• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Houten keuken met beton

Industriële materialen zoals beton zorgen voor een moderne en stoere sfeer in keukens. Juist ook in deze moderne keukens is behoefte aan warmte en een persoonlijke touch. Wat moet je doen? Combineer jouw keukenwensen tot een keuken hout beton.

Het matte beton met zijn eenvoudige, robuuste look zal echt mooi contrasteren met de warme uitstraling van houten keukens. Dus, zoek jij naar stoere keukens met warmte, zoek het dan in een robuuste keuken met hout en beton.

Onze showrooms bieden je alle keuken inspiratie en beleving. Kom vrijblijvend langs of bekijk onze keukencollectie online.

Houten keuken beton als unieke blikvanger

Om contrasten op te zoeken is beton het materiaal bij uitstek. En door zijn koele, strakke uiterlijk past deze massieve blikvanger naadloos in de houten keuken en in nagenoeg elk ander keukenontwerp. 

Beton is zo uniek, er is geen materiaal dat ook maar iets op beton lijkt. Haarscheurtjes, diverse structuren, lichte en donkere delen, massief beton leent zich prima voor gebruik in de hout met beton keuken. Daarom zijn betonnen keukens karaktervolle keukens.

Massief houten keuken met betonnen werkblad
Houten keuken met betonnen werkblad

Als jij een statement wilt maken met je keuken ontwerp, dan kies je zeker voor de keuken hout met beton. In welke toepassing, dat hangt af van andere opties zoals welke kleur keukenfronten, welke vloertegels en welke wandafwerking je kiest.

In de keuken wit hout beton maak je met beton je keuken moderner en zakelijker, een uitstraling die nog versterkt wordt wanneer de gootsteen uit hetzelfde materiaal wordt vervaardigd.

In een witte hoogglans keuken maakt een betonnen blad juist warmer. Overweeg daarom zorgvuldig met welke materialen je gaat werken

Wat zeggen onze klanten?

Sfeervolle keuken waar ik prettig werk

Huib en Elma Laanen uit Lepelstraat

Lees klantervaring

Bovenkasten passen als puzzelstukjes in een nis

Eric en Mary Alferink uit Heemstede

Lees klantervaring

Een wereldkeuken, met zelfs een sous-vide oven

Milena Lacruz en Nico Oosterbaan

Lees klantervaring
Leisteen grijze keuken in ton-sur-ton kleurstelling

Betonnen keukenfronten in keukens hout beton

Ook betonnen keukenfronten winnen terrein. Dat heeft te maken met de populariteit van beton, waardoor er steeds meer materialen met betonlook komen.

Je hoeft dus niet altijd voor een houten keuken met betonnen blad te kiezen. Ontzettend chique zijn bijvoorbeeld onze keukenfronten met betonlook, die extra mooi zijn in greeploze keukens. Prachtig detail om een strakke keuken te creëren!

Keuken met betonstuc achterwand

Na een keukenrenovatie wordt nog al eens beton toegepast als betonstuc achterwand, waar je in een aantal van onze showrooms, maar zeker ook online de voorbeelden van ziet.

Betonstuc geeft aan een sobere keuken juist weer warmte, veel meer dan wanneer je voor de soms gemakkelijk gekozen witte achterwand gaat.

Kookeiland met beton achterwand
Betonnen werkblad in houten keuken, met inductiefornuis

Keuken beton hout

Betonnen werkbladen zijn wat duurder dan bijvoorbeeld kunststof aanrechtbladen. Maar 
wist je trouwens dat al onze prijzen keukens netto zijn? Je betaalt dus altijd de laagst mogelijke prijs. 

Dankzij onze unieke werkwijze gaan in de houten keuken met beton toch al jouw wensen in vervulling, zonder verrassingen achteraf. En reken maar dat je iets geweldigs neerzet met een keuken van hout en beton.

Houten keuken betonnen blad of liever betonlook

Heb je een mooie grijze landelijke keuken en kies je niet voor massief beton, dan kun je altijd een keus maken uit onze ruime collectie aanrechtbladen met betonlook.

Denk aan keramiek werkbladen, die extreem hard zijn. Of denk aan het moderne composiet, dat zeer praktisch is. Of kunststof/toplaminaat, wat zich ook goed voor elke keukenstijl leent.

Kortom, met de keuken hout beton kun je veel kanten uit. Bij DB Keukens heb je veel keus en kun je rekenen op allerbeste service!

Hoekkeuken met beton en stalen wandrek
Witte keuken van hout met beton

Keuken hout beton, een populaire combinatie

Veel gekozen is beton in de witte houten keuken. Wit is en blijft een neutrale kleur, die veel mensen aanspreekt. Bovendien past wit ook erg goed bij diverse stijlen interieurs.

Met een betonnen blad maak je van je keuken een bijzondere keuken die echt van deze tijd is. Een keuken hout wit beton verenigt tijdloosheid met moderniteit.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen