Goedkope keukens

De kracht van de goedkope keukens van DB KeukenGroep is hun verrassende kwaliteit. Die kwaliteit maakt deze keukens tot extra voordelige keukens: de investering is laag én ze gaan lang mee. En wat betreft de mogelijkheden hoeft u zich niet ongerust te maken. Een betaalbare keuken is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, met de apparatuur die u wenst. Voor elke stijl en voor elke woning hebben wij goedkope keukens of showroomkeukens. Van landelijk tot modern, van hoekkeuken tot rechte keuken.

Maak vrijblijvende afspraak
Goedkope keukens in alle opstellingen leverbaar
Hoekkeuken
Landelijke keuken

Goedkope keukens met een +

Onze goedkope keukens hebben een bijzondere plus. U kunt niet alleen rekenen op de kwaliteit van elke voordelige keuken en goedkope showroomkeukens, u kunt ook rekenen op de kwaliteit van DB KeukenGroep.

Ondanks uw relatief lage investering zijn we u met dezelfde service van dienst. Wij adviseren u gedegen bij de keuze uit de vele voordelige keukens en denken graag met u mee. Door een slimme keuze te maken met een voordelige keuken, kunt u het maximale halen uit uw budget.

Bij ons hoeft u dus niet bang te zijn dat u met de aankoop van een goedkope keuken een mindere service krijgt of een beperkte garantie. Gegarandeerd keukenplezier met één van de goedkope keukens van DB KeukenGroep. Wij gaan ervoor. U ook?

Greeploze keuken

Complete goedkope keuken

Wat is een goedkope keuken? Bij DB Keukens kunt u uw goedkope keuken compleet kopen. Het is een uitgekiende budget keuken inclusief kasten, aanrechtblad, apparatuur en verlichting. U hoeft niets extra’s aan te schaffen of te regelen, elke voordelige keuken is all-in. U profiteert van onze voordelige showroom uitverkoop en van ons uitgekiende merk DBselect. 

Lees meer over DBselect
Rechte keuken
Rechte keuken
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan

Goedkope keuken met montage

De prijzen van onze goedkope keukens en showroomkeukens zijn zo laag, u zou haast kunnen denken dat u zelf uw goedkope keuken installeren moet.

Toch bewijst zich ook hier weer onze unieke werkwijze: we gaan voor keukens met 'n 9+, en we regelen het van A tot Z. Dus u koopt een goedkope keuken incl. montage. Dit is misschien wel de belangrijkste reden om uw droomkeuken bij DB KeukenGroep aan te schaffen. Anders dan gebruikelijk in onze branche, werken we uitsluitend met een groot team van eigen monteurs die door het hele land bezig zijn met goedkope keuken montage.

Hierdoor weet u zeker, dat we ook de afwerkingsfase onder controle houden, want de vakmensen die bij u thuis in de keuken uw goedkope keuken plaatsen, dragen ‘hun’ bedrijf net zo’n warm hart toe als onze overige medewerkers.

En dat merkt u bij het goedkope keuken laten plaatsen, tot in de detail wordt alles keurig afgewerkt!

Selectie voordelige keukens

DB KeukenGroep heeft een verrassende selectie goedkope keukens. We hebben er zelfs onze DBselect voor ontwikkeld: dit zijn uitgekiende keukens, zonder fratsen, voor erg lage prijzen.

Omdat nu eenmaal niet elk budget even ruim is. En omdat het soms gewoon verstandig is om de investering laag te houden. Zoekt u een budget landelijke keuken, een voordelige moderne keuken of een betaalbare tijdloze keuken? U vindt diverse keukens aanbiedingen binnen ons merk DBselect.

Ja, iedere stijl keuken is verkrijgbaar in onze DBselect collectie. Omdat ook elke goedkope keuken onbeperkte mogelijkheden biedt!

Moderne keuken met eiland en bar, inclusief hoge kastenwand

Goedkope keuken op maat

Het kan natuurlijk zijn, dat u een verschrikkelijk mooie budget keuken ziet, maar dat er toch nog iets is wat u dolgraag zou willen veranderen.

U wilt bijvoorbeeld een stoomoven, in plaats van de mooie combi-magnetron die er in de keuken zit. Indien mogelijk kunnen we de goedkope keuken veranderen. Is het door u gewenste apparaat voorradig, dan kunnen we de combi-magnetron inwisselen. U betaalt dan alleen een meerprijs.

Of u wilt een goedkope keuken veranderen omdat de afmetingen van uw keuken afwijken. U hebt alleen ruimte voor een kleine keuken bijvoorbeeld. Informeert u dan toch altijd even naar de mogelijkheden. Ook wanneer u de budget keuken waar u het oog op hebt in juist een grotere uitvoering wilt, dan is het mogelijk om deze uit te breiden.

Zoekt u echt een goedkope keuken op maat, dan brengen we graag onze Residentic goedkope maatwerkkeukens bij u onder de aandacht. Dit merk neemt een bijzondere plaats in binnen onze goedkope keukens, omdat we deze tot op de gewenste millimeter kunnen uitvoeren.

En zonder dat u veel meer betaalt dan de standaard prijzen van onze goedkope keukens!

Nu afspraak maken!