• 9,6 uit 2182 klantreviews
 • 10 jaar garantie op onze montage
 • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Goedkope keukens, ook op lange termijn voordelig

Goedkope keukens met perfecte service en hoge klanttevredenheid? Ja, bij DB Keukens kan dat. Ontdek op deze pagina hoe u bij ons slaagt voor goedkope keukens die u jarenlang plezier in het vooruitzicht stellen.

Goedkope keukens zijn al verkrijgbaar vanaf 4000 euro.

Keukens kopen bij DB Keukens is vriendelijk voor uw portemonnee en veelbelovend voor de komende jaren. Zorgeloos zult u van onze goedkope keukens kunnen genieten. Zeker weten!

Mat zwarte keuken goedkoop
Rechte keuken goedkoop
Goedkope hoekkeuken met greeploos front in betongrijze kleur

Goedkope keukens in iedere stijl en indeling

Betaalbare keukens zijn bij ons in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, met de keukenapparatuur die u wenst en inclusief montage. Voor elke stijl en voor elke woning hebben wij goedkopere keukens of showroomkeukens.

Of u nu gaat voor een goedkope moderne keuken of juist een tijdloze variant, wij hebben het aanbod in huis.

Landelijk keuken goedkoop
Goedkope keukens inclusief apparatuur

Goedkope keukens met 10 voordelen

Met onze keukens goedkoop gunt u uzelf tal van extra’s. Dankzij:

  1. U krijgt de hoogste klanttevredenheid (9,7!), ook bij goedkope keukens
  2. Persoonlijk advies en meedenken
  3. Uitstekende kwaliteit
  4. Excellente service is inbegrepen, ongeacht de prijs
  5. Een goedkope keuken op maat is ook mogelijk
  6. Profiteer van netto lage prijzen, afdingen is dus niet nodig
  7. Ruim aanbod goedkope showroomkeukens
  8. Medewerkers met een hoge betrokkenheid
  9. U profiteert van eigen montage, door onze vakmensen
  10. Onze goedkope keukens zijn compleet

Zo is uw keuken niet alleen nu voordelig maar ook op lange termijn.

Lees ervaringen van klanten

Keuken met eiland en uitzicht over de Amsterdamse grachtengordel

Florence uit Amsterdam

Lees klantverhaal
MET VIDEO

Dat onze verkoper een expert was, was goed merkbaar

Marianne en Bram Snaterse uit Bennekom

Lees klantverhaal

Avanti Keukens al diverse malen aangeraden aan vrienden

Jascha en Suzanne Hagendoorn uit Velp

Lees klantverhaal

Persoonlijk advies en meedenken

Aan goedkope keukens besteden we net zoveel zorg als aan onze luxe keukens. Samen met u bespreken onze medewerkers in alle rust uw wensen en verwachtingen over uw nieuwe kookdomein of leefruimte.

Ze luisteren nauwkeurig naar uw eisen en denken grondig met u mee. Alleen op deze manier kunnen onze medewerkers u van het beste advies voorzien.

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes
Goedkope keuken landelijke stijl

Goedkope keukens van uitstekende kwaliteit

Van onze goedkope keukens is de kwaliteit uitstekend. Het materiaal blijft jarenlang mooi en deze keukens blijven ook perfect functioneren. Met deze kwaliteitskeukens kiest u voor langetermijnvoordeel (lage prijzen met beste service).

Excellente service is inbegrepen

Goedkope keukens met goede service koopt u bij DB Keukens. De medewerkers van de serviceafdeling zien service als een investering in onze (al hoge) klanttevredenheid. Ze zullen er alles aan doen om u zo gelukkig mogelijk met uw keuken te maken. Ook van onze goedkope keukens is het serviceniveau dus hoog.

Dat maakt een aankoop bij DB Keukens onderscheidend. U loopt met uw nieuwe goedkope keuken nauwelijks risico. U kunt elk probleem zorgeloos aan ons uit handen geven.

Goedkope Scandinavische keuken, met zwarte houtlook fronten en witte aanrechtblad
Goedkope keuken zwart

Maatwerk is mogelijk

Hebt u afwijkende wensen ten aanzien van de kastmaten van uw keuken? Binnen onze maatwerkkeukens Residentic kunt u uw keuken tot op de millimeter aanpassen. De prijzen liggen nauwelijks hoger dan de keukens uit onze reguliere collectie.

Een voordelige manier om te zorgen dat uw keuken precies passend is.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een van onze goedkope keukens met inbouwapparatuur wilt voorzien van luxere apparaten, of u wilt meer keukenkasten. Natuurlijk is dit altijd mogelijk. Onze adviseur maakt graag een aangepaste offerte voor u.

Goedkope keukens met netto lage prijzen

Dankzij grootschalige inkoop is het mogelijk om de prijzen van onze keukens laag te houden. Dat merkt u. Veelbelovend design, uitstekende kwaliteit materialen en een sterke focus op het traject na handtekening en dan toch nog lage prijzen.

Die prijzen zijn netto. Daar komen geen extra’s of opslagen bij. Bij ons dus geen gestunt met de goedkoopste keukenprijzen om u in de showroom te krijgen, waarna geprobeerd gaat worden om u een (te) dure keuken te verkopen.

Goedkope landelijke hoekkeuken in de kleur wit
Complete keuken inclusief montage
Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-showroom-overzicht

Ruim aanbod goedkope showroomkeukens

In onze vestigingen maken mooie keukens regelmatig plaats voor nieuwe modellen. De keukens in onze keukens outlet worden aangeboden tegen bijzonder lage prijzen. Er is niets mis mee en ze zijn nog steeds actueel.

Ze zijn er in elke opstelling, van de goedkope hoekkeuken tot goedkope rechte keuken. De korting op zo’n goedkope keuken kan oplopen tot wel 70%. Bekijk onze showroomkeukens.

Medewerkers met een hoge betrokkenheid

Al direct bij binnenkomst in een van onze showrooms zult u merken dat onze medewerkers met gedrevenheid hun werk doen. Van gastvrouw tot verkoopadviseur, hun focus is om van uw aankoop iets bijzonders te maken.

Dat koopt buitengewoon plezierig.

Uw keuken kopen in vertrouwen
Team keukenmontage

Goedkope keukens met eigen montage

Fijn is dat onze gedrevenheid zich voorzet ook buiten onze kantoormuren. Ontmoet u een verkoopadviseur die u goed adviseert en die zich zichtbaar inspant voor uw keuken, dan is het extra plezierig als u datzelfde enthousiasme merkt tijdens montage.

Omdat we uitsluitend met eigen monteurs werken, is dit het geval. Ook zij gaan ervoor om uw goedkope keuken helemaal naar wens (en het liefst meer dan dat) af te leveren.

Sommige mensen denken dat ze de goedkoopste keuken kopen wanneer ze hem zelf monteren. Dit raden wij altijd af omdat met montage door onze eigen monteurs veel meer voordeel van uw keuken heeft

 1. Onze eigen monteurs zijn professionals en ze dragen in hoge mate bij aan onze klanttevredenheid
 2. Ze willen het klanten graag naar wens maken
 3. Ze werken netjes
 4. U loopt geen risico op verkeerd inmeten en een goedkope keuken die niet past. Aansluitingen die niet op de juiste plek zitten etc.
 5. Ze nemen alle rompslomp voor u uit handen. Bijvoorbeeld wanneer een kast beschadigd uit de verpakking komt en een nieuwe moet worden besteld. Wanneer onderdelen ontbreken of een werkblad meteen op maat moet worden gezaagd.

Val daarom niet in de verleiding voor een extra laaggeprijsde goedkope keuken die u zelf moet monteren. Uiteindelijk bent u bij zo’n keukenspecialist duurder uit.

Keukenmontage-DB-KeukenGroep
Goedkope keukens met kraan

Onze goedkope keukens zijn compleet

Geen addertjes onder het gras van onze goedkope keukens. Alles zit erop en eraan. Kasten, aanrechtblad, apparatuur en verlichting. Geen meerprijzen, geen extra’s. U kunt er nog dezelfde avond na plaatsing mee aan de gang.

Elke complete keuken is een all-in keuken. De montage van uw goedkope keuken is niet bij de prijzen van onze online keukens inbegrepen. Deze montagekosten berekenen we apart, op basis van uw ontworpen keuken. Net zo fair vinden wij, in plaats van een bedacht montagebedrag vooraf.

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,6
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen

Ons keukenmerk DBselect

Binnen het merk DBselect vindt u uitsluitend laaggeprijsde keukens. Deze keukens staan garant voor perfecte kwaliteit, ze zijn alleen wat eenvoudiger uitgevoerd. Waarom zijn onze voordelige keukens zo goedkoop? We hebben de extra’s weggelaten.

Het zijn uitgekiende keukens zonder poespas of omhaal. Precies wat u nodig hebt, niet meer en niet minder. Ook hebben we gekozen voor voordelige materiaalsoorten die passen bij een betaalbare keuken. Lees meer over DBselect.

DBselect Keukens
Keukenmonteur-service-verlenen

Keukenapparatuur goedkoop via internet?

Soms denkt iemand dat je met keukenapparatuur via internet de goedkoopste keukens scoort. Maar deze goedkope keukenapparatuur moet u zelf monteren, met alle risico’s van dien. Want hoe komt u aan onderdelen die bij montage nodig zijn?

Wie belt u als u per ongeluk een keukenmeubel beschadigt tijdens montage? Bij wie meldt u een klacht als een kast verkleurt door hitte-uitstraling van de oven? Wij monteren complete budget keukens en nemen alle verantwoordelijkheid.

Zo ontzorgen wij u maximaal.

Goedkope keuken kopen of keukenrenovatie?

Is uw budget lager dan de prijs van een van onze goedkope keukens? Overweeg ook de mogelijkheden van keukenrenovatie. Met nieuwe kastdeuren en een nieuw aanrechtblad oogt uw keuken weer bij de tijd.

Onze eigen monteurs verzorgen keukenrenovaties door het hele land. Vraag bij ons naar meer informatie.

Goedkope keuken met schiereiland
DB-KeukenGroep-keuken-kopen-starters

Goedkope keuken voor starters

Hebt u zelf een losse koelkast? En vindt u met de hand afwassen niet erg? Dan hebben we zeker wel een starterskeuken voor 5000 euro. Zo geeft u uw interieur stijl en profiteert u mee van onze unieke voordelen.

Wat is de goedkoopste keukenzaak?

DB Keukens is de voordeligste keukenspecialist wanneer u alle voordelen bij elkaar optelt. Kies daarom het beste voor uw keuken en bestel uw keuken bij DB Keukens.

Het maakt niet uit waar u woont want onze showrooms vindt u door het hele land. Of u nu woont in Ede, Rotterdam of Harmelen, wij leveren u de beste goedkope keuken, van hoge kwaliteit en met een uitstekende service. Zo koopt u de voordeligste keuken, ook na jaren!

Showroom Artic Keukens Utrecht

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,6
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
Goedkope keukens met eiland