Onze unieke montage

Een groot deel van uw en ons succes ligt bij onze unieke montage. Een vakkundig team van eigen medewerkers met gevoel voor de meest kleine details zorgt voor een perfecte montage van uw keuken en badkamer.

Om onze focus op kwaliteit van onder andere montage en service te benadrukken hebben wij Thijs geïntroduceerd: onze ambassadeur van onze eigen montageteams. Kwaliteit, vakmanschap en passie gaan bij onze unieke montage hand in hand! Onze eigen montageteams: úw voordeel!

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Unieke montage door betrokken montageteams

Met onze eigen betrokken montageteams kunnen wij, met tastbare resultaten uit het verleden, een probleemloze en unieke montage garanderen.

Overleg tussen onze medewerkers en u tijdens de montage voorkomt dat zaken anders gaan dan u zou willen. Onze monteurs zijn immers graag bij tevreden klanten aan het werk! Zo kunnen wij een unieke montage garanderen.

Lees meer klantervaringen
De montage van uw keuken wordt gedaan door eigen mensen. Vakmannen met oog voor detail.

Unieke montage zorgt voor hoge klanttevredenheid

Doordat wij eigen monteurs in dienst hebben, weet u zeker dat uw keuken en badkamer op de juiste manier gemonteerd worden. En.. u heeft één aanspreekpunt!

Onze montageteams spannen zich dagelijks tot het uiterste in om het u als klant helemaal naar wens te maken. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt ook uit de hoge cijfers die klanten ons toekennen.

Onze eigen klantgerichte en betrokken montageteams hebben én de drive én krijgen de tijd om een perfect eindresultaat te realiseren waar u helemaal enthousiast en tevreden over bent!

Keukenmontage door eigen monteurs

Ons opleidingscentrum voor monteurs

Als DB KeukenGroep vinden wij het belangrijk dat onze monteurs hun werk met passie, enthousiasme en betrokkenheid uitvoeren. Een gedegen opleiding voor beginnende monteurs is hiervoor de basis.

Ook willen wij een monteur de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen in het montagevak. Hierdoor kan een monteur onze klanten nog beter ontzorgen. 

Om te zorgen voor een gedegen opleiding en goede doorontwikkeling van onze monteurs hebben wij een eigen opleidingscentrum ontwikkeld, het DB Vakcollege. Een uniek concept waarbij zowel onervaren als ervaren monteurs de mogelijkheid hebben om nieuwe vakkennis op te doen of hun kennis op peil te houden. Meer informatie over het DB Vakcollege vindt u op deze pagina.

DB Vakcollege - het opleidingscentrum voor keukenmonteurs
Thijs - ambassadeur DB Pluspunten en de unieke montage - monteur met rolmaat en waterpas.

Thijs - ambassadeur van onze eigen montage

"Ik ben Thijs en werk al jaren bij DB KeukenGroep als monteur. Bovendien ben ik de ambassadeur van onze unieke eigen montage en onze Beloften. U hebt mij vast weleens gezien in onze reclame-uitingen. 

Met mijn collega's vormen we een hecht team en genieten wij van het ontzorgen van onze klanten. Deze werkwijze geeft ons ontzettend veel voldoening. U zult begrijpen dat wij ons werk met veel passie en plezier doen.

Eén van onze uitspraken is 'Doen zoals Beloofd'. Misschien worden wij hier wel het meest om gewaardeerd. Niet discussiëren, maar oplossen!

"Een probleemloze montage begint bij de verkoop"

Als ambassadeur van de onze eigen montage geef ik praktische tips rond de kwaliteit en montage van onze keukens en badkamers. Ook kijk ik mee tijdens gesprekken in onze vestigingen om er van verzekert te zijn dat advies en montage op elkaar aansluiten. Want een probleemloze montage begint bij de verkoop. Verder laat ik bij iedere montage mijn gezicht zien om er voor te zorgen dat de installatie van uw keuken of badkamer in één keer goed gaat, om zo een perfect eindresultaat te garanderen.

Tot ziens in één van onze vestigingen, of misschien bij u thuis voor het monteren van een keuken of badkamer."

Groeten,

Thijs