• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Inbouw ijsblokjesmachine

IJsblokjes! Handig voor frisdrank bijvoorbeeld. Maar ook voor cocktails, ijsdrankjes of andere dranken die veel of juist weinig ijs nodig hebben. De dagen zijn voorbij dat u zich moet behelpen met plastic bakjes in de diepvries of plastic zakjes.

Een ijsblokjesmachine is ideaal! IJsblokjesmachines worden ook veel gebruikt in de horeca. Deze zijn qua capaciteit voor thuisgebruik meestal ongeschikt. Er zijn maar weinig mensen die honderden ijsblokjes per dag gebruiken!

Voor de mensen die graag perfecte ijsblokjes willen hebben, snel en op een makkelijke manier, vindt u in onze collectie vriezers en koelkasten met talloze mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Zonder dat u extra betaalt voor een ijsblokjesmachine. En zonder dat u er weer een apparaat bij hebt op uw aanrecht!

IJsblokjes
IJslbokjesmachine

Hoe werkt een ijsblokjesmachine?

Een ijsblokjesmachine werkt volgens hetzelfde principe als waarmee u handmatig ijsblokjes maakt. Door de ijsblokjesmachine te vullen met water, ontstaan er ijsblokjes. Het verschil met handmatig ijsblokjes maken, zit hem in de wachttijd.

Een ijsblokjesmaker tovert binnen no-time ijsblokjes tevoorschijn, met een tempo dat u zelf niet nadoet! Ook nog handig: in de meeste gevallen hoeft u zelfs de deur van de koelkast of vriezer er niet voor open te doen. Dan tapt u ijsblokjes uit een open deel in de deur, zodat uw koelkast geen hinder heeft van temperatuurwisselingen.

Merken

In onze collectie vindt u de beste merken vriezers vertegenwoordigd, al dan niet met ijsblokjesmakers. Wanneer u een koelkast zoekt met een ijsblokjesmaker, dan komt u uit op onze schitterende collectie Amerikaanse koelkasten. Deze geven u zelfs de mogelijkheid voor schaafijs en ijskoud water!

Met schaafijs maakt u de heerlijkste slush puppies, in een handomdraai. En een ijsblokjesmaker, ook wel genoemd ice dispenser, die ijskoud water levert, scheelt u tijd en energie. U hoeft niet onnodig de kraan te laten lopen tot de gewenste temperatuur is bereikt. U hebt gewoon met 1 druk op de knop ijskoud water.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
IJsblokjesmachine
IJslbokjesmachine Liebherr

Hoe werkt het?

Er zijn vriezers en Amerikaanse koelkasten die een ijsblokjesmaker hebben aangesloten op de waterleiding. Zo hebt u dus altijd ijsblokjes die gemaakt zijn van vers water. Er zijn ook apparaten waarvan u het waterreservoir handmatig moet vullen met water. Dit heeft als voordeel dat u uw koelkast of vriezer overal kunt neerzetten, omdat u niet afhankelijk bent van de wateraansluiting.

Sommige apparaten blijven continue ijsblokjes aanmaken, telkens wanneer u er wat van gebruikt en tot het maximum is bereikt. Dit kan bij sommige apparaten wel oplopen tot zeven à acht kilo. Je kunt ook kiezen voor een apparaat dat ijsblokjes aanmaakt op verzoek. Deze schakelt u dus in op het gewenste tijdstip. Zeker wanneer uw gebruik niet constant is, is dit een handige optie.

Capaciteit

Onze vriezers en koelkasten beschikken over ijsblokjesmakers met verschillende capaciteit. Het hangt af van uw gebruik welke ijsblokjesmaker voor u het beste is. In ieder geval is het niet zo, dat een ijsblokjesmaker met een lagere capaciteit van een lagere kwaliteit is! Bezoek onze showroom om te kijken of er een koelkast of vriezer met ijsblokjesmaker voor u bij zit. Onze verkoopspecialisten staan voor u klaar met een passend advies.