Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Een badkamerrenovatie resulteert nagenoeg altijd wel in een nieuwe badkamerindeling. Een badkamer is nu eenmaal persoonlijk, en wat de één als heel plezierig ervaart, kan voor iemand anders juist een obstakel zijn.

Als nieuwe huiseigenaren hebben de heer Winckelmolen en mevrouw Dijkhuizen uit Dronten (dichtbij Lelystad) ook hun eigen wensen ten aanzien van hun badkamer. Ze laten zich adviseren bij Arma Keukens en Sanitair uit Nunspeet over kleuren, kleurcombinaties, legpatronen van tegels, sierstrips enzovoorts.

Badkamer Lelystad, decoratie tegel

Ook doen ze inspiratie op over de indeling van de badkamer. De kunst is nu om alle sanitairwensen te verwezenlijken binnen een begrensd aantal vierkante meters.

Arma Keukens en Sanitair weet er goed raad mee en ontwerpt een persoonlijk badkamerplan. Bij deze keuken- en badkamerspecialist dichtbij Lelybad kochten ze ook naar grote tevredenheid hun mooie, nieuwe witte keuken.

Je eigen spa

Eén van de wensen die meneer en mevrouw hebben voor hun nieuwe badkamer, is een regendouche. Deze douche geeft je na een druk op de knop een echte wellness beleving.

Dankzij de grote hoofddouche pas je met je hele lichaam onder de straal en dat is genieten! Verschillende keren had het paar in hotels dit spa-gevoel ervaren. Nu ze er kennis mee hebben gemaakt, willen ze niet meer anders.

Badkamer Lelystad, aparte douchehoek
Badkamer Lelystad

Nu hebben ze een hedendaagse badkamer die ook nog eens een echte wellness ruimte is in hun eigen woning. Een inspirerende ruimte om optimaal te ontspannen en om nieuwe energie op te doen.

Badkamer Lelystad, bad

Inloopdouche

In hun nieuwe badkamer kiezen ze voor een regendouche in een ruime inloopdouche. Deze inloopdouche is een bewuste keus van de heer en mevrouw.

In deze badkamer is een inloopdouche de meest functionele oplossing en ook een stijlvolle manier om een douche zonder bak, richels en randen in de badkamer te verwerken.

Nu loopt de badkamervloer mooi door en maakt het de douche tot een geheel met de badkamer. Het geheel oogt ook ruimtelijk zo.

Badkamer Lelystad, nis voor shampoo
Badkamer Lelystad, staaf douchekop

Een gemetselde muur zondert de doucheruimte mooi af van de rest van de badkamer, zodat het nat beperkt blijft. De tegelvloer is aflopend en houdt het water in de inloopdouche.

De heer en mevrouw wilden ook graag een bad in hun nieuwe badkamer. Ondanks dat een bad flink beslag legt op de badkamerruimte, is met een hoekbad gekozen voor de meest efficiënte benutting van de ruimte.

In het hoekbad kun je heerlijk onderuit zakken en tot rust komen, zonder dat de halve badkamer opgeofferd wordt. De doorloop tussen het bad en de inloopdouche naar de wastafel is perfect.

Design radiator

Een radiator boven een bad is niet handig, in een douche al evenmin en dus krijgt deze een plek direct links als je de badkamer binnenkomt.

De radiator geeft de badkamer een gerieflijke warmte en is tevens een handige plek om handdoeken op te hangen. Na de radiator zien we de wastafel met een brede waskom.

Badkamer Lelystad met kastruimte

“Nee, geen twee waskommen, dat is in ons huishouden niet nodig. Een grote waskom is voldoende. En ja, niet te vergeten natuurlijk de hoge kast met twee deuren waarachter we handdoeken opbergen en onze verzorgingsartikelen,” zegt de heer Winckelmolen.

Badkamer Lelystad met prachtig meubel

Neutraal maar persoonlijk

Nemen we een kijkje naar het ontwerp van deze badkamer, dan zien we een mooi gekozen kleurencombinatie met rustige, eigentijdse kleuren.

Wat de verkoper leuk gedaan heeft, is om de vloertegels te laten terugkomen op de betegelde wand. Exact dezelfde tint komt terug in twee strepen. Een fraai accent geeft ook de tegelstrook in hetzelfde bruin tegen de badwand.

Al met al een rustig, natuurlijk ontwerp dat door de details verre van saai toont. Eigentijds, neutraal, maar toch ook persoonlijk.

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Badkamer Lelystad, aparte douchehoek
Badkamer Lelystad met prachtig meubel
Dit artikel is geschreven door
De heer Winckelmolen en mevrouw Dijkhuizen uit Dronten
Terug naar overzicht