Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Levertijd keuken vanaf 12 weken omdat u kwaliteit wilt

U gaat een van onze kwaliteitskeukens kopen en u vraagt zich af wat de gemiddelde levertijd keuken is bij DB Keukens. De keuken levertijd is minimaal twaalf weken als u bij ons alleen de onderdelen van uw nieuwe keuken koopt. Mocht u benieuwd zijn naar de levertijd van uw nieuwe keuken inclusief montage, dan is dit verschillend per vestiging. Maar meestal is het dit rond de 20 weken.

Dit is gerekend vanaf het moment dat u uw order plaatst tot en met het moment van oplevering van uw nieuwe keuken. Deze tijd gebruiken we onder meer om de benodigde controles uit te voeren zodat we uw keuken perfect kunnen monteren!

Keuken zonder levertijd

Hebt u direct een keuken zonder levertijd nodig? Onze keukens zijn leverbaar binnen ongeveer twaalf weken wanneer u geen gebruik zou maken van ons eigen, professionele montageteam.

Informeer ook naar onze showroomkeukens. Deze zijn direct beschikbaar wanneer u ze zelf monteert. Maakt u gebruik van onze monteurs, dan duurt het iets langer, afhankelijk van onze montageplanning.

Onze goedkope keukens uit de showroom hebben veel voordelen. De montage gaat sneller, en u ziet direct wat u koopt.

Goedkope landelijke hoekkeuken met bovenkasten en tegel achterwand
Moderne keuken met kastenwand

Levertijd nieuwe keuken verlengen

Gaat u in de toekomst verhuizen, verbouwen of oriënteert u zich op een keuken in nieuwbouw woning wilt u nu alvast een praktische keuken kopen? Dat kan. We stellen de keukenlevering uit tot het door u gewenste moment.

Het voordeel is dat u dan alvast één onderdeel van de verhuizing, verbouwing of nieuwbouw al afgerond hebt, zodat u zich op de andere zaken kunt concentreren. En we kunnen dan ruim op tijd uw nieuwe keuken bestellen en tijdig leveren.

Hoe werkt keuken kopen voor volgend jaar?

Nadat u een keuken bij ons hebt uitgezocht gaan onze medewerkers uw order verwerken. Ze controleren uw bestelling (5 kastdeuren bij 4 kasten kan natuurlijk niet).  

Vervolgens komt onze inmeetmonteur bij u inmeten zodat we er zeker van zijn dat uw keuken ook daadwerkelijk past.

Daarna checken we uw order technisch met de inmeetgegevens (een keuken van drie meter past niet tegen een wand van 2,5 meter). Onze afdeling orderverwerking verzorgt een leidingtekening met daarop de aansluitingen voor gas, water en elektra.

Zwarte keuken met kastenwand
Houten keuken modern

Nu kan uw keuken besteld worden. Wilt u uw nieuwe keuken pas volgend jaar? Dan laten we de keuken gewoon nog wat langer in bestelling. Deze zal dan bij ons arriveren twee weken voorafgaand aan het levermoment bij u thuis.

Vier tot zes weken voorafgaand aan de afgesproken leverweek nemen onze planners contact met u op om een afspraak te maken voor de levering en de montage van uw keuken.

En dan is de levertijd keukens bijna verstreken … en komen we de mooiste keuken bij u thuis monteren!

Hoe lang levertijd keuken op maat?

Wat is de levertijd van een keuken op maat? U denkt misschien dat u op een van onze maatwerkkeukens langer moet wachten. Dit is niet het geval.

De keuken levertijd van onze Residentic keukens is bijna hetzelfde als de keukens van onze andere keukenmerken.

Hebt u speciale wensen? U wenst bijvoorbeeld een andere afmeting keukenblok. Of een extra smal kookeiland. Voor de levertijd nieuwe keuken hoeft u dit dus niet te laten want u hoeft niet langer te wachten.

Dit komt omdat onze maatwerk keukens in Nederland worden gefabriceerd.

Vakmensen maken uw maatwerkkeuken op ambachtelijke manier met de hand. Zo kunt u kiezen voor een keuken met een zeer persoonlijke afwerking!

Blauwe keuken met inductiefornuis
Greeploze keuken eiland

Levertijd keuken Duitsland: 4-6 weken

Keukens uit Duitsland zijn soms sneller leverbaar. U mist dan echter de unieke voordelen die u bij DB Keukens wel hebt. Dus plan uw keukenrenovatie bij ons en profiteer van:

  • Netto, lage prijzen van keukens
  • Montage door eigen monteurs
  • 10 jaar garantie op montage
  • Hoogstaande service, ook jaren na de aankoop
  • Gepassioneerde medewerkers die streven naar keukens met een 9+: dat vindt u nergens anders

U kunt dus wel kiezen voor een snel geleverde keuken, maar op termijn bent u er niet mee geholpen.

Ontdek onze bijzondere kracht. Doe keuken inspiratie op in een van onze schitterende keukenshowrooms vol met alle keukenstijlen, van design keukens tot landelijke keukens. Welkom.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen