, fornuizen, keukenkranen, vaatwassers of wijnkasten zijn.

In onze collectie vindt u brede keus aan merken van keukenapparatuur die u jarenlang van dienst zal zijn. Samen bekijken we in een persoonlijk gesprek waar uw behoeftes, wensen en budget liggen. Zo kunnen we u van een passend advies voorzien ten aanzien van keukenapparatuur die bij u past. Voor elke stijl en elk budget!

Moderne keuken met eiland en bar
Moderne keuken met eiland, kokendwaterkraan en spoelbak
Moderne keuken met eiland, koelkast en vriezer
Novy Panorama werkbladafzuiging: kookplaat en afzuiging in één

Ruime keuze in merken keukenapparatuur

Ons assortiment keukenapparatuur is bijna onbeperkt. ATAG, Pelgrim, NEFF, Miele, Novy, Quooker, Falcon en nog vele andere gerenommeerde merken. De keuze in keukenapparatuur is reuze, dus staan wij voor u klaar met een persoonlijk advies. Samen maken we uw keuken compleet.

We spelen met onze keukenapparatuur natuurlijk in op alle nieuwste trends, want hiermee wordt koken nog veel leuker, smakelijker, makkelijker, en uw keuken stijlvoller!

Nieuwe ontwikkelingen in keukenapparatuur

Door slimme technologische toepassingen slagen fabrikanten er in om hun keukenapparatuur steeds beter te maken. Hierdoor gaan apparatuur steeds langer mee.

Een andere trend is dat we vandaag de dag bijna uitsluitend inductiekookplaten zien in de moderne keuken. Vanwege de overgang van gas naar duurzame energie wordt er vaak gekozen voor koken met inductie in plaats van koken op gas.

Daarnaast worden apparaten in de keuken steeds 'slimmer'. Ze communiceren met elkaar en via apps kun je apparatuur eenvoudig (op afstand) bedienen.

Inductiekookplaat met wokbrander
Moderne keuken met eiland, Quooker

Gegarandeerd goede apparatuur

Ongeacht van welk merk u uw keukenapparatuur kiest, we staan in voor de kwaliteit van onze producten, dus ook de keukenapparatuur. U hoeft zich nooit zorgen te maken over garanties of rechten. Wij zijn altijd uw aanspreekpunt voor uw keukenapparatuur.

Trends in keukenapparatuur

  • Wanneer je snel heet water wilt, hoef je niet meer op de magnetron of waterkoker te wachten, want we hebben een serie kokendwaterkranen. Met een kokendwaterkraan tapt u binnen no-time kokendheet water uit de kraan. Deze moderne kranen kunnen ook in bestaande keukens worden ingebouwd. 
  • Voor minimalistische, design keukens waar over elke lijn is nagedacht vindt u bij ons aan ruim aanbod inductiekookplaten met afzuiging, in de afzuigkappen die naadloos opgaan in uw keukenontwerp. U hebt geen afzuigkap meer waar u tegenaan kijkt, geen onderbreking van het lijnenspel in uw keuken. Bovendien kunt u de zo ontstane ruimte weer benutten voor een kast.
  • Met vernieuwde modellen komen fabrikanten steeds verder tegemoet aan veranderende eisen van de consument. Zo wordt keukenapparatuur met touchscreens eenvoudiger te bedienen, kunnen apparaten met apps op afstand bediend worden en met uitgebreidere functionaliteit kunnen hobbykoks zich nog meer uitleven!

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne keuken met eiland, oven met inschuifbare deur