• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Dat het een zwarte keuken moet worden, staat van te voren al wel vast, vertelt Pamela Ramnares op een avond over de keuken die zij en Andrea Lancellotti voor hun nieuwe woning hebben uitgezocht.

In hun eerste koopwoning moet een prachtige keuken komen waarvan zij tot in de puntjes willen bepalen hoe hij uitgevoerd is. De wensen? Ze willen een strakkere keuken, moderner, groter en meer open dan de keuken in hun vorige woning.

Hiervoor laten ze zich graag adviseren door Keur Keukens in Haarlem.

 

Vanaf het eerste moment dat ze bij Keur Keukens rondlopen weten ze dat dit de keukenzaak is waar ze hun nieuwe keuken willen aanschaffen. Het voelt goed.

Na een rondje door de showroom laten ze de plattegrond van hun woning zien aan een adviseur.

“We gingen in gesprek en dat ging op een prettige manier. Ze willen eerst uitgebreid weten wat je verwacht van een keuken, wat je wensen en stijl zijn. Samen kom je dan tot een ontwerp. Dat hebben we als heel goed ervaren.”

“Voor de keukenindeling heb je echt advies nodig. Waar de kasten komen, waar de lades, hoe hoog en hoe laag de keukenkasten moeten zijn en dat soort dingen, daar moet je je in laten begeleiden.

Het advies dat ze geven is eerlijk en oprecht, daar heb je wat aan. Het resultaat is dat het alleen maar fijn werken is in de keuken.”

“Voor onze nieuwbouwwoning hebben we contact gehad met diverse bedrijven, maar Keur Keukens is uniek in haar benadering van mensen. Wij hebben bij Keur Keukens het idee dat er naar je geluisterd wordt. Dat ze je begrijpen.

Hun service is uitstekend. Wij hebben echt alleen maar goede woorden.”

Eten brengt mensen samen, die ervaring wil je met elkaar kunnen delen.

Eten als middelpunt

Eten is in de Italiaanse cultuur van Andrea, maar ook in die van Pamela, ontzettend belangrijk.

Pamela: “Eten brengt mensen samen, die ervaring wil je met elkaar kunnen delen. Vandaar dat we zoveel waarde hechten aan een keuken. De keuken is ook zo ontworpen.

Een open keuken met kookeiland past prima bij onze manier van leven en dat bevalt perfect nu. Hij is strak, glad zonder grepen en modern.”

In de keukenshowroom zoeken ze uit hoe ze de praktische en stijlvolle elementen van deze schitterende keuken met elkaar kunnen verbinden.

Ze zien een zwarte keuken met een werkblad dat hen erg aanspreekt. Dit werkblad kiezen ze in hun nieuwe keuken. De zwarte Quooker maakt de keuken af en geeft deze keuken het cachet anno 2022. Evenals de gladde inductieplaat.

Zowel de indeling als de positionering bevallen erg goed. Als je aan het los kookeiland staat, dan kijk je het woongedeelte in. Achter je bevindt zich dan het kookgedeelte, daar moet je je alleen even voor omdraaien.
Rechts is de kastenwand met alle voorraden.

Pamela: “Andrea is de keukenprins. Hij maakt zelf pasta’s, bakt onze eigen pizza’s en ja, zelfs brood maakt hij!

Wij willen dan niet afgezonderd in een keukentje staan maar ook de gezelligheid meekrijgen van de gesprekken op de bank in de kamer. Deze keuken biedt alle mogelijkheden om bij elkaar te zijn.

Wanneer Andrea staat te koken, zit ik er op een barkruk gezellig bij. Dat kan met deze keuken perfect,” vertelt Pamela enthousiast.

Onze keuken heeft zowel werk- als opbergruimte, het is gewoon luxe

Mogelijkheden over


“Onze keuken heeft zowel werk- als opbergruimte, het is gewoon luxe. We kunnen er nog best wat dingen bij aanschaffen eigenlijk. Een stoombakoven hebben we al. Dat is een uitkomst, wij eten veel groentes omdat we voornamelijk vegetarisch eten.

Dan is een stoomoven erg fijn en lekker. En omdat we veel groentes eten hebben we ook veel koelruimte nodig. We hebben bewust voor een aparte koelkast gekozen en een aparte vriezer. Daar zijn we blij mee.

En ja, wat ik vanavond eet? Een groentesoep, die heb ik eerst 14 uur laten trekken. Zal goed smaken ja!

16 Zwarte Keuken Kookeiland

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
PAMELA EN ANDREA LANCELLOTTI UIT AMSTERDAM

Terug naar overzicht