Moderne badkamer met beton en zwarte staalramen en wit toilet

De mooiste badkamers

Heerlijk luieren in een weldadig bad, een snelle douche of alle twee? Bent u met meerdere personen en is wellicht een tweede waskom handig? Dat soort vragen gaan door ieders hoofd bij de keuze voor een nieuwe badkamer. Want het uiteindelijke gebruik zal grotendeels de inrichting bepalen.

Ook is het goed om na te denken over de stijl van badkamers die u aanspreken. Houdt u van moderne badkamers, kiest u voor tijdloze of spreekt de sfeer van togen en zuilen van de klassieke badkamers u aan?

Krijg vrijblijvend advies
Badkamer_bad_hexagon_tegels

Dit zeggen onze klanten

1 - Badkamer Lelystad

"Nooit meer een andere douche dan een regendouche"

De heer Winckelmolen en mevrouw Dijkhuizen uit Dronten

Een droombadkamer

U wilt een prachtige samengestelde badkamer waar je van kan dromen. Laat u gedachten de vrije loop..
Een moderne badkamer met creatieve ideeën zoals een aparte ruime inloopdouche, trendy marmerlook wandtegels wat gecombineerd wordt met de warme kleuren van hout.

Op het houten wastafelmeubel zijn twee losse waskommen met dubbele kranen. Het toilet is mooi afgegrensd via een vooruitstekend muurtje. Comfort en modern design komen hierin samen. Eventueel aangevuld met een design radiator.

Eventueel kunt u uw badkamer ook voorzien van een stoomcabine, of eventueel een Geberit AquaClean.
Hoe u droombadkamer er ook uitziet; de vestiging van DB KeukenGroep in Nunspeet kan alles compleet regelen.

Moderne_douche_marmerlook

Compleet aanbod badkamers

Laat u zich door onze badkamers inspireren op onze site en bezoek onze showroom voor gedegen advies. Hier kunt u ook kennismaken met de merken sanitair die wij verkopen.

Zo verkopen wij onder andere Grohe, Geberit, Hans Grohe, Damixa, Xenz, Primabad en Instabad. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden die er zijn.

Voor inspiratie en advies over badkamers kunt u terecht bij één showroom van DB KeukenGroep, namelijk Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Complete_badkamer_showroom_sanitair
Design_badkamer_toilet_modern

Professionele installatie van badkamers

De installatie van een badkamer of een toilet is een specialistische klus. Bij DB KeukenGroep is de installatie van uw badkamer in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Dat is in uw voordeel.

Onze monteurs zijn gedreven om uw badkamer exact zoals u wenst op een perfecte manier te realiseren. Iedereen van DB KeukenGroep, van verkoop, orderverwerking of montage, draagt bij aan úw droombadkamer.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Beleef sanitair in onze moderne showroom

Badkamers en toilet

Sanitair is te verkrijgen bij onze vestiging in Nunspeet. In deze showrooms vindt u vele opstellingen van badkamers en toiletten. Voor volop inspiratie en informatie. Maak gerust een afspraak bij onze vestiging Arma Keukens en Sanitair voor vrijblijvend advies.

 

Maak een vrijblijvende afspraak
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-4