Keukenrenovatie was nog nooit zo makkelijk – 10 manieren

Oubollige keukendeuren, een sfeerloos werkblad, geen inductie, kokendwaterkraan of stoomoven, het zijn ergernissen waar u elke dag mee geconfronteerd wordt.

Maar aan een compleet nieuwe keuken bent u nog niet toe.

Bestaat er een middenweg?

Bij DB KeukenGroep wel.

Wij denken na over een budgetvriendelijke manier voor keuken vernieuwen. Nieuwe keukenfronten, moderne keukenapparatuur, een nieuw aanrecht en voilà, uw keuken is weer inspirerend, uitnodigend en mooi! U kunt een make-over op 10 manieren realiseren.

Gaat het kriebelen? Bezoek dan snel een van onze keukenshowrooms. We zitten tegenwoordig bij iedereen in de buurt. Dat is makkelijk!

Maak een afspraak
Keukenrenovatie
keukenrenovatie
Keukenrenovatie

Wanneer keukenrenovatie?

Misschien is uw keuken nog in goede staat maar past hij niet meer in uw interieur. Kiest u dan voor een keukenrenovatie of beter een nieuwe keuken? De afweging is niet altijd even zwart wit.

Beperkt de facelift zich tot:

 1. Nieuwe keukenfronten (meer kleur in je keuken)
 2. Nieuw aanrechtblad
 3. Van gaskookplaat naar inductiekoken (energiezuinig!)
 4. Kraan vervangen door kokendwaterkraan (snel en makkelijk)
 5. Oven vervangen door stoomoven (gezonder koken)
 6. Keuken laten maken met nieuwe vaatwasser, koelvriescombinatie (lager energieverbruik)
 7. Nieuwe lades (soepel openen en sluiten)
 8. Nieuwe scharnieren (strakke aanblik fronten)
 9. Uitbreiden met apparatuur zoals werkbladafzuiging (meer comfort)
 10. Keuken verlengen met keukenblok zoals schiereiland. Voordeel: eventuele aansluitingen kunnen via het keukenblok waar het eiland tegenaan staat weggewerkt worden in plaats van via de vloer.

Dan zou een keukenrenovatie best wel eens een aantrekkelijke optie kunnen zijn. Het beste advies ontvangt u in onze showroom boordevol keuken inspiratie. Kom daarom eens langs.

Onze eigen monteurs klaren deze klus binnen één dag. En de kosten zullen u verrassen. We zijn al niet duur. Onze keukenrenovaties al helemaal niet.

Op uw keukenrenovatie ontvangt u natuurlijk garantie en jarenlange service. Dat spreekt voor zich.

Wanneer nieuwe keuken?

De keuken is allang geen traditioneel kookdomein meer. Een keuken is een verlengstuk van de woonkamer geworden waar u meer doet dan koken alleen. Wilt u deze gezelligheid ook? Dan is het tijd voor een nieuwe opstelling zoals bijvoorbeeld:

Voor deze opstellingen loopt men hier de deur plat.

Nieuwe keuken? Bekijk onze inspirerende keuken voorbeelden.

Wilt u slechts complete keuken kasten vervangen, dan wordt uw keuken deels afgebroken zodat oude kasten plaats kunnen maken voor nieuwe. De mogelijkheden hangen af van uw bestaande keuken.

Het Material Center in onze showrooms biedt u volop inspiratie uit de verschillende mogelijkheden

Renovatie keuken, hoe werkt dat?

In onze showroom bespreken we uw wensen. Hier kunt u alle kleuren en materialen uitzoeken voor het renoveren van keukendeurtjes, aanrechtbladen en apparatuur. U vindt bij ons enorme keus in fronten, aanrechtbladen, apparatuur of tegels.

 1. Onze deskundige adviseurs geven u vrijblijvend aanvullende tips over bijpassende wandkleuren en accessoires en tonen met plezier onze presentatie van greeplijsten voor de greeploze keuken. 
  In onze showroom kunt u gebruik maken van een ergonomisch hoog-laag systeem om uw persoonlijke werkhouding te bepalen. Ook demonstreren we de werking van alle keukenapparatuur zodat u er vertrouwd mee kunt raken.
Showroomkeuken met spoeleiland en fornuis

In onze nieuwste showroom in Berkel en Rodenrijs hebben we bijvoorbeeld geïnvesteerd in een aparte presentatie kokendwaterkranen en werkbladafzuiging. Diverse merken en types staan hier opgesteld zodat u goed kunt vergelijken en uw persoonlijke keus kunt maken.

 1. U ontvangt een compleet overzicht met de keukenrenovatie kosten. Helder en gespecificeerd.
 2. Onze planningsafdeling neemt contact met u op om een moment af te spreken voor het inmeten. Nadat uw keuken is ingemeten gaan de onderdelen in bestelling en plannen we een datum voor de keukenrenovatie.

U hoeft zelf niets meer te doen dan uw agenda in de gaten te houden. Makkelijker kan het niet, voordeliger ook niet! Zodra u te maken krijgt met onze eigen monteurs zult u ervaren hoe plezierig onze werkwijze is.

Onze keukenrenovatie is erop gericht om het u zo plezierig mogelijk te maken. Dit realiseren we binnen een dag. Van de een op de andere dag hebt u weer een moderne keuken!

Wat kost keukenrenovatie?

Keukenrenovatie is voordeliger dan een complete nieuwe keuken. U kunt uw bestaande keuken opknappen met een nieuwe vaatwasser en dan gaat u er in comfort en gebruiksgemak al geweldig op vooruit.

Ook keukenkastdeurtjes vervangen door nieuwe kastdeuren geeft uw keuken een enorm frisse uitstraling en dat hoeft niet duur te zijn.

Kan een keukenrenovatie niet al uw wensen vervullen, dan kunt u altijd nog overwegen om een van onze showroomkeukens te kopen. Deze keukens mogen onze showroom verlaten met kortingen die oplopen tot wel 70%. Inclusief montage, garantie en service.

Keukenrenovatie

Keukenkasten renoveren

Een van de meest voorkomende voorbeelden van keukenrenovatie is keukendeurtjes renoveren? Herkent u dit? Uw:

 • Keukenkasten zijn beschadigd en verouderd
 • Rommelige keukenkasten bent u zat en u wilt overzichtelijke lades
 • Meerdere kleine keukenkastjes wilt u vervangen door een grote handige ladekast

Nieuwe keukendeurtjes is een simpele manier om uw keuken te restylen, een keuken renovatie zonder breken. Onze monteurs hoeven slechts de fronten te bevestigen en te stellen en klaar is het. Waarom zou u nog wachten!

Soms wil iemand complete keukenkasten vervangen met keukenrenovatie. Of alle lades en scharnieren. Dit is een arbeidsintensieve klus vergeleken met kastdeuren vervangen maar het komt wel voor. Bijvoorbeeld wanneer klanten echt geen breekwerk in hun keuken willen.

Mits uw keukenopstelling niet over al te afwijkende maten beschikt, zijn er veel mogelijkheden voor renovatie van uw keuken.

Keukenrenovatie
Rode maatwerk keuken

Renoveren keuken in één dag

Wilt u uw keuken laten renoveren? Het grote voordeel van keukenrenovatie is de snelheid en de lage kosten waarmee u een keuken met een eigentijdse look hebt. Voor een keukenrenovatie hoeft minder getekend, uitgezocht en besteld te worden.

De keukenrenovatie zelf neemt ook minder tijd in beslag dan een nieuwe keuken inclusief montage. En de kosten zijn verrassend laag.

Van keukenrenovatie Zeeland tot Texel, al is het voor keukendeurtjes renoveren of een nieuw aanrechtblad bestaande keuken, wij verzorgen het met plezier.

Moderne keuken

Renovatie keukens door heel Nederland

Keukenrenovaties verrichten we vanuit onze 8 vestigingen door het hele land. Onze keukenshowrooms bevinden zich in:

 • Nunspeet
 • Goes
 • Sint-Annaland
 • Kesteren
 • Haarlem
 • Rijssen
 • Utrecht
 • Berkel en Rodenrijs

Dankzij ons grote team van eigen monteurs zijn wij in staat om in heel Nederland bestaande keukens aan te passen. Van renovatie keukendeurtjes tot compleet nieuwe apparatuur, DB KeukenGroep is uw adres voor keukenrenovatie in 1 dag. Ook badkamer en keuken renovatie.

Maak een vrijblijvende afspraak

14 veel voorkomende vragen keuken renovatie

Kokend water kraan plaatsen met keukenrenovatie, kan dat?
Keuken renoveren met werkbladafzuiging
Keuken renovatie met koffieautomaat
Van handgrepen naar semi greeploos met renovatie keuken
Kan ik mijn oven vervangen tijdens een keukenrenovatie?
Kan ik tijdens een keukenrenovatie mijn oven vervangen door een stoomoven?
Kan ik een design schouw plaatsen bij mijn uittrekbare afzuigkap tijdens een keukenrenovatie?
Kan ik mijn gaskookplaat vervangen door inductie met een keukenrenovatie?
Hoe kan ik mijn keukendeuren opknappen?
Kun je tijdens een keukenrenovatie ook het aanrecht vervangen?
Ik wil een hoger werkblad. Kan dit met keukenrenovatie?
Ik wil een vaatwasser. Kan dit met keukenrenovatie?
Keuken renoveren: folie laat los. Kan ik mijn keuken opknappen met nieuw folie?
Keuken renoveren kosten met offerte?

Bij ons kiest u voor:

 • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
 • Deskundige montage door eigen mensen
 • Moderne showrooms met grote collectie keukens
 • Transparante offertes met nettoprijzen
Woonkeuken industrieel