• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Fornuizen zorgen voor sfeer

Een fornuis is zoveel meer dan alleen een kookplaat en een oven. Fornuizen zijn de unieke sfeermakers in de keuken! Voor functionaliteit en ontwerp zijn er talloze mogelijkheden in ovenkookplaat combinaties.

Het is belangrijk om hier een doordachte keuze in te maken. Laat u adviseren welke fornuizen u jarenlang onbeperkt en zorgeloos kookplezier zullen bezorgen.

Gasfornuis met schouw in houten keuken
Landelijke keuken

Fornuizen van eenvoudig tot supermodern

Onze fornuizen passen in elke stijl keuken. De eenvoudigste modellen beschikken over een enkele elektrische oven, vijf of zes gasbranders en een wokbrander. Voor de hobbykoks onder ons is er een brede selectie luxe fornuizen tegen uitgekiende prijzen.

Fornuizen met meerdere ovenruimtes en een inductiekookzone bijvoorbeeld. Robuuste en strakke fornuizen voor moderne keukens, rustieke modellen met bijvoorbeeld een toog in de deur en messing knoppen voor de landelijke of klassieke keuken. Aan u de keus!

Fornuizen zijn van alle tijden

Worden kleuren in interieurs sterk bepaald door de heersende trends, bij fornuizen is dat veel minder het geval. Als het gaat om uiterlijk zijn fornuizen ongevoelig voor wat mooi en 'in' is. Uniek als fornuizen zijn, vormen ze altijd een verrijking van uw keuken.

Wat u wel zult vaststellen tijdens uw oriëntatie op fornuizen is dat ook fornuizen steeds vaker uitgevoerd worden met een inductiekookplaat in plaats van een gaskookplaat. Vanwege de overgang van koken op gas naar koken met inductie, neemt de vraag naar inductiefornuizen toe.

Keuken met inductie fornuis
Zwart fornuis in houten keuken

Ergonomisch werken met fornuizen

Met opgetrokken schouders in je pannen roeren, dat houdt niemand lang vol. Belangrijk is daarom om bij de aanschaf van uw fornuis te letten op de hoogte ervan. Sommige fornuizen hebben verstelbare poten, ideaal als het gaat om het op hoogte brengen van uw fornuis. We adviseren u graag over onze diverse fornuizen.

Landelijk moderne keuken met inductiefornuis
Fornuis in moderne keuken

Ruimte creëren met fornuizen

Maak ik mijn keuken niet kleiner met een fornuis, zou u misschien denken over zo'n vrijstaand los apparaat. Er zijn manieren om met fornuizen een ruimtelijk effect te creëren in uw keuken.

Zo adviseren we onze klanten soms om hun fornuis apart te plaatsen, zonder kasten eromheen. Maar het kan natuurlijk ook anders. Meer weten? Bezoek eens vrijblijvend onze inspirerende showrooms. Onze adviseurs informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. 

Fornuizen. Groot zwart fornuis van AGA.