Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Volop inspiratie over ATAG keukenapparatuur!

Al decennialang staat ATAG voor kookplezier, welk apparaat of techniek u ook kiest. Van degelijke no-nonsense apparatuur tot hightech apparaten voor culinaire hoogstandjes: in het brede assortiment van ATAG is voor ieder wat wils. Combineer dit met een unieke garantie op apparatuur en de keuze voor een ATAG keukenapparaat is voor de hand liggend.

DB Keukens werkt al jarenlang samen met ATAG en levert al haar producten via onze vestigingen. Binnen onze showrooms vindt u volop inspiratie op het gebied van ATAG keukenapparatuur. Kom gerust langs voor inspiratie en advies. Wij helpen u graag!

ATAG-keukenapparatuur

ATAG Celsius°Cooking

Het nieuwste concept van ATAG is het platform Celsius°Cooking, waarbij je leert koken op temperatuur in plaats van kookstanden. Bij ATAG inductiekookplaten met Celsius°Cooking kun je namelijk tot op de graad nauwkeurig de temperatuur instellen en werk je dus niet met algemene kookstanden. De 'slimme pan' die bij het platform Celsius°Cooking hoort communiceert de temperatuur in de pan met de kookplaat, zodat je altijd op de juiste temperatuur je gerecht bereidt.

Daarbij kent het platform Celsius°Cooking ook een handige app vol gerechten, waarbij de app je stap voor stap door het proces heen loodst. Intuïtief koken in optima forma! De campagne van ATAG om Celsius°Cooking te promoten heet dan ook niet voor niets 'Ontdek de CHEF in jezelf'.

ATAG-Celsius°Cooking-koken
ATAG-apparatuur-stoomoven

ATAG MAGNA-lijn

De MAGNA-lijn van ATAG staat voor grootsheid. Compromisloos design, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnspel creëren een hoogstaande beleving. Hier komen functionaliteit en design samen, voor een state of the art ontwerp. De vele nationale en internationale designprijzen die de ATAG MAGNA-lijn mocht ontvangen is een mooie bevestiging hiervan. 

De MAGNA-lijn bevat het complete assortiment apparatuur, van kookplaten of combistoomovens tot lades en afzuigkappen. Perfect op elkaar afgestemd qua design vormen ze een grandioos geheel. Ook qua prestaties acteren MAGNA apparaten op een hoog niveau in de markt. Als bedoeld om op het gebied van esthetiek, functionaliteit en prestaties continue topkwaliteit te leveren.

ATAG MATRIX-lijn

De ATAG MATRIX-lijn bevat een uitgebreide collectie apparatuur met hoogwaardige functionaliteit in een uiterst stijlvolle omgeving. Door het ruime assortiment kunt u uw keuken altijd samenstellen naar uw wensen, om zo de maximale kook- en keukenbeleving te creëren. Bij de MATRIX keukenapparatuur heeft u de keuze uit 3 designkleuren: RVS, matzwart grafiet en Black Steel. 

ATAG-Matrix-stoomoven
ATAG-vacumeerlade

ATAG garantie

ATAG garandeert de kwaliteit van haar producten. Alle kennis en innovatiekracht wordt ingezet om – samen met hoogwaardige materialen – pure kwaliteit te bieden. Om deze kwaliteit te staven heeft ATAG een unieke garantieregeling: de G8 garantie.

De G8 garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie! Bij aankoop van minimaal 4 ATAG apparaten tegelijkertijd, ontvangt u naast de twee jaar volledige basisgarantie zes jaar extra garantie. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon wordt door ATAG vergoedt. 

Bij aankoop van 3 of minder apparaten van ATAG krijgt u 5 jaar garantie, waarvan 2 jaar basisgarantie. De resterende drie jaar neemt ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening. U betaalt dus dan ook alleen maar de voorrijkosten.

ATAG-Magna-keukenapparatuur

ATAG wijnklimaatkast

Dit jaar geïntroduceerd als noviteit is de ATAG wijnklimaatkast. En niet zomaar een klimaatkast: de ATAG wijnklimaatkast is top of the art, waarbij alles samenwerkt voor een prachtig glas wijn. De vormgeving is strak, hightech en verfijnd. De technologie is hoogstaand, optimaal presterend voor het beste eindresultaat. Slimme digitale technologie ondersteunt in optimaal voorraadbeheer.

En last but not least: bij aankoop ontvangt u een persoonlijke uitleg door een Sommelier van DareWines. Deze legt uit hoe u het maximale uit uw kast haalt. Daarnaast ontvangt u een gratis wijnproeverij met uw vrienden!

Alles ontworpen met de ervaringen en wensen van professionele wijnkenners uit de hele wereld. 

ATAG-wijnklimaatkast
Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-keukenshowroom

Bezoek onze showroom

Wilt u alles weten over ATAG keukenapparatuur en de werking van apparaten zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom, voor inspiratie en deskundig advies. De beschikbare ATAG apparaten kunt u werkend ervaren.

En met tientallen keukens in alle stijlen en prijsklassen kunt u zich in alle rust oriënteren op uw nieuwe keuken. Maak gerust een afspraak voor advies of bezoek onze showroom. U kunt ook ons gratis inspiratiemagazine aanvragen.

ATAG-wijnklimaatkast-vrijstaand