• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Een comfortabele badkamer met alles erop en eraan, ontworpen met luxe elementen en toch binnen budget, daar moet je creatief voor zijn. Gert en Lia Ruitenberg uit Ermelo wilden de bestaande ruimte van hun badkamer beter benutten.

Hier en daar deden ze inspiratie op, en bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet vonden ze uiteindelijk hun droombadkamer.

Badkamer Ermelo

De kleur ‘natuur eiken’ in deze badkamer is een blikvanger, het sluit perfect aan bij het tegelmozaïek, èn het geeft een mooi contrast met de lichte tegelwand en vloer. Het bad is zwevend geplaatst, dit geeft de badkamer een extra luxe uitstraling. Ook de compleet vrije vloer draagt hieraan bij, want de wasmand, schoonmaakartikelen en toiletrolhouder (obstakels die normaliter snel het beeld verstoren in traditionele badkamers) zijn handig weggewerkt.

Badkamer Ermelo

De toilet, zonder spoelrand en met een Slimseat deksel, maakt het design af. Deze badkamer is compleet uitgerust om de gebruiker een heerlijke wellness ervaring te bezorgen, en deze ruimte maakt ook nog eens lekker makkelijk schoon. Dat is natuurlijk heel wat waard.

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Badkamer Ermelo
Badkamer Ermelo
Badkamer Ermelo

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
GERT EN LIA RUITENBERG UIT ERMELO

Terug naar overzicht