Beste keukenzaak Nederland nu hoogste klantscore!

Nederlanders zijn gemiddeld genomen beter geïnformeerd wanneer ze grote uitgaven doen en selectiever voor wat betreft hun winkelkeus. Een keukenzaak kiezen ze met zorg. Logisch natuurlijk, want met een keuken wil je lang doen.

Dacht je je de enige was die zocht naar beste keukenzaak Nederland? Niet dus.

Misschien google je op beste keukenspecialist 2020, beste keukenspecialist 2019, maakt niet uit. Op de site van DB KeukenGroep hoef je niet verder te zoeken.

Oriënteer je op de moderne keukens van DB KeukenGroep, landelijke keukenspecialist.  Onze unieke aanpak maakt ons de beste keukenwinkel. Onze hoge klantscore is het bewijs! Uit ruim 2100 reviews op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl scoren wij gemiddeld een 9,7.

Bekijk al onze keukens
Luxe keuken met eiland

Beste keukenzaak Nederland: enorm hoge klanttevredenheid

Onze klanttevredenheid is hoog. Dat komt omdat we als bedrijf een sterke focus hebben op onze missie ‘Doen zoals beloof’. Vier beloftes hebben we geformuleerd zodat je weet wat je van ons kunt verwachten:

  • Direct de beste prijs; afdingen is niet nodig
  • 10 jaar garantie op onze montage; perfect eindresultaat door onze vakmensen
  • Buitengewoon goed geregeld; afspraken komen we na
  • Service op 9+ niveau; voor én na de handtekening

Steeds meer mensen gebruiken reviews voordat ze tot aankoop overgaan. Jij misschien ook wel want je wilt kunnen kiezen uit de beste keukens. Lees van enthousiaste klanten op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl.

Belofte - buitengewoon goed geregeld

Beste keukenzaak met uitstekende mond-tot-mondreclame

Elke medewerker van ons bedrijf streeft ernaar zich aan deze beloftes te houden. Daarom zijn onze klanten zo tevreden. Heel simpel.

Wij investeren ook in service omdat we het belang zien van langdurige relaties met onze klanten. Service verlenen is voor ons dus niet iets achter de komma, maar heeft onze volle aandacht!

Juist ook in het traject na handtekening willen we graag beste keukenwinkel Nederland zijn. Onze klanten waarderen dit en praten erover met anderen. Zo genieten we de voordelen van uitstekende mond-tot-mondreclame.

Industriële Parallel keuken met greeploos front in witte kleur

Beste keukens prijs kwaliteit

Voor een nieuwe keuken wil je niet teveel betalen, maar je wilt ook geen mindere kwaliteit. Bij ons vind je keukens met een uitstekende prijskwaliteit verhouding.

Van goedkope keukens tot luxe keukens, voor elk budget zie je bij ons actuele keukens. En dankzij onze keukenmerken kunnen wij iedere stijl en type keuken leveren. Van maatwerkkeukens tot het topmerk SieMatic.

Het front van deze zwarte kookeiland is greeploos

CBW erkend en beste keukenspecialist Nederland

DB KeukenGroep is een CBW-erkend bedrijf. Het CBW biedt je meer zekerheid als het gaat om garanties, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Stel bijvoorbeeld dat je een aanbetaling hebt gedaan en een winkel gaat failliet.

Of je belt de service-afdeling, zijn ze er niet meer. Dat kan natuurlijk niet. De CBW-erkenning geeft aan dat de kans hierop nagenoeg nihil is bij DB KeukenGroep.

Landelijk groene keuken

Hoe vind je de beste keukenbedrijven?

Op zoek naar de beste keukens kijk jij natuurlijk op diverse consumentensites. De plek waar reviews centraal verzameld worden is Qasa.nl. Hier kun je bedrijven vergelijken en de beste keukenspecialist uitzoeken. Zo vind je de beste keukenzaak van Nederland.

Modern antraciete keuken

Beste keukenzaak Nederland

Keuken kopen? Kies uit alle keukenstijlen en prijzen bij de beste keukenzaak Nederland. Uitstekende klantwaarderingen, service, het hele plaatje klopt bij DB KeukenGroep.

Wij maken keuken kopen leuk! We investeren in keuken inspiratie in onze showrooms zodat je lekker ideeën op kunt doen. In onze ruime showrooms die sfeervol zijn ingericht kun jij je volop orienteren. Kom snel naar de beste keukenleverancier!

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Industriële keuken Katwijk