Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Ontdek onze inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken

DB Keukens is trots op haar acht showrooms, verspreid door heel Nederland. Van Nunspeet tot Goes, onze showrooms hebben een sterke regionale bekendheid en wij hebben al vele klanten geholpen bij het realiseren van hun droomkeuken.

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Bezoek dan een van onze showrooms en laat u vrijblijvend adviseren door onze experts. Wij laten u graag de nieuwste keukentrends en innovaties zien en begeleiden u bij elke stap van het proces.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom zoveel klanten voor DB Keukens kiezen.

Maak een afspraak

Op zoek naar uw droomkeuken? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs. In onze showroom, of bij u aan huis. Maak via onderstaand formulier een afspraak en laat u gratis adviseren over uw droomkeuken!

Ik ben op zoek naar een *
Vestigingen keukens *
U kunt terecht bij *
230426-qasa-vaantje
Lees onze reviews op Qasa.nl

Klanten aan het woord

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Absoluut aan te raden”

 

Keuken gekocht naar volle tevredenheid. Volop keus, goed meegedacht met onze wensen, prettig verlopen koopproces, heldere offerte, levering volgens afspraak en zeer professionele en vlotte montage. Absoluut aan te raden!

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Service staat hoog in
het vaandel”

 

Van showroom tot de nazorg is DB Keukens top geweest. Extra geholpen bij het tekenen, het zetten in 2 dagen met extra hulp zodat het op tijd af zou zijn. Het is duidelijk dat service bij DB Keukens hoog in belang staat.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

“Afspraken worden nagekomen”

 

Ruim aanbod van keukens. Zeer klantvriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen en de installatie door de monteurs was top!

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen