Eén ding weten meneer en mevrouw N. zeker over hun nieuwe keuken: hier willen ze meer plezier van hebben dan van hun vorige. Toen waren ze slecht geadviseerd en hadden ze weinig ervaring. Dat was niet bij DB KeukenGroep overigens.

De nieuwe keuken moet het gemis van de vorige hoekkeuken met kookeiland gaan compenseren. En nu hij staat, kunnen ze volmondig beamen: dat doet deze keuken van Artic Keukens in Utrecht.

Ze kwamen hier binnen op het moment dat deze keukenzaak nog maar net een paar weken open was. Ze weten wat ze willen:

  • Meer kastruimte
  • Beter de ruimte benutten
  • Kasten aan weerszijden van de keuken
  • Ruimte voor een tafel

“De verkoper luistert een tijdje aandachtig naar hun wensen voor kasten aan weerszijden van de keuken.”

De verkoper luistert een tijdje aandachtig naar hun wensen voor kasten aan weerszijden van de keuken. Hij laat hen echter betere alternatieven zien om de ruimte goed te benutten.

Hierdoor stappen ze van hun oorspronkelijke idee af en kiezen ze kastruimte aan één kant van de keuken. Daar zijn ze nu heel blij mee.

Bekijk groter
Keuken zwart wit met hout in Utrecht

Blanco showroombezoek
De keus voor de kleur en het materiaal van hun nieuwe keuken laten ze lekker op zich afkomen in de showroom.

Mevrouw ziet een keukenopstelling met zwart-wit. Zelf zou ze dat willen combineren met hout. Dit wordt het vertrekpunt voor hun moderne keuken.

De keuken die hun verkoopadviseur voor hen ontwerpt, is op-en-top maatwerk. Er komen plafondhoge kasten, ze vullen de ruimte perfect op.

Een wens van mevrouw komt ook in vervulling: een koelkast en een aparte vriezer.

“Dat is zo handig. Als je iets uit de vriezer wilt pakken, dan hoef je niet via de koelkast. Die kan dan dicht blijven.

En als je de koelkast of de vriezer wilt schoonmaken, dan hoef je ze niet alle twee uit te zetten. Heel handig zo.”

“Dat is zo handig. Als je iets uit de vriezer wilt pakken, dan hoef je niet via de koelkast. Die kan dan dicht blijven. ”

Marmerlook
Ze vinden een Toplaminaat werkblad met marmerlook prachtig, ook in zwart-wit. Dit wordt ook doorgezet in de achterwand, heel mooi.

De idee om met je gezicht naar je huisgenoten te koken, willen ze vasthouden. Dat hadden ze in hun oude keuken, dat willen ze weer in hun nieuwe keuken.

Tijdloze grepen
Handgrepen vinden ze mooi, maar niet overal. Ze kiezen voor industriële handgrepen op de kastdeuren. Bij de lades zijn ze weggelaten om de aanblik van de keuken vooral rustig te houden.

De handgrepen zijn bewust tijdloos gekozen, zodat ze niet snel zullen vervelen of gedateerd zullen ogen.

“Het schiereiland heeft een lange bar waar de meiden aan kunnen zitten, dat doen ze ook gezellig als mama staat te koken.”

Nu wordt het niet vertaald in een los kookeiland zoals dat was, maar in een schiereiland keuken. Dit is praktischer voor wat betreft de ruimte.

Het schiereiland heeft een lange bar waar de meiden aan kunnen zitten, dat doen ze ook gezellig als mama staat te koken.

Gratis inspiratie magazine keukens

Vraag gratis magazine aan

Ruim 100 pagina's inspiratie over keukens.

Uitstekende service
Over de service is mevrouw zeer te spreken.

“Er gingen dingen mis met het bestellen en de plaatsing van de keuken. We hebben een tijd moeten improviseren met een verkeerd werkblad en verkeerde fronten, maar Artic Keukens heeft haar best gedaan om het op te lossen.

En nu alles achter de rug is, zijn we ontzettend blij met onze moderne keuken.

Bekijk groter
Keuken zwart wit met hout in Utrecht

We hoeven bijvoorbeeld niet meer te wachten op pizza’s. We gebruiken gewoon de oven en de combioven tegelijkertijd. Dat is heel wat waard in een gezin met drie kids.”

In deze keuken vinden we ATAG apparatuur en een Pelgrim koelkast.

Er wordt gekookt op inductie, omdat in deze wijk geen gas meer te vinden is. Wel heeft de kookplaat een brugfunctie, zodat je eventueel kunt overschakelen op gas.

Mijn domein
Met de Quooker die de keuken nu siert, zijn ze ook ontzettend blij. “Deze keuken is geen keuken voor tien man. Maar ik heb nu genoeg kast- en werkruimte en ik vind de uitstraling prachtig. Het is echt mijn domeintje.”

“Vingerafdrukken? Dat vind ik op deze witte kastjes reuze meevallen. En de softclose lades zijn erg praktisch.”

Op onze website kunt u meer lezen over Artic Keukens, of andere klantervaringen bekijken.