Industriële keuken Katwijk

Montage keuken op maat bij je thuis

Als je denkt dat keuken montage een makkie is, dan vergis je je. Het is niet zomaar kasten neerzetten. Tijdens de plaatsing passen onze monteurs nog veel aan je keuken aan, dat is vakwerk.

Denk maar eens aan sierlijsten. Onze monteurs nemen die als lange latten mee naar je huis en zagen het op maat en in verstek bij je thuis.

Ook plinten zagen ze ter plekke op hoogte, evenals paslatten waardoor je keuken mooi aansluit op de muur zoals bij een hoekkeuken.

Deze goedkope moderne keuken is ontworpen in een hoekopstelling

De monteurs maken je keuken op hoogte conform de werkhoogte die je bij ons hebt afgesproken. Superbelangrijk. Ook het stuk tussen de keuken en het plafond maken ze dicht.

Het aansluiten van de keukenapparatuur is vakwerk. Je moet er toch niet aan denken dat het chiffon van je gootsteen niet goed doorloopt. Of dat de aansluitingen van je apparaten niet goed zitten. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het zal je duidelijk zijn. Kies safe en kies voor vakkundige keukenmontage door de keukenspecialist DB KeukenGroep.

Witte greeploze hoekkeuken, spoelkast met bodemplaat

Inmeten met precisie voor probleemloze montage keuken

Niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand aan je keukenmontage zijn onze medewerkers druk aan het rekenen om te zorgen dat de montage probleemloos verloopt. Het begint met het zorgvuldig opnemen van de afmetingen van je moderne keuken.

Verloopt dit niet goed, dan kan het gebeuren dat de monteur tijdens de keuken montage jouw keuken niet netjes kan monteren. Dat de afmeting keukenkast voor de vaatwasser niet klopt bijvoorbeeld.

Zwarte houten keuken met Pelgrim vaatwasser

Wil je alles weten over het proces na aankoop van je keuken tot aan keukenmontage? Lees deze blog over keuken inclusief montage.

Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een keuken met montage bij een keukenspecialist met ervaring. Bij DB KeukenGroep ben je verzekerd van expertise, zorgvuldigheid en uitstekende service!

Keuken montage/demontage

Vervang je je oude keuken door een nieuwe keuken? Belangrijk is dan dat je je oude keuken demonteert alvorens we komen voor de montage van je nieuwe keuken.

Is het een probleem om je oude keuken te demonteren? Laat het ons tijdig weten.

Belofte - service op 9 plus niveau

Vakkundige keukenmontage maakt DB KeukenGroep uniek

Keukenmontage van onze eigen monteurs ga je nooit spijt van krijgen. Weet je waarom dat zo’n groot voordeel is?

Onze monteurs zijn vakkundig.
Elke monteur is opgeleid voor de plaatsing van een complete keuken inclusief montage in elke keukenstijl, elke afmeting keukenblok, elke keukenopstelling en elk soort keukenapparaat.

Aankomend monteurs leren vakkundige keukenmontage onder begeleiding van ervaren medewerkers aan het DB Vakcollege. Met een eigen opleidingsinstituut is DB KeukenGroep uniek.

BBL-opleiding-keukenmonteur aan het DB Vakcollege

Eigen monteurs

Een keukenspecialist die met zzp’ers werkt betaalt aan zzp’ers een vast bedrag per keukenmontage. Deze zal zijn klusje dus graag snel willen klaren. Zou je blij zijn met je nieuwe keuken? Waarschijnlijk niet!

Wij werken met zeventig eigen monteurs. Bij ons is er tijd en rust voor een perfecte keuken montage. Onze monteurs zijn zeker wel twee à drie dagen bezig bij je. Ze gaan pas weg als het perfect is.

Die rust merk je al bij binnenkomst. Wat bijna niemand doet – maar wij wel - is dat de monteur eerst met jou onze werkwijze uitlegt. Aan de hand van een placemat tonen we hoe we je keuken monteren.

Keukenmontage door eigen monteurs

Keukenmontage hoe gaat dat bij ons in z’n werk?

Bang voor een bende tijdens je keukenmontage? Niet als je het door DB KeukenGroep laat doen. We werken netjes. Zo gaan we je keuken monteren:

We dekken de vloer af

We halen ons gereedschap tevoorschijn

Samen met jou gaan we het leidingwerk controleren en alle aansluitingen. Zit de aansluiting voor de vaatwasser op de juiste plek? De aansluiting voor koud water, warm water en de afvoer ook?

Loopt de vloer op of af? (in verband met de juiste werkhoogte)

We pakken de keukenkasten uit

We verwijderen de deuren en de lades

Montage van keuken door eigen monteurs
Landelijk groene keuken

We plaatsen de pootjes op de keukenkasten

We plaatsen de keukenkasten

We stellen de kasten want alles moet waterpas zijn

Pas als de keuken waterpas is monteren we het aanrecht. (Niet waterpas: je aanrecht breekt. Of het water in je spoelbak loopt naar een kant!)

Dan plaatsen we de hoge kast zoals in de keuken met kastenwand

We monteren de bovenkasten. Gebeurt niet supervaak, keukens zonder bovenkastjes zijn de trend wist je dat?

Dan plaatsen we de apparatuur zoals de oven, de afzuigkap, de vaatwasser, de koelkast, de Quooker etc.

Volg een opleiding tot keukenmonteur in ons eigen opleidingscentrum

Meestal is er dan wel ruim een dag voorbij

Dan volgen de kastdeuren die we in de keukenkasten plaatsen

We plaatsen de schappen

We kitten het af

We monteren de plinten

We plaatsen de grepen want niet alle keukens zijn greeploze keukens

We betrekken je volledig bij het proces zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Zo maken we de keukenmontage een aangename ervaring, in plaats van dat je er tegenop zou zien.

Landelijk zwarte keuken, bovenkasten

Keukenmontage is helemaal ons ding

Vanuit onze unieke visie op montage is DB KeukenGroep ruim een kwart eeuw geleden – toen jij je misschien nog nooit bezig hield met keukens – ontstaan.

Omdat onze oprichter en algemeen directeur Arjan van Dijke ervan baalde dat hij als keukenmonteur altijd de problemen van anderen moest oplossen. “Ik ga gewoon zelf keukens verkopen. Want probleemloze keukenmontage begint bij de verkoop.”

Nou, dat voornemen loog er niet om. Maar, Arjan boekt wel succes! Eerst gaat hij nog langs huis met keukenfronten onder zijn arm geklemd.

Maar al snel komt er een showroom, en nog een, en dan nog een, zo het hele land door totdat landelijke dekking bereikt is. Het succes? Zeer hoge klanttevredenheid door onze montage. Lees het verhaal over onze unieke historie.

DB Keukens in 1991. Auto met aanhanger.

Kies vandaag nog voor de voordelen van onze montage:

 • Eigen monteurs verzorgen jouw professionele montage
 • Eerlijke prijs montage
 • Keukens inclusief montage en apparatuur aangesloten
 • Nette werkwijze
 • Direct gebruiksklaar
 • Afval weg 
 • Tien jaar garantie op montage

Nog steeds legt DB KeukenGroep de lat hoog met keukenmontage.

We kunnen niet elk probleem voorkomen, maar we lossen het wel altijd op. Ook dit is niet standaard in de keukenbranche. Jij wordt bij ons volledig ontzorgd!

Belofte - 10 jaar garantie op onze montage

Wat kost een nieuwe keuken inclusief montage

Wat kost een nieuwe keuken inclusief montage? Bezoek de showroom voor een exacte prijs. De prijs van een goedkope keuken inclusief montage is lager dan een chique keuken inclusief montage. Al onze prijzen keukens zijn netto en laag.

Zie je elders advertenties voor keuken met gratis montage? Laat je niet van de wijs brengen door zulke lokkertjes. De montageprijs zal elders in je keuken verstopt zitten. Bij DB KeukenGroep heb je altijd heldere, transparante offertes.

Geen addertjes onder het gras.

Bij ons kiest u voor:

 • Hoogste tevredenheid: 2163 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
 • Deskundige montage door eigen mensen
 • Moderne showrooms met grote collectie keukens
 • Transparante offertes met nettoprijzen
Zwarte design keuken met eiland