Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Tegels voor wand en vloer

Een wand of vloer met tegels is veel meer dan alleen een manier om de ondergrond in uw keuken of badkamer netjes af te werken.

Tegels zijn belangrijke sfeerbepalers. Het maakt nogal uit of u in uw landelijke keuken voor een gestucte wand kiest of voor antieke witjes van 15 × 15 cm. Laat u daarom goed adviseren over tegels.

Voor elke woning, elke stijl en elk budget zijn er bij ons schitterende tegels te vinden. Ook exclusieve tegels zoals onder andere van Villeroy & Boch of Jos Tegels.

Om u alvast een indruk te geven van onze collectie tegels kunt u gebruik maken van de Online Tegelconfigurator. Zo kunt u thuis alvast in alle rust inspiratie opdoen over wand- en vloertegels. Alle afmetingen, kleuren en patronen zijn beschikbaar. 

Via onderstaande knop gaat u naar de Online Tegelconfigurator. Mocht u een tegel willen bewaren dan kunt u dit ook doen en eventueel deze tegel of meerdere tegels naar ons toesturen. 

Bekijk online de tegelcollectie van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet
Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet

Groot assortiment tegels

We beschikken over een enorm assortiment natuursteen tegels en keramische tegels. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in kleuren, maten, afwerking en legpatronen.

U bent van harte welkom voor een ongedwongen bezoek in onze showroom. Onze ervaren keuken- en badkamerspecialisten staan klaar om u te adviseren over de tegels die u zoekt of welke passend is bij uw badkamer.

Voor tegels kunt u terecht bij onze vestiging Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Moderne badkamer met beton en zwarte staalramen en wit toilet

Voordelen van tegels

Tegels zijn slijtvast
Voor keukenvloeren en badkamervloeren wordt nog vaak voor tegels gekozen. En dat is niet zo gek, want tegels zijn nog altijd een van de sterkste vloersoorten en blijven er lang mooi uit zien.

Vooral in keukens hebben vloeren heel wat te lijden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de tafel of het aanrecht, hier wordt het meest gedraaid en geschoven. Of aan zand wat u naar binnen loopt, kinderen die met houten speelgoed op de vloer spelen en misschien hebt u ook wel huisdieren.

Vergeleken met laminaat, vloerbedekking of een houten vloer zijn tegels nog altijd een veilige keuze. Voor sfeer doen tegels zeker niet onder! Er zijn prachtige oplossingen in tegels met bijvoorbeeld houtlook.

Tegels hou je makkelijk schoon
Tegels zijn ook populair omdat ze zo makkelijk te reinigen zijn. Zeker in keukens worden vloeren snel vies. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de ruimte rondom uw keukentafel. Of aan de strook bij het aanrecht.

Anders dan bij vloerbedekking of bij een houten vloer kun je tegels net zo nat dweilen als je zelf wilt. Hecht u waarde aan onderhoudsgemak, dan kunnen we u onze tegels zeker aanbevelen.
 

Tegels zijn goed tegen allergieën
Wanneer je allergisch bent voor stof, dan is dat vervelend. Vloerbedekking zal dan als eerste het veld moeten ruimen. Tegels vormen een prachtig alternatief. U zult geen last meer hebben van uw allergie.

En u geniet daarnaast vele praktische voordelen zoals onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid.

Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet
Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet

Unieke vloertegels zoals je zelf wilt

Wit, antraciet, zwart, dat waren de smaken zo'n beetje vroeger. Gelukkig is er tegenwoordig meer keus in vloertegels en kun je je keuken of badkamer net zo persoonlijk maken met unieke vloertegels als je zelf wilt.

Geen kleur is meer vreemd in ons aanbod voor vloertegels in de keuken of badkamer.

Vloertegels badkamer
Klassieke wandtegels in landelijke keuken

Groot aanbod wandtegels

Wit, witter, witst, zo zagen de meeste wandtegels in de badkamer er vroeger wel zo ongeveer uit. Gelukkig is er tegenwoordig meer keus in wandtegels voor de badkamer en kun je je badkamer met unieke wandtegels net zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Geen kleur is meer vreemd.

Ook in de keuken worden wandtegels veel gebruikt, vooral voor de achterwand. Ons aanbod in wandtegels voor de badkamer en keuken is groot.

Design tegels voor alle stijlen

Een tegel net zoals uw buurman gaat u iets te ver. U hebt een totaal eigen stijl en kijk op wonen en dus bent u ook op zoek naar design tegels.

Wanneer u een echt decoratieve tegel zoekt, dan zult u in onze collectie design tegels naar hartenlust kunnen grasduinen. Voor alle stijlen keukens en badkamers vindt u bij ons design tegels. Ook van een topmerk als Villeroy & Boch.

Vloertegels en wandtegels badkamer
Goedkope vloertegels voor in de keuken en woonkamer

Goedkope tegels van hoge kwaliteit

U zoekt naar goedkope tegels, maar u wilt wel goedkope tegels van kwaliteit. Zoek niet langer naar goedkope tegels en laat u inspireren door onze brede keus.

Voor zowel goedkope wandtegels als goedkope vloertegels bent u bij ons aan het goede adres.

Vloertegels woonkamer - hout
Vloertegels woonkamer - houtlook

Vloerverwarming bij elke tegel

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast. Het is een moderne, efficiënte en aangename manier van verwarming.

Ook met een vloer van tegels kunt u uitstekend vloerverwarming toepassen. Elke tegel binnen ons assortiment van keramische tegels is ervoor geschikt. Onze monteurs hebben ervaring met het aanpassen van ondervloeren.

Vierkante vloertegels voor in de keuken

Tegels bij DB Keukens

Als keuken- en sanitairspecialist bieden wij bij diverse vestigingen een groot aanbod tegels aan voor de keuken en de badkamer. Onze collectie tegels bevat de nieuwste trends en onze ervaren verkopers zijn op de hoogste van de laatste ontwikkelingen.

Door een groot aanbod te combineren met deskundige verkoop en montage hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van tegelzetten. Daarbij krijgt u bij ons altijd de scherpste nettoprijzen, zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaald.

Bezoek onze showroom voor ons totale tegelaanbod en deskundig advies.

Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet