Menu

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Aan dit keurmerk kan de consument een keukenzaak herkennen waar je met een gerust hart een keuken kunt kopen. Alleen keukenzaken die op nagenoeg alle punten een positieve waardering krijgen van consumenten, ontvangen dit keurmerk voor een jaar. De lat wordt bewust heel hoog gelegd. Zo hebben alle vestigingen dit keurmerk weer voor een jaar ontvangen.

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 1957 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
CBW Erkend 2016
Graydon Financieel gezond
D&B Rating

CBW Erkend

Kopen bij een CBW Erkende keuken-speciaalzaak biedt veel voordelen. Met de CBW bieden wij u meer zekerheid als het gaat om garanties, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Wel zo vertrouwd!

Financieel gezond

Wij hebben het certificaat 'Gezond bedrijf' mogen ontvangen. Graydon beoordeelt ondernemingen op hun kredietwaardigheid. Slechts 3% van de Nederlandse bedrijven komt in aanmerking voor dit certificaat.

Dun & Bradstreet

Hoogste kredietwaardigheidsklasse!
D&B Rating 1 geeft aan dat DB KeukenGroep een financieel gezond en sterk bedrijf is. Een betrouwbare partner voor de aanschaf van een nieuwe keuken en / of badkamer.

Ze denken heel goed mee over de wensen van de klant en hoe die het beste ingevuld kunnen worden. GertJan en Carolien Weststrate uit Heinkenszand
Keurmerken