Een eigen kijk op design

Een tegel net zoals uw buurman, dat gaat u iets te ver. U hebt een totaal eigen stijl en kijk op wonen en dus bent u ook op zoek naar design tegels. Wanneer u een ècht decoratieve tegel zoekt, dan zult u in onze collectie design tegels naar hartenlust kunnen grasduinen. Voor alle stijlen keukens en badkamers vindt u bij ons design tegels. Maak kennis met onze trendy en verfrissende design ideeën. Vraag vrijblijvend om meer informatie!

Bekijk onze tegelcollectie online

Design tegels brengen je in andere sferen

Onze design tegels roepen de sfeer op van andere tijden en culturen. Romeinse badhuizen, Griekse tempels, onze design tegels kenmerken zich van weelderig tot het kleurrijke design zoals van ambachtelijke, Portugese mozaïektegels. Een strook van de wand in uw badkamer kan een zoveel levendiger uitstraling krijgen met design tegels. En onze authentieke Hollandse witjes geven zoveel meer gezelligheid aan een keukenwand. Of wat dacht u van tegels in een houtlook voor in de woonkamer? We kunnen er niet over uitgepraat raken.

Vloertegels woonkamer - hout

Design tegels in de keuken

Als liefhebber van modern design zoekt u naar een passende design tegel in uw moderne keuken. Grote, strakke, minimalistische design tegels bijvoorbeeld. Moderne design tegels met strakke gerectificeerde kanten, extreme vlaktes die met een minimale voeg gelegd kunnen worden. Een ander voorbeeld is het gebruiken van patchwork tegels als achterwand van uw keuken. Zeker bij landelijke keukens geeft dit een design effect. Ze verheffen uw keuken, ongeacht uw woonstijl, tot een design keuken!

Trendy wandtegels in landelijke keuken

Design met tegels van Sphinx

Voor alle stijlen keukens en badkamers biedt het topmerk Sphinx een uitgebreid programma aan. Laat u aangenaam verrassen door de hoogwaardige Sphinx tegels waarbij strak, nieuw en geleefd worden verenigd in een tegel. De combinatie van bijvoorbeeld de strakke randafwerking en het natuurlijk reliëf verschaffen Sphinx tegels een bijzondere uitstraling, die perfect tot zijn recht komt in de klassieke of hypermoderne keuken. Ook voor badkamers heeft Sphinx een groot aanbod tegels waarmee u uw badkamer de persoonlijke touch kunt geven die u wilt!

Design tegels

Design tegels van Villeroy & Boch

Wat hebben design, natuur en tegels met elkaar te doen? Bij Villeroy & Boch heel veel. Dit eeuwenoude bedrijf slaagt er nog steeds in design tegels met een bijzondere, fijne en artistieke uitstraling te vervaardigen. Veel van deze design tegels vind u terug in onze collectie. Voor elke stijl en klasse keuken en badkamer vindt u een design tegel.

Lees meer over tegels
Badkamermeubel