Moderne keuken met eiland

Zo gewoon als het is om online ervaringen te delen, zo is het ook de trend om koken uit z’n isolement te halen. We koken met elkaar, we vermengen de keukentijd met momenten dat we socializen.

Moderne keukens met eiland zijn wat dat betreft helemaal passend bij deze tijd. DB Keukens begrijpt dat.

Op zoek naar een moderne keuken met eiland doet u tussen onze showroomkeukens en op onze website alle keuken inspiratie op. We laten graag zien welke invulling wij geven aan actuele keukens.

Bekijk ruim 150 keukens
Kleine houten keuken met schiereiland, in modern landelijke stijl

Keukenapparatuur in keuken modern eiland

De keuken met keukeneiland modern is voorzien van actuele apparatuur. Naast een vaatwasser, koelkast en magnetron mag een stoomoven hier niet ontbreken.

Ook een ingebouwde koffiemachine past perfect bij de moderne keuken met eiland. Hiermee zet u gemakkelijk en vlot een perfect smakend kopje koffie.

Terwijl uw bezoek aanschuift aan de keukentafel en u de maaltijd voorbereidt, serveert u de koffie tussen de bedrijven door.

Wil men liever thee? Uit de kokendwaterkraan tapt u direct kokend water voor verse thee. Want in moderne keukens met kookeiland kunt u de hele dag op ieders wensen in spelen. Ook die van uw bezoekers!

Moderne keuken met schiereiland

Afzuiging in de moderne eilandkeuken

Van groot nut in de moderne keuken met kookeiland blijkt ook de werkbladafzuiging.

Deze functionele manier om vette dampen en kookgeuren uit de keuken af te voeren heeft ook unieke design voordelen: u kijkt niet meer tegen een afzuigkap aan; zeker in een moderne keuken met eiland kan een afzuigkap een storend element boven een eiland zijn.

Wat ons betreft hoeft dat dus niet meer. En toch kunt u erop vertrouwen dat uw keuken schoon en fris blijft ruiken.  

Moderne keukenapparatuur, downdraft van Miele in kookeiland
Keuken met eiland in landelijk moderne stijl met kastenwand en bar

Keukens met eiland en tafel

Uw woonstijl is compleet met onze moderne keukens met eiland en tafel. We kunnen uw keukeneiland verlengen met een bar, zodat u gezellig bij elkaar zit op momenten dat u in de buurt van de oven of kookplaat moet blijven.

Een klein kookeiland of een smal kookeiland wordt ook vaak gecombineerd met een bar. Ook is het mogelijk om uw moderne keuken eiland te vergroten met een tafel waar u met de hele familie tegelijkertijd aan dineert.

Deze tafel kan een mooie visuele afscheiding zijn tussen de kookzone en het woongedeelte, ideaal in de woonkeuken met kookeiland modern.

Moderne eilandkeuken in witte ton-sur-ton kleuren

Veel inspiratie door 150+ keukenvoorbeelden

Welke tafel u ook wilt, een houten tafel, een kunststof blad met houtlook of een extra aanrecht dat u gebruikt voor meer werkruimte, we zien in elke keuken mogelijkheden voor een optimaal ontwerp.

Doe keuken inspiratie op tussen onze ruim 150+ keuken voorbeelden en onze moderne showroomkeukens.

We hebben ook ervaring met de toepassing van het extra geharde volkern als aanrechtblad. Dit kan zeer dun uitgevoerd worden en in één stuk geleverd tot zeker wel 3,60 meter toe.

Dan geeft u uw moderne woonkeuken met kookeiland een minimalistische uitstraling en een slijtvaste werkplek!

Wit modern keukeneiland met witte kastenwand en bar
Kookeiland landelijke keuken met hout.

Wanneer uw keuken modern kookeiland te klein is

Een modern kookeiland past niet in elke keuken. Wanneer uw keuken klein is, of een onhandige indeling heeft, dan kan het moderne keuken kookeiland eerder een sta-in-de-weg zijn dan een verrijking van de keuken.

In zulke gevallen adviseren we bij een keukenrenovatie bijvoorbeeld om in plaats van een modern keukeneiland te kiezen voor een moderne keuken met schiereiland.

Een schiereiland is aan een zijde bevestigd aan een vaste wand of aan de keuken zelf. Dan benut u ook veel voordelen van de moderne keuken met eiland.

U staat niet met uw rug naar iedereen toe en u kunt er met elkaar aan werken.
Lees hier meer over een klein kookeiland.

Kleine keuken met een wit kookeiland, voor de kleine keukenruimte!

De beste moderne keuken met eiland

Bij DB Keukens werken wij op een wijze die uniek is in de markt. Zo krijgt u bij ons altijd een transparante gedetailleerde offerte, met nettoprijzen.

Al onze processen in ons familiebedrijf voeren wij uit met eigen mensen, van verkoop, bestellen, transport, montage tot de service na montage. Uniek, maar voor ons vanzelfsprekend.

Want enkel op deze wijze kunnen wij onze hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. 

Onze klanten waarderen deze werkwijze met gemiddeld een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl! Zo weet u zeker dat u in vertrouwen uw moderne keuken met eiland bij ons kunt kopen.

Lees meer over moderne keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Moderne keuken met kookeiland: kraan