Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Onze unieke montage

Een groot deel van uw en ons succes ligt bij onze unieke montage. Een vakkundig team van eigen medewerkers met gevoel voor de kleinste details zorgt voor een perfecte montage van uw keuken en badkamer.

Onze focus op kwaliteit van montage en service wordt benadrukt door onze ambassadeur Thijs, die symbool staat voor de passie, vakmanschap en kwaliteit van onze unieke montage.

Met onze betrokken montageteams, waarvan 85% uit eigen monteurs bestaat, kunnen we een probleemloze en unieke montage garanderen. Naast onze eigen monteurs maken we ook gebruik van ZZP'ers om onze klanten snelle en goede service te bieden.

Overleg tussen onze medewerkers en u tijdens de montage voorkomt dat zaken anders gaan dan u zou willen. Zo kunnen we een unieke montage garanderen en zorgen we voor hoge klanttevredenheid.

De montage van uw keuken wordt gedaan door eigen mensen. Vakmannen met oog voor detail.

Unieke montage door betrokken montageteams

Met onze eigen betrokken montageteams kunnen we, met tastbare resultaten uit het verleden, een probleemloze en unieke montage garanderen. 

Overleg tussen onze medewerkers en u tijdens de montage voorkomt dat zaken anders gaan dan u zou willen. Onze monteurs zijn namelijk graag bij tevreden klanten aan het werk! Zo kunnen we een unieke montage garanderen.

Unieke montage zorgt voor hoge klanttevredenheid

Doordat we voornamelijk eigen monteurs in dienst hebben, weet u zeker dat uw keuken en badkamer op de juiste manier gemonteerd worden. En … u heeft een aanspreekpunt!

Onze montageteams spannen zich dagelijks tot het uiterste in om het u als klant helemaal naar wens te maken. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt ook uit de hoge cijfers die klanten ons toekennen.

Onze eigen klantgerichte en betrokken montageteams hebben én de drive én krijgen de tijd om een perfect eindresultaat te realiseren waar u helemaal enthousiast en tevreden over bent!

Keukenmontage door eigen monteurs
DB Vakcollege - het opleidingscentrum voor keukenmonteurs

Ons opleidingscentrum voor monteurs

Als DB Keukens vinden wij het belangrijk dat onze monteurs hun werk met passie, enthousiasme en betrokkenheid uitvoeren. Een gedegen opleiding voor beginnende monteurs is hiervoor de basis.

Ook willen wij een monteur de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen in het montagevak. Hierdoor kan een monteur onze klanten nog beter ontzorgen. 

Om te zorgen voor een gedegen opleiding en goede doorontwikkeling van onze monteurs hebben wij een eigen opleidingscentrum ontwikkeld, het DB Vakcollege. Een uniek concept waarbij zowel onervaren als ervaren monteurs de mogelijkheid hebben om nieuwe vakkennis op te doen of hun kennis op peil te houden. Meer informatie over het DB Vakcollege vindt u op deze pagina.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen