Showroomkeuken: afgeprijsd, met alle garantie!

Ook de mooiste keukens moeten eens de showroom verlaten. Zo kunnen we weer plaats maken voor nieuwere keukenopstellingen. We bevelen u onze schitterende aanbieding keukens aan. Ze zijn ongebruikt en slechts bewonderd door onze klanten.

Op deze pagina leest u alles over onze keukens outlet. Wat zijn showroomkeukens? De montage van showroomkeukens, waar op letten bij showroomkeukens, de voor- en nadelen van showroomkeukens, de kosten van showroomkeukens en u vindt op deze pagina ook een greep uit onze scherp geprijsde showroomkeukens.

Bekijk al onze showroomkeukens

Wat zijn showroomkeukens?

Showroomkeukens zijn een aantal keukens uit onze showroom die we u met korting aanbieden die oplopen tot wel 70%. De showroomkeuken prijzen zijn inclusief werkblad, apparatuur, kraan en spoelbak.

Het is mogelijk om onze aanbieding keukens te kopen inclusief montage en garantie.
Denkt u aan vergeelde opstellingen met hier en daar een buts of kras, hoekkeukens of rechte keuken opstellingen die het toch niet helemaal gemaakt hebben? Niks is minder waar! Wij investeren continue in actuele keukeninspiratie; onze aanbieding keukens uit de showroom zijn dus zeker niet gedateerd.

Deze uitverkoop keukens maken gewoon tijdig plaats voor nieuwe, moderne droomkeukens. U profiteert van lage prijzen tijdens onze showroomkeukens opruiming.

Showroomkeuken met spoeleiland en fornuis

Voordelen van showroomkeukens

Er zijn zeer veel voordelen van showroomkeukens.

  • Het grote voordeel van onze uitverkoop keukens is, dat u profiteert van extreem lage showroomkeuken prijzen.
  • Aanbieding keukens kunt u laten plaatsen door onze eigen vakmensen (standaard niet bij de prijs inbegrepen).
  • Aanbieding keukens bieden u alle garantie.
  • U weet precies wat u koopt. In onze ruime keukens outlet kunt u volop de sfeer van bijvoorbeeld onze Old Wood keukenlijn of moderne collectie proeven. U ondervindt hoe het is om in uw toekomstige droomkeuken bezig te zijn en op te ruimen. U ervaart werkruimtes, dieptes, hoogtes van bijvoorbeeld het aanrechtblad en u kunt de bediening van uw keukenapparatuur uitproberen. Kortom, u merkt snel genoeg of een van onze uitverkoop keukens bij u past. Wilt u de loopafstanden uitproberen van een hoekkeuken, een rechte keuken of één van onze eilandkeukens? In onze grote keukens sale krijgt u alvast een voorproefje van de gemakken die moderne keukens u kunnen bieden.
  • Qua ontwerp geniet u direct het gemak van de expertise die onze keukenspecialisten in het design van onze aanbieding keukens hebben gelegd. Alle keukens uit onze keukens sale vormen een harmonische eenheid van ontwerp, gebruiksgemak en een verfijnde smaak. Dat scheelt u veel denkwerk en tijd.
  • Een showroom keuken is eenvoudig te monteren. Veel voorwerk is immers al gedaan. Kastdeurtjes zijn al afgehangen, gaten zijn geboord. Wanneer gewenst kunnen we dus ook nog eens snel voor u aan de gang.

Nadelen van showroomkeukens

Zoals genoemd zijn de voordelen van showroomkeukens o.a. de lage prijs, volledige garantie, opstelling op ware grootte en een doordacht ontwerp.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze eigen montage. Deze voordelen overtreffen veelal de nadelen van showroomkeukens. Om u een volledig beeld te bieden, noemen we ook de nadelen van onze uitverkoop keukens. Sluit de sfeer en uitstraling toch niet perfect aan bij uw wensen? U vindt bijvoorbeeld de fronten niet mooi, of het aanrechtblad spreekt u niet aan.

Dit kunnen de belangrijkste nadelen van keukens uit onze keukens outlet zijn, net zoals dat onze uitverkoop keukens niet passen in uw huidige keukenruimte. Wilt u weten of een van onze keukens uit de showroomkeukens opruiming past in uw woning?

Laat u door ons adviseren zodat u niet tegen de nadelen van onze keukens sale aanloopt.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Montage van showroomkeukens

Bij onze showroomkeukens is het mogelijk om gebruik te maken van onze unieke montage. Als keukenspecialist met hoogstaande kwaliteitsnormen vinden we een goede montage de normaalste zaak van de wereld, en hierdoor kunnen ook kopers van showroom keukens kiezen voor onze montage. Dit vraagt wel een meerprijs, maar hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende montage door onze eigen vakmensen.

De kwaliteit van uitverkoop keukens is dermate hoog, dat u niet bang hoeft te zijn of deze mooie keukens goed gedemonteerd en weer gemonteerd kunnen worden, zoals je wel ziet bij inferieure keukens. Doordat al veel voorwerk al is gedaan, gaat de montage van showroomkeukens door onze vakmensen erg snel.

U hebt dus eerder plezier van uw keuken!

Montage van keuken door eigen monteurs
Een kleine keuken in moderne stijl en in een rechte opstelling
<ul class="list list--plus"> <li>De keuken is te koop bij al onze <a data-udi="umb://document/e5f039855a224755929e52b1c1da320d" href="/showrooms" title="Showrooms">vestigingen</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
6820,- (Uitverkoopprijs) Bekijk keuken
Witte keuken in hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Deze showroomkeuken is enkel te bezichtigen en te koop bij onze vestiging <a data-udi="umb://document/25ac64d2423b4343a4cc6bc845cebd35" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
Actie! Nu 4800,- (Uitverkoopprijs) Bekijk keuken
Moderne keuken met oven op hoogte
<ul class="list list--plus"> <li>Deze showroomkeuken is enkel te bezichtigen en te koop bij onze vestiging <a data-id="7193" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a> in Kesteren</li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
Actie! Nu 8995,- (Uitverkoopprijs) Bekijk keuken
Landelijk keukeneiland in de kleur muisgrijs.
<ul class="list list--plus"> <li>Showroomkeuken enkel te bezichtigen en te koop bij onze vestiging <a data-id="7193" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
Actie! Nu 9999,- (Uitverkoopprijs) Bekijk keuken
Wit design keukeneiland met kastenwand
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/25ac64d2423b4343a4cc6bc845cebd35" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
23958,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Houten keuken in hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Keuken enkel te bezichtigen en te koop bij onze vestiging <a data-id="7189" href="/showrooms/pelma-keukens-goes" title="Pelma keukens Goes">Pelma</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
Actie! Nu 13909,- (Uitverkoopprijs) Bekijk keuken
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan

Waar op letten bij showroomkeukens

Als de kleur kasten en het materiaal werkblad u aanspreken, dan bent u misschien binnenkort wel in het bezit van een mooie showroomkeuken. Waar op letten bij aankoop?

We noemen: de afmetingen van uw keukenruimte en de beschikbare aansluitingen voor gas, water en elektra. De hoogtes van eventuele vensterbanken bijvoorbeeld, de plaats van eventuele ramen (komt er geen hoge kast voor, draait een naar binnen openend raam niet tegen een kraan aan?) en de plek waar de afzuiginstallatie zit.

Onze verkoopadviseurs hebben ervaring met de plaatsing van aanbieding keukens. Ze zullen u eerlijk en gedegen adviseren over waar u op moet letten bij showroomkeukens.

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Kosten van showroomkeuken

In onze keukens outlet bespaart u enorm! Onze opruiming gaat gepaard met forse prijsdalingen. Uw voordeel kan oplopen tot wel 70%. Het is dus zeker de moeite waard om u te oriënteren op onze keukens sale. Wanneer u kiest voor onze montage dan wordt ook de tien jaar (!) garantie op onze keukenmontage u aangeboden en uiteraard hebt u altijd de zekerheid van een gedegen, klantvriendelijke service afdeling.

De vraag wat kost een showroomkeuken? is makkelijk te beantwoorden. Onze showroomkeuken prijzen zijn zoals ze zijn. Zonder toeslagen, onduidelijke kortingen of andere onzekerheden.

Showroomkeuken: hoogglans fronten, met bargedeelte

Showroom keuken aanpassen naar uw wensen

Bent u een enthousiaste kok die meer nodig heeft dan wat onze keukens outlet u biedt? U wilt misschien ook wel een hippe Teppan Yaki Grillplaat, om op een Oosterse manier vlees, vis en groenten te bereiden. Deze is bij sommige fabrikanten van keukenapparatuur als accessoire te bestellen. U vindt bij ons tal van accessoires waarmee u onze showroom keukens kunt verrijken.

Goedkope keukens van DBselect

Er is nog een andere manier om uw slag te slaan dan in onze keukens sale. Speciaal voor mensen die geen extra luxe willen, hebben we ons huismerk DBselect keukens ontwikkeld. Schitterende keukens in diverse stijlen en afmetingen, maar hun prijzen zijn uitgeknobbeld tot op de euro. Geen luxe apparatuur hier of luxe natuurstenen aanrechtblad. Maar wat u wel krijgt, is een kwalitatief hoogwaardige keuken – daar bezuinigen we nooit op – en dan lekker voordelig uitgevoerd. Om blij van te worden. Bekijk snel onze DBselect keukenopstellingen.

Bekijk al onze showroomkeukens
Een zwarte rechte keuken van ons merk DBselect