• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

De mooiste badkamers, met eigen montage

Heerlijk luieren in een weldadig bad, een snelle douche of alle twee? Bent u met meerdere personen en is een tweede waskom handig? Dat soort vragen gaan door ieders hoofd bij de keuze voor een nieuwe badkamer. Want het uiteindelijke gebruik zal grotendeels de inrichting bepalen.

Ook is het goed om na te denken over de stijl van badkamers die u aanspreken. Houdt u van moderne badkamers, kiest u voor tijdloze of spreekt de sfeer van togen en zuilen van de klassieke badkamers u aan?

Krijg vrijblijvend advies

Moderne badkamer met beton en zwarte staalramen en wit toilet

De badkamer van uw dromen

U wilt een prachtige samengestelde badkamer waar je van kan dromen. Laat uw gedachten de vrije loop …
Een moderne badkamer met creatieve ideeën zoals een aparte ruime inloopdouche, trendy marmerlook wandtegels wat gecombineerd wordt met de warme kleuren van hout.

Op het houten wastafelmeubel zijn twee losse waskommen met dubbele kranen. Het toilet is mooi afgegrensd via een vooruitstekend muurtje. Comfort en modern design komen hierin samen. Eventueel aangevuld met een design radiator.

Moderne_douche_marmerlook
Complete_badkamer_showroom_sanitair

Eventueel kunt u uw badkamer ook voorzien van een stoomcabine, of eventueel een Geberit AquaClean.
Hoe u droombadkamer er ook uitziet; de vestiging van DB KeukenGroep in Nunspeet kan alles compleet regelen.

Laat u zich door onze badkamers inspireren op onze site en bezoek onze showroom voor gedegen advies. Hier kunt u ook kennismaken met de merken sanitair die wij verkopen.

Zo verkopen wij onder andere Grohe, Geberit, Hans Grohe, Damixa, Xenz, Primabad en Instabad. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden die er zijn.

Voor inspiratie en advies over badkamers kunt u terecht bij één showroom van DB KeukenGroep, namelijk Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Prijzen van badkamers

"Hoeveel kost een badkamer gemiddeld?", vragen veel mensen zich af. Om een beeld te geven van de prijs van een gemiddelde badkamer geven wij u onderstaande inschatting voor de badkamer kosten:

  • Kosten materiaal: € 7000 - € 10.000
  • Kosten arbeid: € 10.000 - € 15.000
  • Totale kosten gemiddelde badkamer: € 15.000 - € 25.000

Bovenstaande genoemde kosten zijn uiteraard een grove inschatting en in het adviesgesprek berekenen wij de totale kosten van de ontworpen badkamer, via een overzichtelijke en transparante offerte.

Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht

De kosten van het vernieuwen van een toilet is zo'n € 4.000 - € 6.000. Ook hier bestaan de kosten uit kosten materialen en kosten arbeid.

Design_badkamer_toilet_modern

Professionele installatie van badkamers

De installatie van een badkamer of een toilet is een specialistische klus. Bij DB KeukenGroep is de installatie van uw badkamer in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Dat is in uw voordeel.

Onze monteurs zijn gedreven om uw badkamer exact zoals u wenst op een perfecte manier te realiseren. Iedereen van DB KeukenGroep, van verkoop, orderverwerking of montage, draagt bij aan uw droombadkamer.

Montage-badkamer-monteur
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht

Bezoek de inspirerende showroom

Sanitair is te verkrijgen bij onze vestiging in Nunspeet. In deze showrooms vindt u vele opstellingen van badkamers en toiletten. Voor volop inspiratie en informatie. Maak gerust een afspraak bij onze vestiging Arma Keukens en Sanitair voor vrijblijvend advies.

Maak een afspraak

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2143 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Beleef sanitair in onze moderne showroom