Moderne badkamer met beton en zwarte staalramen en wit toilet

De mooiste badkamers

Heerlijk luieren in een weldadig bad, een snelle douche of alle twee? Bent u met meerdere personen en is wellicht een tweede waskom handig? Dat soort vragen gaan door ieders hoofd bij de keuze voor een nieuwe badkamer. Want het uiteindelijke gebruik zal grotendeels de inrichting bepalen.

Ook is het goed om na te denken over de stijl van badkamers die u aanspreken. Houdt u van moderne badkamers, kiest u voor tijdloze of spreekt de sfeer van togen en zuilen van de klassieke badkamers u aan?

Krijg vrijblijvend advies
Overzichtsfoto
"Een regendouche.. heerlijk! We willen nooit meer een andere douche dan een regendouche."

De heer Winckelmolen en mevrouw Dijkhuizen uit Dronten kochten bij Arma hun nieuwe badkamer.

Lees hun ervaring en bekijk meer foto's

Badkamer in moderne stijl, met regendouche en radiator

Een droombadkamer

U wilt een prachtige samengestelde badkamer waar je van kan dromen. Laat u gedachten de vrije loop..
Een praktische badkamer met creatieve ideeën zoals een half vrijstaand bad, en een aparte ruime inloopdouche.

Op de vloer zijn prachtige grijze tegels aangebracht en aan de wand grijze en witte tegels. Het badmeubel heeft een grote waskom met dubbele kranen. Een design radiator om het geheel aangenaam te verwarmen mag niet ontbreken.

Eventueel kunt u uw badkamer ook voorzien van een stoomcabine, of eventueel een Geberit AquaClean.
Hoe u droombadkamer er ook uitziet; de vestigingen van DB KeukenGroep in Sint-Annaland en Nunspeet kunnen alles compleet regelen.

Moderne badkamer

Compleet aanbod badkamers

Laat u zich door onze badkamers inspireren op onze site en bezoek onze showroom voor gedegen advies. Hier kunt u ook kennismaken met de merken sanitair die wij verkopen.

Zo verkopen wij onder andere Grohe, Geberit, Sphinx, Hans Grohe, Damixa, Primabad en Instabad. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden die er zijn.

Voor inspiratie en advies over badkamers kunt u terecht bij twee showrooms van DB KeukenGroep, namelijk Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland en Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Moderne badkamer met zwarte staalramen en zwart badkamermeubel
Moderne badkamer
Witte moderne badkamer met bad, regendouche en wastafelmeubel

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Uw gratis magazine aanvragen
Gratis inspiratie magazine over keukens

Professionele installatie van badkamers

De installatie van een badkamer of een toilet is een specialistische klus. Bij DB KeukenGroep is de installatie van uw badkamer in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Dat is in uw voordeel.

Onze monteurs zijn gedreven om uw badkamer exact zoals u wenst op een perfecte manier te realiseren. Iedereen van DB KeukenGroep, van verkoop, orderverwerking of montage, draagt bij aan úw droombadkamer.

Bij ons kiest u voor:

  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen.
  • 2105 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Qasa.nl
  • 10 jaar garantie op onze montage.
Afspraak is afspraak

Badkamers en toilet

Sanitair is te verkrijgen bij onze vestigingen in Nunspeet en Sint Annaland. In deze showrooms vindt u vele opstellingen van badkamers en toiletten. Voor volop inspiratie en informatie. Maak gerust een afspraak voor vrijblijvend advies.

 

Maak een vrijblijvende afspraak
overzichtsfoto