Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Schilders die altijd bezig zijn met afwerking letten op details bij het uitzoeken van een keuken. Daarom klikt het ook goed tussen Johan en Ellie Noom uit Scherpenisse en Ardi Keukens.

Samen met deze keukenspecialist uit Sint-Annaland ontwerpen ze een schitterende zwart-wit designkeuken met kookeiland en kastenwand. Een zachte tint zwart wordt gecombineerd met een speciale kleur wit.

De keuken wordt geplaatst in een nieuwbouwwoning. Opvallend is, dat de kastenwand tegen een wand lijkt te staan, maar in feite is de kastwand de afscheiding tussen de woonkamer en de hal.

Johan heeft een randvoorwaarde voor het keukenontwerp: het plafond moet vrij gehouden worden. Dit verklaart waarom de kastenwand niet doorloopt tot aan het plafond en je deze keuken zo ruimtelijk beleeft.

Design keuken Scherpenisse

Geïntegreerde werkbladafzuiging

Dat heeft wel gevolgen voor de afzuigkap. Het zou niet mooi zijn wanneer deze wel tot aan het plafond zou komen. Daarom kiezen Johan en Ellie voor werkbladafzuiging.

“Het werkt uitstekend. Het is gebruiksvriendelijk en ook het onderhoud valt erg mee,” vertelt Johan.

In de showroom van Ardi Keukens zien ze ook een kastenwand die lijkt te zweven boven de vloer. Dat spreekt Johan en Ellie aan, zeker in combinatie met de open ruimte boven de kastenwand.

Nu zweven deze kasten dan ook echt, plintloos! Een detail maar bepalend voor de look van deze moderne, strakke keuken.

Het werkt uitstekend. Het is gebruiksvriendelijk en ook het onderhoud valt erg mee
Design keuken Scherpenisse, werkblad
Design keuken Scherpenisse, kastenwand met ovens

Doorlopende greeplijst

Johan en Ellie zien graag greeploze fronten in hun keuken, maar er blijkt nog wel verschil hoe je dit toepast. En zijn diverse greeplijsten voor in de keuken.

“Op advies van de verkoper hebben wij gekozen voor dichte panelen met doorlopende greeplijst. Deze rvs-greeplijst is dus niet overal functioneel, maar omdat de lijn rondom het keukeneiland doorloopt zijn de keukenfronten wel mooi in balans.”

In het kookeiland zijn lades verwerkt, zowel aan de woonkamer- als aan de keukenzijde. Dicht bij het kookeiland staat de mooie eettafel. Bestek, levensmiddelen, borden, het is ordelijk opgeborgen aan de woonkamerzijde van het eiland.

De tafel kan hier snel gedekt worden zonder dat je de keukenprinses voor de voeten loopt.

Het aanrecht is van keramiek. Op dit harde blad kun je en mag je snijden. Ook hete pannen kun je zonder onderzetters plaatsen.

Design keuken Scherpenisse, kraan en spoelbak

Tot in de hoekjes

De spoelbak is groot en vereist de juiste kraan om ook de hoeken schoon te kunnen houden. Deze Quooker Flex heeft een praktische zwenkbare uitloop die een schone gootsteen waarborgt.

“Wij zijn geen grote theedrinkers. Maar die Quooker is toch wel echt geweldig handig. Wat geeft je dat veel gemak dat ik nu niet meer zou willen missen,” vertelt Johan.

Evenals de koffiemachine, die al lang op het wensenlijstje stond. “Normaliter proef je deze koffiesmaak alleen in restaurants. En het is onderhoudsvriendelijk en makkelijk in de schoonmaak.”

Ook de vrijheid die je hebt is erg fijn, je kunt te allen tijde nog zaken aanpassen

Niet op je huid

De aanschaf bij Ardi Keukens hebben hij en zijn vrouw als positief ervaren. “We hebben zelf goed de tijd genomen voor onze keuken, maar bij Ardi doen ze dat ook.”

“Er is rust en aandacht om tot goede keuzes te komen. Niks is Ardi teveel. Ook de vrijheid die je hebt is erg fijn, je kunt te allen tijde nog zaken aanpassen.”

“Mijn vrouw en ik hadden verschillende voorkeuren voor een werkblad. Zonder problemen worden er monsters besteld die je dan mee kunt nemen naar huis. Dan is de beslissing soms makkelijker. Zo zijn we uiteindelijk tot een goede, gezamenlijke keuze gekomen.”

“Wat ook fijn is aan de showroom van Ardi Keukens, dat je zoveel verschillende keukenopstellingen kunt beleven. We zaten te dubben over de ruimte tussen kookeiland en apparatuurwand.”

“We waren bang dat 1,50 meter teveel zou zijn. De verkoper leidde ons toen naar keukens met verschillende doorloopbreedtes om ons het verschil te laten ervaren. 1,30 meter bleek toen voor ons het fijnst te zijn. En het bevalt goed.”

 

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Design keuken Scherpenisse, werkblad, kraan en spoelbak
Design keuken Scherpenisse, ovens
Design keuken Scherpenisse
Dit artikel is geschreven door
Johan en Ellie Noom uit Scherpenisse
Terug naar overzicht