• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Vloertegels voor ieder vertrek

Zoekt u naar een sfeervolle vloer voor in uw keuken of badkamer? Ook met tegels als bodembedekking kunt u uitstekend warmte creëren. Onze collectie vloertegels weerspiegelt elke laatste moderne woontrend. Wist u dat we grote keus hebben in allerlei tinten grijze tegels of patchwork tegels? Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment vloertegels in natuurtinten? En wist u dat er voor de badkamer vloertegels zijn in betonlook en houtlook? Zo geeft u een natuurlijke touch aan uw keuken of badkamer, terwijl u tegelijkertijd ook alle praktische voordelen van tegels geniet. 

Bekijk online de tegelcollectie van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet

Bekijk collectie vloertegels in Tegelconfigurator

Om u alvast een indruk te geven van onze collectie vloertegels kunt u gebruik maken van de Online Tegelconfigurator. Zo kunt u thuis alvast in alle rust inspiratie opdoen over vloertegels. Alle afmetingen, kleuren en patronen zijn beschikbaar. 

Via onderstaande knop gaat u naar de Online Tegelconfigurator. Mocht u een tegel willen bewaren dan kunt u dit ook doen en eventueel deze tegel of meerdere tegels naar ons toesturen. 

Vloertegels voor de blijvend mooie vloer

Op keukenvloeren wordt intensief geleefd. Denkt u alleen al aan hoeveel voeten dagelijks over uw keukenvloer gaan. Wat er aan stoelen geschoven wordt. En alle draai- en schuifbewegingen die je maakt achter het aanrecht bij het koken, de vaatwasser uitruimen en dergelijke. De beste keukenvloer is daarom nog altijd een tegelvloer. Sterk, onderhoudsarm en makkelijk te reinigen. Voor een optimale oriëntatie raden we u aan om langs te komen in onze showroom. We beschikken over een enorm assortiment vloertegels voor in de keuken, met elk haar eigen kenmerken. Zijn geglazuurde tegels beter in uw keuken of ongeglazuurde keukentegels? Onze specialisten in tegels voor de keuken staan klaar om u vrijblijvend van deskundig advies te voorzien.

Vloertegels in een landelijke houten keuken met eiland
Langwerpige vloertegels in een landelijke keuken

Keukentegels voor elke stijl

Of u nu een moderne, landelijke, witte of een houten keuken hebt, tegels voor de keuken vindt u bij ons in elke stijl. Wat dacht u bijvoorbeeld van een donkere tegel voor de landelijke en romantische keuken, of een natuurstenen tegel? Een strakke, subtiele tegel in groot formaat voor de moderne keuken? Of een vierkante, glimmende, gepolijste tegel in de antieke keuken? Bij een bezoek aan een van onze showrooms zullen onze keukentegels u zeker inspireren …  

Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet

Hoogste kwaliteitseisen aan vloertegels

De ene tegel is echt de andere niet. Het is belangrijk dat u jarenlang zorgeloos plezier hebt van uw tegels in de keuken of badkamer. Wij hanteren de allerhoogste kwaliteitseisen. Al onze tegels voor de keuken hebben een minimale hardheid in slijtgroep 5, anders dan u bijvoorbeeld wel eens in bouwmarkten treft. Uw keukentegels zullen niet kaal worden. U zult het verschil merken!

Vloertegels mogen gedurfd zijn

De 60x60 cm, 30x60 cm en de 40x40 cm tegels voor de keuken zijn nog immer populaire maten. In moderne keukens of badkamers mogen tegels tegenwoordig gezien worden. De 100x100 cm vloertegels zijn geen unicum meer. Onze grote, strakke en minimalistische vloertegels zorgen voor een groots en ruimtelijk effect. Ook benieuwd hoe design tegels staan in uw woonstijl? Wij kijken graag met u mee!

Diverse vormen in vloertegels

U kunt ze in het vierkant krijgen, rechthoekig, maar ook met de afmeting van planken. Zeker wanneer u kiest voor tegels met houtlook in een langwerpige vorm, dan bootst u een houten vloer perfect na! Niet van echt te onderscheiden. En met alle voordelen van de tegelvloer. Onze monteurs hebben ervaring met het leggen van allerlei vormen en afmetingen vloeren in de keuken of badkamer. Ook halfsteens en wildverband.

Vloertegels voor de badkamer

Wit, antraciet, zwart, dat waren de smaken zo'n beetje vroeger voor vloertegels in de badkamer. Gelukkig is er tegenwoordig meer keus in vloertegels en kun je je badkamer net zo persoonlijk maken met unieke vloertegels als je zelf wilt. Geen kleur is meer vreemd. Voor een uitgebreide oriëntatie op vloertegels raden we een bezoek aan één van onze showrooms aan. U zult vloertegels vinden in elke prijsklasse, voor elke stijl badkamer, voor elk type woning.

Vloertegels badkamer
Vloertegels en wandtegels badkamer

Vloertegels in rustieke tinten

Taupe, mos, crème, aarde, zand, deze natuurlijke tinten hebben een rustieke uitstraling. Ook in vloertegels vind je deze kleuren terug, tot aan grijs- en betonachtige tinten toe. Nog meer weten over trends? Praat eens met onze specialisten en bekijk online ons grote aanbod vloertegels voor keuken en badkamer. U zult zeker ideeën opdoen.

Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet