• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Maarten en Roselie de Bruijn zoeken een nieuwe hoekkeuken voor hun woning in Veenendaal. Vanuit zijn werk als Hoofd Facilitaire Zaken op een scholengemeenschap, is Maarten gewend om meerdere offertes op te vragen.

Dat doet hij ook nu. Hij kiest voor
Avanti Keukens in Kesteren. Hun klantbenadering speekt hem enorm aan.

“Ik had een paar vragen en daar gaan ze bij Avanti Keukens heel fijn mee om. Bij hen is alles bespreekbaar.”

“Ze proberen zich zo goed mogelijk in je situatie in te leven en te zoeken naar mogelijkheden om het je compleet naar je zin te maken. Dat voelt fijn.”

Maarten en Roselie hebben een aantal wensen voor hun keuken die de verkoper vertaalt in een passend keukenontwerp.

“Zelf zat ik thuis ook een beetje te rekenen en te tekenen, dat nam de verkoper leuk op. Er was een klik en samen bouw je dan aan een mooie keuken. Dat verliep uitstekend met hem,” vertelt Maarten.

Gladde keuken

Maarten en Roselie willen een strakke, greeploze keuken. De keuken die ze op dat moment hebben en die ze willen vervangen, is een L-keuken.

De hoek waarin deze keuken staat is donker. Een moderne keuken in een lichte kleur vinden ze de beste optie. Wit kiezen ze uit, mat wit, echt helemaal naar deze tijd.

Aan beide kanten van de keuken zijn zichtbare greeplijsten verwerkt in rvs, dit onderbreekt de keuken stijlvol. Het past ook mooi bij het rvs in de apparaten, de oven en de afzuigkap.

Ik had een paar vragen en daar gaan ze bij Avanti Keukens heel fijn mee om. Bij hen is alles bespreekbaar.

Veel keus in werkbladen

Voor het werkblad kijken ze uitgebreid rond bij Avanti Keukens.

“Er lag zoveel in de showroom, het was echt even zoeken naar wat we het allermooist vonden. Maar dat hebben we uiteindelijk wel gevonden. Het is donker composiet geworden met een grijsbruine vlek erin.”

“Heel mooi en het staat ook prachtig in deze keuken.

Tijd besteden aan details

De spoelbak is vierkant geworden, passend bij het strakke uiterlijk van deze greeploze keuken. De inductiekookplaat is praktisch een enorme vooruitgang en qua design ook heel passend in een gladde keuken.

Een leuk detail in deze keuken is de laatste bovenkast die open is.

“Ik wilde dit gewoon open. Samen met de verkoper hebben we toen gezocht naar iets wat stijlvol is.”

“De eerste optie waren wij niet zo weg van. Dat had teveel de uitstraling van een kast zonder deur.”

“Toen zocht hij verder bij een andere leverancier en vond hij deze bovenkast. Hiervan zijn de planken robuuster, dat vonden wij rijk staan in onze keuken, het sprak ons meer aan. Het is echt een leuk detail in deze keuken.”

Witte greeploze keuken met Bokmerk wand

“We hadden al een achterwand gekozen, toen we bij vrienden een Bokmerk wand zagen. ‘Ja, dat moet je doen,’ zeiden ze. ‘Dat scheelt met spetters van koken enzo.”

Een Bokmerk achterwand is van aluminium: duurzaam aluminium voorzien van een beschermende coating en kan in elke kleur gekozen worden.

Maarten ziet dat direct in zijn nieuwe keuken vóór zich en overlegt met Avanti Keukens of dit nog aangepast kan worden. En dat kan. Zo wordt het een witte greeploze keuken met Bokmerk wand.

Deze wand is een warme aanvulling op de keuken. Praktisch ook, want wat je ook spettert, je krijgt het altijd weg. Nu is de keuken echt helemaal af en kunnen ze kokkerellen wat ze maar willen.

Perfecte montage

“Over de keukenmontage zijn we ook heel tevreden. Er kwamen prima kerels, ze waren gezellig ook. Ja, dat is heel goed gegaan, perfect eigenlijk. Service hebben we nog niet nodig gehad.”

“Maar we hebben er alle vertrouwen in dat, als er wat is met deze keuken, ze het degelijk oplossen.”

Klantervaring De Bruin Veenendaal (20)

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
MAARTEN EN ROSELIE DE BRUIJN UIT VEENENDAAL

Terug naar overzicht