Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Keuken inclusief montage

Komt iemand bij je op bezoek. Die zegt: “Ik ga een nieuwe keuken kopen.” Jij: Keuken kopen? Een keuken inclusief montage koop je toch zeker bij DB Keukens?  

Kies vandaag nog voor de 7 voordelen die een keuken inclusief montage meebrengen.

Daarnaast zijn we ook nog eens de voordeligste keukenspecialist met onze netto, lage keukenprijzen en perfect geregelde service.

Lees op deze blog meer over het kopen van een keuken met de montage inbegrepen en doe er je voordeel mee!

Voordeel 1: Geen getob met de montage van je keuken

Waarom zou je zelf het risico nemen van de montage van je kostbare keuken? Onze vakbekwame, eigen monteurs doen het beter, netter en sneller.

Elke monteur is opgeleid voor de plaatsing van een complete keuken inclusief montage in elke opstelling of afmeting en elk soort keukenapparatuur.

Sinds kort kunnen aankomend monteurs het vak ook leren onder begeleiding van ervaren medewerkers aan het DB Vakcollege. Zo kan kwaliteit en professionaliteit van onze monteurs gegarandeerd worden. Met een eigen opleidingsinstituut is DB Keukens uniek.

Wees slim en bezorg jezelf geen frustraties. Laat je keuken monteren door ons.

BBL-opleiding-keukenmonteur aan het DB Vakcollege
Uw keuken kopen in vertrouwen

Voordeel 2: Eerlijke prijs

Wat kost een nieuwe keuken inclusief montage? Onze werkwijze is transparant met heldere, gespecificeerde offertes. Voor elke keuken wordt een aparte montageprijs berekend. Deze prijs van montage hangt af van de grootte van de keuken en de complexiteit.

Een hoekkeuken is weer anders dan een keuken met kookeiland. Denk bijvoorbeeld ook aan de hoeveelheid plintdelen, apparaten en keukenkasten.

Ook het type keukenapparatuur hangt samen met de montageprijs. Een Quooker aansluiten vergt meer tijd dan een standaardkraan omdat een Quooker meer aansluitpunten heeft. Zo betaal jij nooit meer dan nodig.

Dit is net zo eerlijk en veel logischer dan de stuntaanbiedingen als 'gratis montage' of 'montage voor € 1'. 

Voordeel 3: Montage inclusief aansluiting apparatuur

Ook de aansluiting van keukenapparatuur nemen onze eigen monteurs voor hun rekening. Het kan natuurlijk voorkomen dat aansluitingen toch niet passen. Een afzuigkap die niet op het afvoerkanaal past bijvoorbeeld.

Wij nemen je het risico van niet goed of onveilig aangesloten apparatuur uit handen. We kunnen niet elk probleem voorkomen, maar we lossen het wel altijd op. Ook dit is niet standaard in de keukenbranche. Maar jij wordt wel volledig ontzorgd!

Doordat wij de keukenapparatuur direct bij de installatie aansluiten voorkom je dat je achteraf een installateur moet inschakelen om alle apparatuur werkend te maken. Dit bespaart je dus weer geld en moeite.

Keukenmontage door eigen monteurs
BBL-opleiding tot keukenmonteur volgen? Bekijk onze website!

Voordeel 4: Nette werkwijze van monteurs

Het maakt nogal uit wie je in huis hebt bij de plaatsing van een nieuwe keuken. Niet bij DB Keukens. Al onze eigen monteurs hebben de gewoonte om uiterst netjes te werken. Altijd dekken onze medewerkers de vloer af.  

Ook voorzien ze het aanrechtblad van een beschermend karton. Zo beperken we de kans op schade aan de nieuwe keuken of aan jouw meubels tot een minimum.

Aan het einde van de werkdag wordt de keukenruimte netjes opgeruimd en aangeveegd. Zo kunnen we de volgende dag weer snel en goed aan de slag.

Mede vanwege onze nette werkwijze zijn onze klanten erg enthousiast over onze vakbekwame monteurs. Zo wordt op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl (waar we een 9,7 scoren) onze zorgvuldige en professionele montage vaak genoemd.

Voordeel 5: Keuken direct gebruiksklaar

Onze eigen monteurs zijn gewend om na plaatsing eventueel stof en vuil van de montage te verwijderen. Ze zuigen het zaagsel op tot in de uiterste hoekjes. Ook laten ze in het kort zien hoe de apparatuur werkt.

Zo hoef jij niet direct aan een uitgebreide schoonmaak en alle hoeken van je huis te zuigen, hoef je niet complete handleidingen door te spitten en kun je direct van je keuken genieten.

Wil je meer weten over je keukenapparatuur? Uitgebreide beschrijvingen vind je in de bijgeleverde documentatie van de apparatuur.

Montage van keuken door eigen monteurs

Voordeel 6: Afval opgeruimd door monteurs

Ook fijn is het dat we al het afval voor je meenemen. Denk aan verpakkingen van je keukenapparaten, beschermfolies, kartonnen dozen, plintafval, we nemen alles mee. Heb je daar geen omkijken naar. Besparen we je een rit naar de stort.

Onze monteurs scheiden direct het afval, voordat ze het in de bus deponeren. Zo kunnen materialen optimaal gerecycled worden.

Voordeel 7: 10 jaar garantie op montage

We gunnen je tien jaar garantie op montage. Nee, dat is inderdaad een zeldzaamheid in de keukenbranche. Maar wij vinden dat normaal. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze montage.

Dus treedt er na verloop van jaren problemen op met de keuken, veroorzaakt door onze montage? Neem dan gerust contact op, wij helpen je snel en goed.

Kastdeurtje opnieuw stellen? Daar kun je altijd voor bellen.

Alle processen in eigen beheer, ook de orderverwerking.

Onze werkwijze bij het keuken kopen

Nu heb je een mooie keuken uitgezocht en moet je geduld hebben. Onze medewerkers gaan de order van jouw moderne keuken verwerken om er zeker van te zijn dat de monteurs jouw keuken perfect volgens afspraak kunnen monteren

Vervolgens komt onze inmeetmonteur bij jou thuis inmeten. Hij beschikt over alle details van je order en vergelijkt dit met de tekening van de verkoper.

Onze orderverwerker verzorgt een leidingtekening voor je met hierop de aansluitingen van gas, water en elektra, evenals de plaats van de spotjes en of een extra elektriciteitsgroep nodig is bij de overstap van gas naar inductiekoken.

Dan bestellen we je nieuwe keuken. Hoera!

Levering en montage van de keuken

Onze planners spreken een dag met je af voor de levering van je keuken en een datum voor de montage van je nieuwe kookdomein. Wanneer we komen leveren, dan zetten we kasten, aanrecht en apparatuur in volgorde van montage neer. Hoeven onze monteurs mooi niet te zoeken.

Na de montage van je keuken leveren de monteurs de keuken met je op. Ze inspecteren elke kast nog een keer. Is alles goed bevestigd, mooi sluitend en inclusief legplanken? Ligt er geen gereedschap in de kasten? Werkt de apparatuur?

Eventuele beschadigingen noteren we direct zodat dit door de service-afdeling opgevolgd kan worden.

Onze monteurs verzamelen het afval dat is ontstaan tijdens het werk, en voeren dit keurig af.

We noteren de serienummers van de apparatuur zodat eventuele service soepel verloopt.

En dan vertrekken we.

Jij kunt direct aan de slag in je droomkeuken.

Fijn he, dat is alles!

Keukens met transparante nettoprijzen

Kosten montage keuken

Wat kost de montage van jouw keuken? Zoals gezegd wordt dat bij iedere keuken apart berekend. Dus geen stuntacties met ‘gratis montage’, maar gewoon kwaliteit en een faire prijs. En montage door betrokken en deskundige medewerkers.

Kom naar de showroom voor een exacte prijs. Op basis van de ontworpen keuken wordt de kosten van het monteren van de keuken bepaald. Transparant en helder.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen