• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Magnetrons

Dé manier om snel iets te verwarmen, is in de magnetron! Kopje soep? Pizzapuntjes serveren tijdens een feestje? Maaltijd opwarmen voor de laatkomers? De magnetron is ideaal. Werkt ultrasnel, geen opwarmtijd nodig! In onze collectie vindt u de beste merken vertegenwoordigd. Onze verkoopspecialisten vertellen u graag alles over wat u tegenwoordig met een magnetron kunt doen. En dat is veel meer dan opwarmen …

ATAG combi-magnetron met oven en warmhoudlade
"De keuken is echt geweldig geworden. Ondanks dat de ruimte groot is en de keuken modern, is het sfeervol en gezellig."

Coen en Miriam kochten bij DB Keukens hun nieuwe keuken.
Lees deze klantervaring en bekijk de foto's.

Moderne keuken Alphen aan den Rijn
NEFF oven en combi-magnetron

Trends in magnetrons

Net zoals andere apparaten steeds intuïtiever worden, zijn ook magnetrons makkelijker in het gebruik geworden. De nieuwste modellen beschikken over TFT-displays waarmee je eenvoudigweg door alle beschikbare functies scrollt. Gaat erg makkelijk, dat kunnen we u verzekeren!

Weet u niet precies hoelang u een kippenpoot moet garen? De gewichtsautomaat rekent het uit voor u. U hoeft alleen maar het soort vlees en het gewicht in te voeren en de magnetron doet de rest.

Ook kunt u de magnetron vooraf programmeren op een gewenste starttijd. Zit u lekker in de tuin te genieten van het mooie weer en wilt u niet elke keer de keuken in? Met de uitgestelde startfunctie start uw magnetron wanneer u maar wilt.

Stoomoven en oven van NEFF
Moderne keukenapparatuur in houten keuken

Diverse soorten magnetrons

Solo magnetron
Er zijn diverse soorten magnetrons. Bakt u zelden, maar warmt u wel op, dan is een solo-magnetron perfect voor u. Combi-magnetron Warmt u regelmatig op, en bakt u ook wel eens een cake, dan is een combimagnetron het overwegen waard.

Een combimagnetron is wat kleiner dan een oven, maar het scheelt u weer een apparaat en dat kan uitmaken als u liever kiest voor meer opbergruimte in uw keuken.

Combi-oven
Bakt u veel en warmt u af en toe op, dan adviseren we u een combioven. De combioven is in hoofdzaak oven en geeft uitstekende bakresultaten, maar kan ook opwarmen met de magnetronfunctie.

Combi-magnetrons en combiovens bieden een scala aan gecombineerde functies waarmee u tot in detail het garingsproces kunt bepalen. U kunt de hitte van de ovenstand combineren met de straling van de magnetron, waardoor u minder tijd hoeft te reserveren.