Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Starterskeuken prijzen vanaf 2000

Wow. Je hebt een fantastisch huis gekocht die je helemaal tip top naar je smaak gaat inrichten. Weken, maanden speur je naar een gave kleur in je keuken, trendy meubels en spotgoedkope keukens.

En dan kom je opeens op de site van DB Keukens. Een serieuze keukenspecialist die ook goedkope keukens verkoopt. Treffer: je profiteert hier van mateloos veel voordelen! Maar eerst: wat voor een starterkeuken vind je bij ons?

Betaalbare keukens voor starters in elke keukenstijl

Heb je zelf een losse koelkast? En vind je met de hand afwassen niet erg? Dan hebben we zeker wel een starterskeuken voor 2000 euro.

Een starters keuken vind je tussen alle keukenstijlen. Landelijke keukens, klassieke keukens, moderne keukens, houten keukens, elke keukenstijl heeft wel een keuken starterswoning.

Is de keuken die je leuk vindt toch nog boven budget? Onze verkoopadviseurs zijn vindingrijk in het vinden van de keuken voor starters die past bij jouw wensen, binnen je budget.

Bekijk ook onze showroomkeukens, waarmee je een superdeal doet als het gaat om korting!

Goedkope Scandinavische keuken, met zwarte houtlook fronten en witte aanrechtblad
Goedkope moderne keuken in hoekopstelling, met greeploos front

De voordelen van de starterskeuken

Een voordeel van een starterskeuken kopen bij DB Keukens is, dat je niet alleen profiteert van voordeel prijzen keukens, maar van tal van andere extra’s. Daarom scoren we hoog op een onafhankelijke klantervaringssite.

Een bewijs dat we onze klanten koesteren. Met persoonlijk advies, verkopers die oprechte interesse voor je hebben, in een gezellige keukenshowroom waar je teamspirit proeft, perfecte montage en uitstekende service. Nou, wat wil je nog meer? Pak mee die pluspunten!

Keuken tussenwoning biedt meer dan koken alleen

Als keukenspecialisten met feeling voor wonen volgen we de trends op de voet. En dus hebben we steeds weer nieuwe ideeën over de starterskeuken. Bij ons staattie zeker niet in de hoek!

Wij denken aan een open keuken, compacte keukens met modern design. Of heel misschien wel een smal kookeiland, om je toch die beleving van het eiland te gunnen.

En anders nog een leuke hoekkeuken met bar, die als kleine keuken maximale gezelligheid biedt.

Goedkope landelijke hoekkeuken van ons merk DBselect

DBselect huismerk keuken voor uitgekiende, lage prijzen

DBselect is ons merk voor de keuken starterswoning. Elke keukenstijl vind je terug in deze uitgekiende keukens. Hun kwaliteit onderscheidt zich niet van onze overige keukenmerken. 

Koop je een DB Select keuken, dan heb je een complete keuken met alles wat je nodig hebt. Niet meer, maar zeker ook niet minder.

Starterskeuken kopen bij DB Keukens

Keuken inspiratie opgedaan voor een keuken starterswoning? Vraag ons gratis keuken en bad inspiratiemagazine aan. Bekijk meer keukens of neus ook eens tussen de showroomkeukens. En bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie en advies. Je bent welkom, of je nu een keuken zoekt voor 4000 euro of voor 15000 euro. Wij helpen je graag.

Tijdloze hoekkeuken wit

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen