• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Ze hebben in een aantal huizen gewoond, maar nooit kwamen Bram en Marianne Snaterse op het punt om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Deze keer wel. Maar wat ze willen? Geen idee, vertelt het stel uit Bennekom.

Tja, werkbladafzuiging … Quooker … maar opstelling? Kleur? Artic Keukens adviseert tot in detail. "We konden merken dat onze verkoper in alles een expert was", vertelt Marianne tevreden. Want nu de keuken eenmaal staat, zijn ze superblij.

 

Wow, je hebt zelfs een bar!
Binnenkijken bij Marianne en Bram Snaterse uit Bennekom

 

De bar is het meest in het oog springende deel van de keuken. “Iedereen die hier binnenkomt, roept vol bewondering uit: ‘Wow, je hebt zelfs een bar!”

Hier eten ze als ze samen zijn. Bezoek zit gezellig aan de bar tijdens het koken of koffie zetten. "Wat een aanwinst!"

Alles onder 1 dak

Het idee voor deze keukenopstelling halen ze van internet van een Duits bedrijf. Foto’s sturen ze naar Artic Keukens, met de opmerking, ‘Dit vinden wij leuk’.

Dat ze niet hun keuken bij het Duitse bedrijf bestellen, heeft meerdere redenen.

De belangrijkste is dat ze niet prettig werden geholpen.

En Artic heeft alles onder 1 dak.

 

Zandkleurige G-keuken met bar
Zandkleurige G-keuken met bar

Zou er iets mis gaan met het voorwerk van de keuken, dan kan dit binnen het bedrijf opgelost worden. Bij het Duitse bedrijf is dit niet zo en word je als klant sneller van het kastje naar de muur gestuurd.

"Familie van ons raadde DB Keukens aan. Nou, geen woord teveel lof.”

“Wat is dit goed geregeld. De lijntjes zijn er kort. Onze verkoper belde altijd snel zelf terug. Hij kent onze keuken tot in detail en was dus bekend met waar we het over hadden.”

“Tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden over levertijden. Hierdoor wisten we precies waar we aan toe waren.”

 

Online oriëntatie

De eerste kennismaking met Artic Keukens verloopt via een beeldscherm, iets wat je jaren geleden voor onmogelijk zou hebben gehouden.

Maar door lockdowns en corona is een showroombezoek niet mogelijk. Zodra de showrooms weer open gaan, gaan Marianne en Bram er daadwerkelijk kijken.

Hier doet Marianne veel inspiratie op. Zo ziet ze hoekkasten met zwenkplateaus waar ze enthousiast van wordt. Ook maakt ze een keus uit modellen kokendwaterkranen en ze bekijkt diverse werkbladafzuiging systemen werkend.

 

G-keuken met soft close

 

Kleur doet het


Advies over de kleur van de keuken is gewenst. Een bepalende factor in hun keuken is een kleurige, natuurstenen vloer. Hierdoor moet de keuken rust uitstralen. De verkoper adviseert hen een zandkleurige tint die geweldig goed bij de vloer past.
Achter het kookgedeelte willen ze een gekleurde wand, hij adviseert een kiezelgroene, grijzige wandtint die echt geweldig aanvult.

“Ondanks dat de verkoper nooit bij ons thuis is geweest, pakt dit nu zo mooi uit. Hij heeft echt goed de foto’s bestudeerd en daarop zijn oordeel gevormd.”

Wat een comfort in de keuken


“We zijn nu superblij met de keuken. Dat je direct kokend water hebt met een Quooker en een boiler in de keukenkast, dat is prettig.”

“Een grote oven is voor mij een geschenk. De soft-close deuren zijn ook fijn en kastdeuren botsen niet tegen elkaar. Ook met het werkblad, dat niet onze eerste keuze was, zijn we oprecht blij.”

“Eerst wilden we keramiek, maar bij een bekende van ons waren er al snel stukjes afgebroken. Nu hebben we een granieten blad,” lacht Marianne.

“Ik ben ook blij dat ik geen inbouw koffiemachine heb genomen, ondanks dat dit wel een wens was. De adviseur raadde het in deze keuken af. Nu waardeer ik de extra kastruimte die dit oplevert.”

 

Nooit meer afvalbakken in het zicht. Geweldig.
Zandkleurige G-keuken met inductiekookplaat
Zandkleurige keuken met weggewerkte prullenbak

“En ik ben blij met de inbouw prullenbakken! Nooit meer afvalbakken in het zicht. Geweldig.”

Wat het stel ook goed bevalt zijn de handgrepen die bovenop de kastdeuren zitten, in plaats van voorop geschroefd.

Deze maken het openen en sluiten van kastdeuren makkelijker voor hun dochter die daar moeite mee heeft. En nu is het voor de Snatersen zelf ook makkelijk.

Op onze website kunt u meer lezen over Artic keukens, of andere klantervaringen bekijken.

 

Zandkleurige G-keuken met inbouwapparatuur
Familie Snaterse

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
MARIANNE EN BRAM SNATERSE UIT BENNEKOM

Terug naar overzicht