Wandtegels voor de badkamer en keuken

Sfeervol wonen begint bij DB KeukenGroep. Nergens anders vindt u zo'n enorme collectie wandtegels voor de badkamer en de keuken. Onze wandtegels kenmerken zich vanwege hun bijzondere uitstraling en hun ijzersterke kwaliteit. De belangrijkste trends vindt u terug in onze showrooms. Tijdens een bezoek zult u boordevol ideeën raken! Uiteraard staan we voor u klaar met een professioneel en passend advies.

Bekijk onze wandtegels online

Wandtegels in de badkamer

Wit, witter, witst, zo zagen de meeste wandtegels in de badkamer er vroeger wel zo ongeveer uit. Gelukkig is er tegenwoordig meer keus in wandtegels voor de badkamer en kun je je badkamer met unieke wandtegels net zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Geen kleur is meer vreemd. Voor een uitgebreide oriëntatie op wandtegels voor de badkamer raden we een bezoek aan één van onze showrooms aan. Onze specialisten op het gebied van wandtegels staan klaar om u van deskundig advies te voorzien.

Vloertegels-en-wandtegels-badkamer

Vloer loopt door in de badkamer wandtegels

Ook modern is het, om in uw badkamer vloertegels door te 'plakken' als wandtegels. U kiest dan voor wandtegels met dezelfde kleuren en patronen als op de vloer van uw badkamer. Dit geeft een super chique effect in uw badkamer! Andere mogelijkheden zijn om dezelfde vloertegels te gebruiken als wandtegels maar dan in een lichtere tint uitgevoerd voor de wand. Of, in andere afmetingen. Blijft u bij dezelfde kleuren, dan ontstaat er een weldadig rustig effect door de eenheid die u creëert! Valt u voor contrasterende wandtegels in de badkamer? Uit onze grote collectie zult u zeker een keus kunnen maken. 

Vloertegels en wandtegels badkamer

Uw wandtegels badkamer in pastelkleuren

Als keuken- en badkamerspecialist volgen wij de woontrends op de voet. In onze collectie wandtegels badkamer vindt u alle trends terug. Witte wandtegels badkamer zetten onverminderd de toon. Maar u zult er ook wandtegels in pasteltinten tussen vinden. Mintgroen, antiek roze en oud blauw om er maar eens een paar te noemen. Ook vintage, ofwel patchwork, tegels zijn helemaal in opkomst.

Wandtegels in wildverband

Net zoals dat je met wandtegels badkamer in kleur en uitstraling kunt variëren, kun je ook een onderscheidend effect creëren met het formaat wandtegels in de badkamer. Een manier van aanbrengen met een bijzonder on-Hollands en haast exotisch effect is wandtegels in tegelstroken. Stroken van verschillende lengtes worden hiervoor gebruikt en aangebracht in wildverband. Schitterend in één woord.

Wandtegels voor praktisch gemak

Bij de keus voor een achterwand in de keuken hebben wandtegels nog altijd vele streepjes voor. Want welk ander materiaal slijt zo weinig als wandtegels? Vergeleken met bijvoorbeeld gestucte achterwanden lopen wandtegels minder snel beschadigingen op. Bovendien zijn wandtegels in de keuken goed vrij te houden van vet. Vet trekt niet in wandtegels en is makkelijk te verwijderen. Op zoek naar een achterwand boekt u dus zeker praktische voordelen met wandtegels.

Trendy wandtegels in landelijke keuken

Wandtegels onmisbaar in landelijke keuken

Sommige keukens zoals de design keuken kunnen extreem mooi zijn zonder tegels. Zo zult u in een moderne of design keuken geen wandtegels gebruiken. Maar andere keukens ontlenen hun sfeer juist aan wandtegels. Dit is zeker het geval met de landelijke, de romantische en de houten keuken. Deze keukens vragen om wandtegels. U kunt kiezen uit vele kleuren, maten, afwerkingen en stijlen. Voor elke stijl keuken. Voor elk budget.

Klassieke wandtegels in landelijke keuken

Waar u op moet letten bij wandtegels keuken

Bij het uitzoeken van wandtegels moet u met een aantal zaken rekening houden. Zo kunt u een eenmaal gekozen wandtegel niet zomaar zonder meer ook als vloertegel gebruiken. Wandtegels voor de keuken zijn doorgaans niet sterk genoeg om als vloertegel dienst te doen. En een gladde tegel is ook niet handig op de vloer in verband met uitglijden. Wel beschikken we over passende alternatieven. Maak de beste keuze samen met uw specialist. 

Wandtegels in alle afmetingen

U zult versteld staan van de mogelijkheden die er alleen al zijn in de afmetingen van wandtegels voor de badkamer en de keuken. Hoewel nog altijd de meest voorkomende badkamer wandtegels 30x60 cm, 20x50 cm en 20x25 cm zijn, zijn er genoeg alternatieven te bedenken. Zo is het heel verrassend om in uw badkamer een strook van een meter breed te voorzien van mozaïektegels van bijvoorbeeld 2 cm bij 2 cm. Denkt u liever in termen van groter en grootst? Grote wandtegels zijn ook zeker hip. Maar we hebben nog meer ideeën..... Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ons online collectie wand- en vloertegels!

Lees meer over tegels
Vloertegels en wandtegels badkamer