Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Of u nu onze showroom bezoekt of liever thuis wordt geholpen, wij staan voor u klaar. Maak eenvoudig een afspraak via het formulier hieronder en ontvang gratis advies op maat.

Upgrade naar een Quooker!

Wilt u altijd kokend water binnen handbereik? Ruil dan nu uw oude waterkoker in voor een Quooker. Dit is een slimme keuze voor elke keuken! Profiteer van de vele voordelen van een Quooker:

Maak gebruik van onze speciale omruilactie!

Deze omruilactie is geldig tot en met 6 juli 2024. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom of bij u thuis en geniet van deze exclusieve aanbieding!

Ik ben op zoek naar een *
Vestigingen keukens *
U kunt terecht bij *
Waterkoker en een Quooker, inruilactie

Klanten aan het woord

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Absoluut aan te raden

 

Keuken gekocht naar volle tevredenheid. Volop keus, goed meegedacht met onze wensen, prettig verlopen koopproces, heldere offerte, levering volgens afspraak en zeer professionele en vlotte montage. Absoluut aan te raden!

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Service staat hoog in 
het vaandel

 

Van showroom tot de nazorg is DB Keukens top geweest. Extra geholpen bij het tekenen, het zetten in 2 dagen met extra hulp zodat het op tijd af zou zijn. Het is duidelijk dat service bij DB Keukens hoog in belang staat.

⭐⭐⭐⭐⭐

 

Afspraken worden nagekomen

 

Ruim aanbod van keukens. Zeer klantvriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen en de installatie door de monteurs was top!

Joanne

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2164 klanten geven ons gemiddeld een 9,7
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer