“Echt een kasteelkeuken!” roepen vrienden uit als ze de keuken van Jeffrey en Patricia van den Heuvel uit Ede zien. De grote ruimte verdient dan ook wel een keuken met allure. En daar zijn Jeffrey en Patricia met behulp van Avanti Keukens uit Kesteren fantastisch in geslaagd.

Voordat Jeffrey en Patricia hun 2-onder-1 kapwoning betrekken is de keuken nog woonkamer. Ze maken er een keuken van omdat ze voor hun vier kinderen lekker de ruimte willen hebben.

Altijd was het Patricia’s droom om een keuken met kookeiland te bezitten. In het vorige huis paste dit niet, nu ze verhuizen moet een eilandkeuken er absoluut komen, vindt ze. Maar je kunt van gedachten veranderen…

Bekijk groter
Landelijke hoekkeuken Ede

Toch niet tevreden, op naar Avanti Keukens

Ze bezoeken een aantal keukenzaken en laten ergens een keuken ontwerpen waar ze ook voor tekenen.

“Jammer genoeg waren er een aantal opties niet mogelijk, zoals een bepaalde kleur voor de fronten en een type handgreep. Toen we het hadden laten bezinken realiseerden we ons dat onze keuken helemaal niet 100% aansloot op onze wensen.”

“We besloten hem te annuleren.”

Op internet leest Patricia de lovende reviews over Avanti Keukens en ze besluit om eens een rondje door de keukenzaak te lopen.

“Ik vond al direct bij binnenkomst iedereen erg vriendelijk. Ik voelde me er op mijn gemak; ik dacht, Jeff moet mee,” vertelt Patricia. Haar oog valt direct op een robuuste, landelijke keuken.

Het is een grote hoekkeuken met werkelijk een schitterend fornuis als eyecatcher. Warm, sfeervol, landelijk en knus. Echt een geweldige woonkeuken. Het is alleen geen keuken met los kookeiland, maar Patricia vindt deze zo prachtig dat dat niet meer uitmaakt.

“Wat zou Jeff hier van vinden” peinst ze. Jeff houdt van modern. Strak. Zwart. Geen witte landelijke keukens! Maar hij vindt hem ook schitterend. “Toen wist ik het zeker dat deze keuken het moest worden,” glimlacht Patricia.

“Toen wist ik het zeker dat deze keuken het moest worden.”

Showroomkeuken

De showroomkeuken zal gedemonteerd worden en een jaar in Avanti’s magazijn opgeslagen worden totdat de woning van Jeff en Patricia klaar is. “Wij vonden het erg netjes van de verkoper dat dit mogelijk was. Hij was heel prettig.”

“Hij nam de tijd, verzorgde ons met hapjes terwijl het helemaal nog niet zeker was dat we de keuken zouden kopen. Hij wekte niet de indruk ons iets te willen aansmeren.”

“Hij leek het belangrijker te vinden dat we tevreden weggingen dan dat hij een keuken verkocht. Pushen deed hij ook niet, ook niet met aanbiedingen of stunts. Zelfs niet de twee weken erna toen we de offerte thuis hadden.”

Magazine-2021-mockup-man-lezen-klantervaring.jpg

Gratis magazine

Ruim 100 pagina's inspiratie over keukens en badkamers.

Perfecte montage

Een jaar later wordt de keuken geplaatst.

“De keukenmontage verliep echt uitstekend, vlekkeloos. De monteurs waren vakbekwaam, vriendelijk, gezellig en meedenkend. Ze vroegen bij alles hoe we het wilden hebben en ze werkten zó netjes. Geweldig vonden we het. Er was nog een kast over.”

“De monteur bood aan om hem te plaatsen met een lade die hij over had. Kosteloos. Echt super.”

“De monteurs vroegen bij alles hoe we het wilden hebben en ze werkten zó netjes.”

Bekijk groter
Landelijke hoekkeuken Ede, inductiefornuis

“De koof paste niet goed in onze woning. Ter plekke hebben ze een nieuwe koof gemaakt.  Ik ben zelf erg kieskeurig, maar op deze keuken inclusief montage heb ik niets aan te merken.”

“Wat ons bevalt aan de kindveilige keuken is de enorme ruimte. Van een kleine keuken van drie meter zijn we naar negen meter gegaan. Wat een vooruitgang! De kinderen zitten bij me op het aanrecht terwijl ik bezig ben.”

“Pas tijdens een verjaardag stond ik met mijn schoonmoeder, een zus en een vriendin in de keuken te snijden, met z’n zessen in totaal.

Toen dacht ik: ‘Oh, wat is dit geweldig’.

“Met deze afmeting keukenblok kan dit gewoon zonder dat je elkaar in de weg staat.”

“In bergruimte scheelt het ook enorm. Mijn oude vitrinekast benut ik nu voor speelgoed, het servies kan ik met gemak kwijt in deze praktische keuken. Een aparte voorraadkast heb ik ook niet meer nodig.”

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.