Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Wat vroeger niet te omzeilen viel in een keuken, namelijk een muur voor de afzuigkap en bovenkasten, is nu gelukkig anders. Het geeft je veel meer creatieve mogelijkheden.

De afzuigkap wordt verwerkt in het aanrecht, je laat de bovenkasten weg en het keukenblok kun je overal neerzetten. Dat idee bevalt Frans en Chris Hondeman.

Nu nog een uitstekende keukenzaak kiezen en zo schaffen ze hun keuken aan bij Keur Keukens in Haarlem.

Het eerlijke advies, het meedenken, de rust om over dingen na te denken, de klik die ze direct met de verkoopster hebben en de eigen servicedienst geven aan het begin van het traject de doorslag om voor Keur Keukens te kiezen.

 

Grijze greeploze keuken familie
Die tijd en rust is er bij deze keukenzaak. We raden hen iedereen aan.

 

“Een eigen servicedienst verzekert je van goede service, zowel tijdens montage als achteraf. En je hoeft Bij Keur Keukens niet dezelfde middag nog te beslissen. Wij wilden goed nadenken over onze keuken want we willen er lang mee doen.

Die tijd en rust is er bij deze keukenzaak. We raden hen iedereen aan. Hun montage en service is uitstekend. Na de plaatsing informeerde de service-afdeling tot tweemaal toe of alles naar wens was.”

 

Grijze greeploze keuken met afzuigsysteem
Grijze greeploze keuken

 

Grijs met wit interieur


Het wordt een grijze greeploze keuken.

Twintig jaar lang hadden ze in hun oude huis een zwarte keuken gehad, die zag er nog steeds tiptop uit. Mooi vonden ze deze ook nog. Maar ze willen iets anders in hun nieuwe appartement.

Bij hun zwart met grijs en witte inrichting past een grijze keuken of iets met betonlook – wat ze ook mooi vinden - ook prima.

En wat heeft hij mooi uitgepakt! Chris vertelt later dat ze nog elke dag blij door haar keuken loopt en dat ze hem fantastisch mooi vindt.

Ze kiezen voor een ontwerp waarbij een deel van de keuken tegen de wand staat en met een kookgedeelte aan een schiereiland – dat wilde Chris altijd al.

 

Het eiland beantwoordt in alles aan haar verwachtingen.

 

Overtreffend


Het eiland beantwoordt in alles aan haar verwachtingen.

Nu hun luxe Excellentic keuken in gebruik is, merken ze op hóe vaak ze in hun keuken aan het eiland zitten.

Ze ontbijten en lunchen hier dagelijks. Ze kijken tv en als ze ’s avonds eens een keertje een spelletje doen, dan doen ze dat ook hier. Zelfs het gesprek voor dit artikel vindt vanuit de keuken plaats, constateert Chris lachend.

 

 

Lege eettafel


Een eettafel is er nog wel maar zitten doet ze er nooit meer aan, vertelt ze.

De tafel gebruikt ze eigenlijk alleen wanneer ze gasten hebben en uitgebreid met elkaar eten. Dan nuttigen ze het voorgerecht aan het eiland, zodat ze de tafel mooi en sfeervol kan dekken voor het hoofd- en nagerecht.

En tijdens het koken staat of zit iedereen om het eiland voor een hapje en een drankje.

Wat een ontzettend gezellige sfeer om zo te midden van familie en vrienden lekkere dingen klaar te maken, bezig te zijn, en ondertussen toch ook met iedereen te kunnen kletsen.

 

Grijze greeploze keuken
Grijze greeploze keuken met lades

 

Alles opbergen


Op advies laten ze een blok onder het eiland plaatsen. Het composiet werkblad met lengte van 2.80 meter is te zwaar voor een open onderstel. Voordeel: de kasten in dit blok kan Chris goed benutten voor haar keukenspullen.

Ze kiezen voor een grijs gemêleerd werkblad: Smoke Grey gepolijst. Het past qua tint naadloos bij deze luxe keuken.

Advies keukenindeling


Ook laten ze zich adviseren over de indeling van kasten en lades. Zo kunnen er geen diepe lades aan de buitenkant van het eiland worden geplaatst, omdat hier ook de motor van de werkbladafzuiging is verwerkt.

Op advies maken ze er minder diepe kasten van. Ook prima voor voorraden. “Geen tien blikken soep, dat past niet zo bij mij. Maar ik kook ontzettend graag en dan heb je wel het een en ander nodig.”

 

Wat je hierin kookt, smaakt verrukkelijk.

 

Twee ovens heeft deze keuken, een combi-magnetron en een stoomoven, dat is het onderste apparaat.

“Wat je hierin kookt, smaakt verrukkelijk” zegt Christien. Dat koken wordt haar makkelijker gemaakt met de kokendwaterkraan waarmee ze direct en snel kokend heet water tapt. Dat bevalt Chris prima.

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken 

 

Grijze greeploze keuken met inbouwapparatuur
Grijze greeploze keuken familie
Dit artikel is geschreven door
Frans en Chris Hondeman uit Purmerend
Terug naar overzicht