Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Onze keurmerken

Naast de hoge klantscores geven ook de diverse keurmerken die we bezitten aan dat we een hoge kwaliteit van onze organisatie nastreven. Zowel op organisatorisch als financieel vlak. Dit biedt meer zekerheid voor u als consument, zodat u weet dat u met een betrouwbare en solide organisatie zaken doet. Bekijk hieronder enkele van de keurmerken die we bezitten.

CBW Erkend

Kopen bij een CBW Erkende keukenspeciaalzaak biedt veel voordelen. Met de CBW bieden we u meer zekerheid als het gaat om garanties, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Wel zo vertrouwd!

CBW Erkend
Graydon Financieel gezond

Financieel gezond

We hebben het certificaat 'Gezond bedrijf' mogen ontvangen. Graydon beoordeelt ondernemingen op hun kredietwaardigheid. Slechts 3% van de Nederlandse bedrijven komt in aanmerking voor dit certificaat.

Dun & Bradstreet

Hoogste kredietwaardigheidsklasse!
D&B Rating 1 geeft aan dat DB Keukens een financieel gezond en sterk bedrijf is. Een betrouwbare partner voor de aanschaf van een nieuwe keuken en / of badkamer.

D&B Rating
Erkend Leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

DB Keukens zet zich actief in voor de toekomst van vakmanschap in de keukenbranche. Als erkend leerbedrijf bieden we mbo-studenten een uitstekende plek om te leren en te groeien in hun vakgebied. Meer weten over carrièrekansen bij ons? Bezoek werkenbijdbkeukens.

NEFF MasterPartner

DB Keukens is met trots een NEFF MasterPartner. Deze erkenning onderstreept onze expertise en diepgaande kennis van NEFF-producten. Als MasterPartner bieden we onze klanten een uitgebreid assortiment van NEFF-apparatuur, gecombineerd met professioneel advies en uitstekende service.