Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Beste keukenzaak van Nederland met hoogste klantscore!

Nederlanders zijn gemiddeld genomen beter geïnformeerd wanneer ze grote uitgaven doen en selectiever voor wat betreft hun winkelkeus. Een keukenzaak kiezen ze met zorg. Logisch natuurlijk, want met een keuken wil je lang doen.

Dacht je dat je de enige was die zocht naar beste keukenzaak van Nederland? Niet dus.

Misschien google je op beste keukenspecialist 2023, beste keukenspecialist 2023, maakt niet uit. Op de site van DB Keukens hoef je niet verder te zoeken.

Oriënteer je op de moderne keukens van DB Keukens, de landelijke keukenspecialist. Onze unieke aanpak maakt ons de beste keukenwinkel. Onze hoge klantscore is het bewijs! Uit ruim 2100 reviews op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl scoren wij gemiddeld een 9,7.

Beste keukenzaak Nederland: enorm hoge klanttevredenheid

Onze klanttevredenheid is hoog. Dat komt omdat we als bedrijf een sterke focus hebben op onze missie ‘Doen zoals beloofd’. Vier beloftes hebben we geformuleerd zodat je weet wat je van ons kunt verwachten:

  • Direct de beste prijs; afdingen is niet nodig.
  • 10 jaar garantie op onze montage; perfect eindresultaat door onze vakmensen.
  • Buitengewoon goed geregeld; afspraken komen we na.
  • Service op 9+ niveau; voor en na de handtekening.

Steeds meer mensen gebruiken reviews voordat ze tot aankoop overgaan. Jij misschien ook wel want je wilt kunnen kiezen uit de beste keukens. Lees van enthousiaste klanten op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl.

Showroom ontvangst door gastvrouw

Beste keukenzaak met uitstekende mond-tot-mondreclame

Elke medewerker van ons bedrijf streeft ernaar zich aan deze beloftes te houden. Daarom zijn onze klanten zo tevreden. Heel simpel.

Wij investeren ook in service omdat we het belang zien van langdurige relaties met onze klanten. Service verlenen is voor ons dus niet iets achter de komma, maar heeft onze volle aandacht!

Juist ook in het traject na handtekening willen we graag de beste keukenwinkel van Nederland zijn. Onze klanten waarderen dit en praten erover met anderen. Zo genieten we de voordelen van uitstekende mond-tot-mondreclame.

Beste keukens prijs kwaliteit

Voor een nieuwe keuken wil je niet te veel betalen, maar je wilt ook geen mindere kwaliteit. Bij ons vind je keukens met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Van goedkope keukens tot luxe keukens, voor elk budget zie je bij ons actuele keukens. En dankzij onze keukenmerken kunnen wij iedere stijl en type keuken leveren. Van maatwerkkeukens tot het topmerk SieMatic.

CBW-erkend en beste keukenspecialist Nederland

DB Keukens is een CBW-erkend bedrijf. Het CBW biedt je meer zekerheid als het gaat om garanties, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Stel bijvoorbeeld dat je een aanbetaling hebt gedaan en een winkel gaat failliet.

Of je belt de service-afdeling, zijn ze er niet meer. Dat kan natuurlijk niet. De CBW-erkenning geeft aan dat de kans hierop nagenoeg nihil is bij DB Keukens.

Hoe vind je de beste keukenbedrijven?

Op zoek naar de beste keukens kijk je natuurlijk op diverse consumentensites. De plek waar reviews centraal verzameld worden is Qasa.nl. Hier kun je bedrijven vergelijken en de beste keukenspecialist uitzoeken. Zo vind je de beste keukenzaak van Nederland.

Beste keukenzaak Nederland

Keuken kopen? Kies uit alle keukenstijlen en prijzen bij de beste keukenzaak Nederland. Uitstekende klantwaarderingen, service, het hele plaatje klopt bij DB Keukens.

Wij maken keuken kopen leuk! We investeren in keuken inspiratie in onze showrooms zodat je lekker ideeën op kunt doen. In onze ruime showrooms die sfeervol zijn ingericht kun jij je volop oriënteren. Kom snel naar de beste keukenleverancier!

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen