• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Hoekkeuken met bar, de gezelligste plek voor ontmoeting!

Als je bezoek hebt, creëer je graag een ongedwongen sfeer. Dat vraagt geen grote investeringen. Dankzij onze goeie keuken ideeën zoals een hoekkeuken met bar en een beetje creativiteit van jezelf gaat het je lukken.

Denk, wanneer je voor een keukenrenovatie of een nieuwe keuken gaat, aan een hoekkeuken met bar. Zowel in een grote keuken als in een compacte keuken biedt dit talloze voordelen.

Doe elke voor elke keukenstijl inspiratie op en bezoek jouw dichtstbijzijnde showroom! Of bekijk ruim 200 keuken voorbeelden elders op onze website.

L keuken met bar, praktisch en gezellig in open keuken

Een hoekkeuken met bar is een praktische manier om je open keuken af te scheiden van de woonkamer. En je behoudt alle voordelen van de sociale interactie die je hebt met ‘de woonkamer’.

Tegelijkertijd schermt een bar het zicht op je vaat af. Dan hoef je ook niet altijd een strak aanrechtblad te hebben. Als je graag makkelijk leeft, dan is zo’n open keuken met bar iets voor jou.

Inspiratie over een hoekkeuken met bar? Lees onze blog!

Dit zeggen onze klanten:

Mooi warm hout met witte fronten

Nancy en Harry Vervloet uit Krimpen aan den IJssel

Lees klantervaring

Aanrechtbladen en fronten worden steeds meer afgestemd op interieur

Jacqueline en Jan Willem Muilwijk uit Oosterland

Lees klantervaring

Deze keuken is mooi door zijn functionaliteit

De heer Winckelmolen en mevrouw Dijkhuizen uit Dronten

Lees klantervaring

Bespaar geld en ruimte met hoekkeuken met bar

Besparen dat wil iedereen. Met een hoekkeuken met bar bespaar je op ruimte en op je spaargeld. Kijk eens welke ruimte je overhoudt als je de hoekkeuken verlengt met tafel.

De barkrukken schuif je er mooi onder weg en dat is veel efficiënter dan een complete keuken met eettafel en stoelen.

Ook zorg je zo voor een betaalbare keuken, want het scheelt je de aanschaf van een complete eethoek. Kun je dat geld mooi weer benutten voor andere dingen.

Keuken met bar gedeelte. Inspiratie opdoen? Lees onze blog!
Houten hoekkeuken met bar. Inspiratie? Lees onze blog!

Keuken l vorm met bar maakt tafel dekken en afruimen efficiënter

Tafel dekken en afruimen zijn tijdrovende bezigheden en komen dagelijks. Een hoekkeuken met bar maakt dat proces efficiënter.

Omdat je alles binnen één keukenopstelling hebt, heb je je servies, brood en beleg sneller op tafel en weer in de kast! Geen heen en weer geloop meer. Dat scheelt!

Voor jezelf is een hoekkeuken met bar ook prettig bij het koken. Wanneer je wacht tot de rijst kookt, wil je toch dichtbij blijven. Dan is die bar ideaal. Kun je mooi even zitten en appen.

Keuken l vorm met bar

Wil jij meer doen dan alleen socializen aan een bar? Dus niet alleen eten en drinken maar je hoekkeuken met bar ook gebruiken als spoeleiland of kookeiland? Kies dan voor een hoekkeuken met eiland.

Een luxe keuken met kookeiland verenigt alle functies in één. Je kunt eraan eten, maar je kunt het ook gezellig maken door met elkaar te koken.

Witte hoekkeuken met bar. Meer inspiratie op onze blog!
Design hoekkeuken met bar. Lees onze blog!

De beste hoekkeukens met bar

Op zoek naar een hoekkeuken met bar doet u veel inspiratie en informatie op. U denkt niet alleen na over welke keuken u wilt, in welke stijl en kleur, maar ook bij welke leverancier u uw keuken koopt. 

Ook DB Keukens kan uw nieuwe hoekkeuken (met of zonder bar) leveren, in ieder gewenste stijl, kleur en voor elk budget. Van degelijke no-nonsense keukens tot ambachtelijk maatwerk, wat op de millimeter nauwkeurig wordt samengesteld. Bekijk onze ruime collectie keukens online!

Benieuwd hoe klanten onze werkwijze ervaren? Lees dan tientallen klantervaringen op onze website. Of lees op Qasa.nl ruim 2000 reviews, met een gemiddelde score van een 9,7!

Witte u-keuken met houten kastenwand

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen