• 9,6 uit 2177 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Woonkeuken voor je mooiste momenten samen

Even kletsen, samen een kop koffie, echte contacten geven energie. Daarom zijn woonkeukens populair. Omdat ze alle gezelligheid bieden voor jouw thuis. En ze bieden plek aan iedereen.

Beleef alle stijlen woonkeukens van DB KeukenGroep, een familiebedrijf met jarenlange historie. Laat je woondromen bij ons uitkomen. We zijn altijd de voordeligste en hebben de hoogste score klantervaringen op onafhankelijke reviewsites.

Woonkeuken zwart met greeploze fronten

Woonkeuken indeling, waar begin ik?

Juist omdat zich zoveel afspeelt in een woonkeuken, is een doordacht keukenontwerp belangrijk.

Je moet ruimte hebben om te koken en te eten, maar kinderen moeten ook huiswerk kunnen maken of lekker niksen.

Stel jezelf de vraag: welk zicht wil je hebben als je in de keuken bezig bent?

Wil je naar buiten kijken, en zo ja, naar de voortuin? De achtertuin? Wil je wel of niet met je rug naar iedereen toestaan?

Landelijke open eilandkeuken met bargedeelte
Gladde eilandkeuken wit

Of moet jouw keuken het middelpunt van de ruimte worden? Welke kant wil je opkijken vanuit je zithoek? Vaste punten zoals ramen en deuren zijn natuurlijk ook belangrijk om in overweging te nemen als je niet wilt gaan breken.

In onze keukenshowrooms ontstaan de leukste en meest inspirerende woonkeuken ontwerpen. Kom eens langs en ontdek onze lage, netto prijzen en ons streven naar keukens met een 9+! Dankzij onze hoogstaande service en perfecte eigen montage.

Keuken met grijze tegelvloer

Woonkeuken inspiratie in ons magazine en de showrooms

Hoe kun je gezellig met elkaar zitten in een ruimte waarin ook gekookt wordt? Hoe benut je zo goed mogelijk de ideale afmeting woonkeuken? Onze woonkeukens laten je het warme thuisgevoel ervaren. Onze showrooms staan bol van alle inspiratie.

Showroomkeukens met de nieuwste kleuren en materialen, aansprekende keukens met eiland, hoekkeukens met barmoderne keukens met koffiecorner, je vindt van alles voor woonkeuken inrichten bij ons. In ons magazine kijk je bij de gezelligste interieurs binnen.

Vraag het nu aan of bezoek een van onze showrooms!

Landelijke hoekkeuken, fornuis
Kleur in je keuken, groene koelkast

Woonkeukens ideeën van onze adviseurs

Soms loop je met ideeën in je hoofd die je niet direct terugziet in showroomkeukens. Dat kan natuurlijk. Omdat jouw wensen en je situatie persoonlijk is.

Ga gewoon eens vrijblijvend in gesprek met onze ervaren adviseurs die woonkeuken ideeën weten te vertalen in aansprekende ontwerpen.

Muur weg
Het gebeurde bij een van onze klanten van Keur Keukens, die nooit helemaal happy waren met hun keukenontwerp tot ze bij Keur terecht kwamen. Lees deze klantervaring online.

Verlaagd plafond
Of de heer en mevrouw E. uit Drenthe, die erin slaagden hun woonkeuken met eiland een knusse aanblik te geven ondanks de enorme ruimte. Dankzij het verlaagde plafond dat ook nog eens heel praktisch was! Bekijk deze klantervaring online!

Keukenwand als roomdivider
Of Johan en Ellie Noom waarbij een wand met keukenapparatuur werd ingezet als roomdivider. Lees hier hun ervaringen.

Koffienis in keuken
In de keuken van John en Rianne de Geus werd een echte koffienis gerealiseerd die stijlvol past in het keukenontwerp.

Woonkeuken met eiland zwart
Woonkeuken industrieel
Woonkeuken modern

Woonkeukens, een wereld van sfeer en beleving

Woonkeukens zetten de trend de komende jaren. Zelfs zijn er mensen die hun woonkamer en woonkeuken omdraaien, zodat de kleine ruimte bestemd wordt voor een nette woonkamer, en een grote ruimte als grote leefkeuken waar het gezinsleven zich dagelijks afspeelt.

Lucy en Eric van der Schild maakten ook deze beslissing en genieten nog steeds dagelijks van hun schitterend moderne keuken met eiland.

De beste woonkeukens

Wil je weten of een woonkeuken bij jou mogelijk is? Of je nu een inspiratie woonkeuken landelijke stijl zoekt, klassieke stijl, moderne stijl of houten keukenstijl, je vindt alle keukens voor een complete woonkeuken bij ons.

Natuurlijk worden diverse keukenstijlen ook gematcht zoals in de keuken hout beton. Vind jouw persoonlijke inspiratie woonkeuken bij ons! En profiteer van de hoge klantscore (9,7) die duizenden klanten ons toekennen.

Bezoek vrijblijvend een van onze 8 showrooms. Wij adviseren je graag. Uiteraard krijg je na een gedegen adviesgesprek ook een 3D tekening en een transparante offerte met nettoprijzen. Zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Witte luxe keuken met eiland, met kastenwand

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Woonkeuken zwart hout