Geberit AquaClean zorgt voor schone en aangename reiniging

Water speelt een centrale rol in ons leven en maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze hygiëne. Maak kennis met de Geberit AquaClean douche-wc's. Stel u niet langer meer tevreden met toiletpapier maar kies voor de wc waar u met water wordt gereinigd. Voor het schoonste en meest aangename resultaat!

Bekijk door middel van de video de werking van de Geberit AquaClean. Voor de beste beleving bewonderd u de AquaClean in onze showroom. Kom gerust langs of maak hiervoor een vrijblijvende afspraak.

Krijg vrijblijvend advies
Geberit Aquaclean
Badkamer Lelystad met prachtig meubel

"Onze badkamer is een inspirerende ruimte om optimaal te ontspannen en om nieuwe energie op te doen."

Dhr. Winckelmolen en mevr. Dijkhuizen kochten bij Arma een nieuwe badkamer.
Lees hun ervaringen en bekijk de foto's.

Geberit AquaClean: ultramodern toilet met geavanceerde technologie

Wellness wordt belangrijker. Ook aan toiletten kennen gebruikers hogere prioriteit toe. Geberit AquaClean combineert de meest natuurlijke en oorspronkelijke vorm van reinigen met compleet comfort.

Geberit stelt ook hoge eisen aan het uiterlijk van de producten. De elegante vormgeving van de complete Geberit AquaClean toiletsystemen, verkrijgbaar als wand- of vloerstaand closet, verrijkt elk toilet of badkamer. Ervaar de voordelen en functies van deze moderne toilet. Geberit AquaClean, gebruiksvriendelijke en effectieve reiniging.

Gratis inspiratie magazine over keukens

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Geberit AquaClean
Geberit AquaClean

Verkrijgbaar van basic tot luxueus

Geberit AquaClean heeft voor elke behoefte een perfect model, van compacte toiletzitting tot compleet geïntegreerd toiletsysteem. Op alle modellen zijn dezelfde kwaliteits- en comfortnormen van toepassing. Het ontwerp en de werking van de toiletten zijn verfijnd en de technologie is geoptimaliseerd.

Het enige verschil is gelegen in het uitrustingsniveau, dat varieert van basic tot luxueus. Afhankelijk van het model kunt u kiezen voor een instelbare watertemperatuur, instelbare warme-lucht-föhn temperatuur, afstandbediening en andere opties.

Geberit AquaClean

Bij ons kiest u voor:

  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Beleef sanitair in onze moderne showrooms.
  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen.
  • 2105 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7. Qasa.nl
  • 10 jaar garantie op onze montage.
Afspraak is afspraak

Een Geberit AquaClean voor lage prijzen

Voor inspiratie en advies kunt u terecht bij twee van onze showrooms, namelijk Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet en Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland. Zij bieden een brede keuze in Geberit AquaClean producten. Maak een vrijblijvende afspraak voor advies.

Dankzij onze volume-inkoop kunnen we onze prijzen laag houden. Bij ons betaalt u geen overbodige toeslagen. De prijzen zijn altijd netto. En u geniet bij ons uitstekende service.

Lees meer over badkamers