Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

In haar interieur met natuurlijke tinten wil Suzanne Hagendoorn graag een warme kleur keuken die hier op aansluit.

In de showroom van Avanti Keukens zien ze een keuken in twee levendige kleuren, die soms als olijfgroen oogt, dan weer als grijs of taupe, afhankelijk van het daglicht.

Een keuken waar ze direct verliefd op worden – gelukkig allebei, lacht ze. Warm en levendig met een fris wit werkblad. Dat wordt hem! Het zal prachtig staan in hun jarendertig woning met karakteristieke sfeer van visgraatvloer, en-suite kamer en paneeldeuren.

 

Kookeiland met opbergruimte

 

Over de opstelling denken ze stevig na, samen met de adviseur. In dit huis geen hoekkeuken maar graag iets met een kookeiland of schiereiland keuken, afhankelijk van de ruimte. Het moet een keuken zijn die onderdeel is van de ruimte.

Die niet alleen functioneel is, maar ook als meubel een prominente functie inneemt. Er moet lekker in gekookt kunnen worden, maar hij moet ook zonder stress van de ouders door de drie kinderen gebruikt kunnen worden.

En ze willen er gezellig kunnen zitten tijdens het koken, al dan niet met vrienden.

 

Na veel gepuzzel en door telkens alternatieven te bekijken, komen ze tot goede keuzes.
Composiet werkblad
Kookeiland met opbergruimte

Meer balans


Advies tijdens het ontwerpen van deze keuken heeft meerwaarde. Op enig moment ‘staat’ er een hoge kast, is het schiereiland gepositioneerd maar is de keuken nog niet af, vinden ze.

De verkoper tekent er een 30 cm brede kast naast en een extra bovenkast die aansluit op de twee andere bovenkasten. Zo is de keuken echt prachtig! Af en in balans.

In de smalle keukenkast worden alle glutenvrije ingrediënten en producten bewaard van een van de kinderen.

Keukenindeling toegespitst op gezin


Suzanne staat vaak en lang in de keuken, zij maakt alles zelf vanwege de allergieën in het gezin. Dat is overigens ook de reden dat Suzanne met twee ovens tegelijk kookt. De stoomoven reserveert ze om glutenvrij in te bakken.

Werkruimte biedt deze keuken volop, meer dan genoeg, ook bergruimte.

Van de twee bovenkasten boven het eiland gebruikt ze de onderste planken voor spullen die ze regelmatig nodig heeft. Voor de hogere planken heeft ze een krukje nodig. Niet erg, vindt ze. De look van de keuken is belangrijk

 

Kookeiland met inbouwapparatuur

 

Design overwint alles


Esthetiek geeft ook de doorslag bij de keus voor een kokendwaterkraan. Een koperen kraan is prachtig in een keuken met kleur. Dus kiezen ze voor een merk dat deze uitvoering in de collectie heeft.

Ze is er dolblij mee, ondanks dat ze er geen Spa water mee kan tappen. Dan maar geen bubbels, lacht ze.

 

 

De Flex Inductiekookplaat met afzuiging door middel van plasmafilters kan ze iedereen aanraden.

“Plasmafilters hoef je niet schoon te maken en ook niet meer te vervangen. Bovendien zuiveren ze de lucht. In ons gezin is dat ideaal, want kinderen met allergieën hebben zeker schone lucht nodig.

Soms laat ik hem wel eens twee uur aan staan puur om frisse lucht te creëren. Ideaal. En als afzuiger tijdens het koken werkt het ook perfect.”

 

Soms laat ik hem wel eens twee uur aan staan puur om frisse lucht te creëren
Kookeiland met spoelbak
Flex inductiekookplaat

Service verkoopt zichzelf. Dat is ook zo bij Avanti Keukens waar ze investeren in service.

“Dat vind ik echt een plus van deze keukenzaak. Ze hebben alles in eigen beheer en dat merk je als klant.

We hebben een servicemelding gedaan over afbladerende lak van grepen en sommige fronten. Hier zijn nieuwe grepen en kastdeuren voor geleverd op kosten van Avanti Keukens,” vertelt Suzanne.

Onze monteurs waren trots op de keuken die ze plaatsten.

 

Monteurs met passie


Onze monteurs waren trots op de keuken die ze plaatsten. Aan hun manier van werken merkte ik dat ze de missie van Avanti Keukens delen: keukens verkopen met een 9+.

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

 

Kookeiland met inductiekookplaat
Familie Hagendoorn Velp
Dit artikel is geschreven door
Jascha en Suzanne Hagendoorn uit Velp
Terug naar overzicht