• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Strakke keukens voldoen aan alle moderne woontrends!

Welke keukens zijn populair? Strakke keukens! Binnen deze keukenstijl zijn de laatste jaren tal van innovaties doorgevoerd waardoor steeds meer mensen de strakke moderne keuken gaan waarderen.
Bekijk op onze website ruim 200 keukens, van landelijk tot modern strak.

Maar wat is een moderne strakke keuken nu eigenlijk? Lees hier alle informatie over strakke keukens.

Moderne strakke keukens, compleet en minimalistisch

Liefhebbers van strak geven niet om randjes en sierlijsten. Hun keukens moeten strak en rechtlijnig zijn, net zoals hun eigen smaak is. Vaak zijn deze keukens neutraal van kleur zoals de witte strakke keuken en ze bevatten weinig details.

Een afzuigkap met landelijke keukenschouw kom je in strakke keukens niet tegen! Accessoires zijn spaarzamelijk aanwezig; de items die er zijn, zijn strak en met zorg gekozen.

Ook de fronten zijn rechttoe rechtaan. Geen kaders of verticale groeven in strakke keukens.

Trends in strakke keukens

Ombouw
Onze keukenontwerpers hebben altijd weer frisse keuken inspiratie om nieuwe ideeën toe te passen die onze keukenkopers aanspreken.

Een trend is om losse kasten in een omkadering te plaatsen. Zowel kasten als apparatuur worden gegroepeerd in een strakke ombouw, dit geeft een extra dimensie aan de vlakverdeling in de keuken strak.

Geïntegreerde apparatuur
In moderne keukens wordt apparatuur zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst zodat een strakke lijn van apparaten ontstaat. Of keukenapparatuur verdwijnt zelfs helemaal in de keuken. Zoals de kookplaat met geïntegreerde afzuigkap.

Strakke keuken zonder bovenkastjes
Dankzij allerlei nieuwe ideeën om hoekjes en gaten optimaal te benutten in strakke keukens, verdwijnen ook de bovenkasten uit beeld.

De strakke keuken zonder bovenkastjes wordt bijvoorbeeld opgesteld tegen een strak gestucte wand, met een rechte opstelling van onderkasten. De keuken oogt hierdoor ruimtelijk, overzichtelijk en stylish.

Om toch alle keukenspullen een plek te kunnen geven, maken we gebruik van lades, lade-inzets, le manche hoekkasten, plintlades, spoelbaklades, alles krijgt een plek!

In onze showrooms hebben we de mooiste moderne keukens opgesteld. Onze unieke aanpak, ons eigen montageteam en ons hoge niveau van service zorgen ervoor dat u een goede aankoop doet. Onze vele positieve klantervaringen vormen het bewijs.

Populair: witte strakke keukens

Strakke keukens zijn vaak wit. Wit is een koele kleur met een moderne uitstraling, in tegenstelling tot nostalgische blauwe keukens die echt het landelijke gevoel oproepen.

Elke strakke witte keuken uit onze collectie moderne keukens is perfect afgewerkt en een lust om in bezig te zijn. Bekijk de strakke hoogglans keuken en de strakke keuken met hout.

Aansprekend: greeploze keukens

Vaak zijn strakke keukens greeploos. Juist in strakke keukens wordt namelijk volop geprobeerd om alle extra’s te weren. Handgrepen en knoppen zijn uit den boze en greeploos is het nieuwe modern!

Dankzij de geavanceerde technieken is het openen en sluiten van greeploze fronten uiterst comfortabel.

Nieuwe manier van leven in de keuken strak met eiland

Ook strakke keukens kunnen het warme hart van uw woning vormen. Een bijzondere vorm keuken is het keukeneiland met tafel.

In de keuken met eiland centreren zich alle activiteiten zoals koken, eten en socializen. Integreert u de zithoek in uw keuken met eiland, dan zet u een compleet moderne sfeer neer in een consistente stijl die rust teweeg brengt.

Keuken aanpassen tot strakke keuken?

Wilt u uw bestaande keuken renoveren tot een strakke moderne keuken? Wij kunnen snel en vakkundig uw kastdeuren vervangen door witte greeploze fronten.

Met een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken is een strakke uitstraling helemaal af. Ons eigen montageteam weet dat als geen ander. Lees meer over keukenrenovatie.

De beste strakke keukens

Op zoek naar de beste strakke keuken doet u heel veel informatie en inspiratie op. Een gedegen voorbereiding is belangrijk, want een strakke keuken kopen doet u niet zomaar.

Kies daarom voor zekerheid en vertrouwen door uw keuken te kopen bij een betrouwbare keukenspecialist. DB Keukens heeft ruim 25 jaar ervaring en dankzij onze unieke werkwijze geven honderden klanten ons gemiddeld een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl

Ontdek zelf ons uitgebreide aanbod en onze unieke, transparante wijze van werken tijdens een vrijblijvend bezoek aan onze showrooms.

Dit zeggen onze klanten

Nieuwe keuken geeft warme uitstraling

Familie de Jong uit Veenendaal

Lees klantervaring
MET VIDEO

Sfeervolle, kleurrijke keuken in appartement aan het water

Familie Staal uit Goes

Lees klantervaring

Nieuwe keuken die meer leefruimte biedt

Marco en Ageeth Pothoven uit Soest

Lees klantervaring

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen