• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

De schoonste vaat met een vaatwasmachine

De nieuwste generatie vaatwassers presteert beter, geluidlozer en energiezuiniger. Wanneer u een nieuwe keuken overweegt, kunnen we u een mooie collectie inbouw vaatwassers aanbieden.

En wanneer uw vaatwasser al wat ouder is, maar uw keuken nog prima, dan kan het de moeite lonen om uw keuken te renoveren met een nieuwe vaatwasser. Samen met onze vaste leveranciers kunnen we kwalitatief hoogwaardige vaatwasmachines aanbieden tegen bijzonder scherpe en aantrekkelijke prijzen.

Vaatwasser NEFF

Familie Bakema koos voor een vaatwasser op hoogte in hun nieuwe keuken.
Lees hun ervaringen en bekijk de foto's.

Keuken met Eiland
Pelgrim vaatwasser in moderne keuken

Stillere vaatwassers

De nieuwste vaatwassers draaien hun programma stil af, zonder dat u er erg in hebt. Onderling is er nog wel verschil in de hoeveelheid geluid die ze geven. Bij de keuze voor een vaatwasser, maakt het voor het aantal decibel uit of u een gesloten of een open keuken hebt.

En zelfs wanneer uw keuken gesloten is, maar u doet er meer in dan alleen koken, dan is het sterk aan te raden om een stille vaatwasser te nemen. Wanneer u gezellig tafelt of koffie drinkt, dan kan het doordringende geluid van de motor bijzonder hinderlijk zijn. Een stille vaatwasser produceert rond de 42 en 45 decibel.

De meeste vaatwassers zijn voorzien van een lampje dat brandt wanneer de vaatwasser zijn programma draait. Zeker bij een stille vaatwasmachine is dit handig, want u zou anders zomaar midden in het programma de deur open kunnen trekken. Met alle natte gevolgen van dien …

Schonere vaat

Technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat een hedendaagse vaatwasser veel meer aankan. Handige inruimsystemen zorgen ervoor dat elk stukje vaat zijn behandeling krijgt! Zo zijn sommige nieuwe apparaten slimmer ingericht met sproeiarmen op diverse plekken, die uw vaat niet alleen van de hoogte, maar ook van de zij- en onderkant besproeien.

Fabrikanten blijven nadenken over oplossingen die voor een nog schonere vaat zorgen. Vanzelfsprekend volgen we alle trends op de voet. Tijdens een bezoek aan onze showroom tonen we u graag alle nieuwste snufjes.

Zwarte U-keuken, vaatwasser
Vaatwasser van Pelgrim

Comfort is belangrijk

Omdat huishoudelijke taken nu eenmaal een regelmatig terugkerend fenomeen zijn, komen er steeds meer oplossingen op de markt die het keukenwerk vergemakkelijken. Bij vaatwassers zien we dit ook terug.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een vaatwasser met een flexibele bestekla? In plaats van elke keer te bukken om het bestek uit uw vaatwasmachine te halen, pakt u met beide handen deze flexibele la, tilt u hem op en u kiepert hem zo leeg in uw lade. Als het snel moet, dan kan het ook snel.

Vaatwasser ingebouwd in eiland
Keukenapparatuur

Voor de beste keus gaat u naar de specialist

Vaatwassers kunt u inbouwen, maar u kunt ook kiezen voor vrijstaand. Daarnaast kunt u kiezen voor vaatwassers met volledig geïntegreerde bediening, zichtbare bediening op de keukendeur of het front van de vaatwasser en compacte uitvoeringen voor kleine huishoudens.

Welk merk is voor u het beste? Welk type? Hoeveel decibel? De mogelijkheden in vaatwassers zijn groot, de diversiteit eveneens. Al onze modellen komen bij A-merk leveranciers vandaan en garanderen een jarenlang optimaal resultaat. Welke keus voor u het beste is, hangt af van de samenstelling van uw huishouden, uw wensen en voorkeuren en uw budget.

Graag gaan we met u aan tafel voor een persoonlijk, maar vrijblijvend advies!