• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Moderne keukenkranen: comfortabel koken

Als specialist op het gebied van hoogwaardige kwaliteit keukens mag u van ons ook de allerbeste apparatuur en accessoires verwachten. In ons assortiment vindt u een brede collectie keukenkranen van alle vooraanstaande merken zoals Franke, Villeroy en Boch, Grohe, Plieger, Quooker en nog vele andere merken.

We stellen de hoogste kwaliteitseisen aan onze leveranciers. Dat betekent dat een keukenkraan in ons assortiment is opgenomen als de fabrikant beantwoordt aan onze normen voor kwaliteit en aftersales. Zoekt u een ander merk wat hier niet genoemd wordt? Informeer bij onze keukenspecialisten.

Koperen keukenkraan en witte spoelbak
"Ik drink altijd thee, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Dan is een Quooker echt geweldig handig voor een enkele kop thee. De waterkoker heb ik weggedaan en zo scheelt het weer een apparaat op het aanrechtblad."

Lianne Weststrate koos voor een Quooker kokendwaterkraan in haar nieuwe keuken.
Lees haar ervaringen en bekijk de foto's.

Landelijke blauwe keuken Krabbendijke
Witte keukenkraan en spoelbak

Keukenkraan en trends

Steeds vaker komen fabrikanten van keuken kranen niet alleen met verbeterde producten op de markt, maar sluiten hun nieuwe modellen ook aan bij veranderende wensen van de consument. Ook zien we steeds vaker gekleurde keukenkranen en spoelbakken.

En deze wil graag comfort en gemak in de keuken! Vanzelfsprekend volgen wij dit op de voet en houden we nauwkeurig oog op de nieuwste ontwikkelingen.

U treft in onze collectie hypermoderne keuken kranen zoals een van de belangrijkste vernieuwingen van de laatste jaren, namelijk de kokendwaterkraan met 4 functies: een kraan voor koud, warm, kokend en bruisend water.

Quooker inbouwen in bestaande keuken: ja dat kan!

Bevalt uw huidige keuken nog prima, maar spreekt het gemak van een kokendwaterkraan u ontzettend aan? Dat is te begrijpen, want deze keukenkraan geeft u zoveel gemak en plezier. Dagelijks!

U hebt direct kokend water voor een pan pasta, een kopje thee of het schoonmaken van een vette pan. Zonder grote verbouwingen kunt u uw kokendwaterkraan in uw bestaande keuken laten plaatsen.

Bij deze keukenrenovatie verwijderen we uw huidige keukenkraan en vervangen hem door de nieuwe keuken kraan.

Quooker kokend water kraan met stenen spoelbak
Quooker kokendwaterkaan

Quooker en veiligheid

Een Quooker is ook een veilige oplossing voor kinderen. Veiliger nog dan een waterkoker die ze kunnen omstoten. Kinderen krijgen de Quooker-kraan moeilijk open, omdat de Quooker-kraan een druk-draai-bedieningsknop heeft.

Daarnaast is de waterstraal niet massief, maar bestaat deze uit druppeltjes. Hierdoor komt er slechts 0,05 liter kokend water per seconde uit de kraan. Een Quooker is daarom ook een veilige oplossing in de keuken voor kinderen.

Donkere keukenkraan en spoelbak met marmerlook
Keukenkraan met spoelbak en uitlekbakje

Welke keuken kraan past in mijn keuken?

De verschillen in keukenmengkranen is enorm. In onze collectie vindt u kranen voor moderne keukens, die zich kenmerken door hun strakke uitstraling. Maar ook voor de landelijke, nostalgische of klassieke keuken zijn er schitterende keukenkranen te vinden. Qua stijl is er genoeg keus.

Qua ontwerp niet minder, want wat dacht u van een keukenkraan met een lage uitloopt, een medium uitloop, of een hoge uitloop? Wilt u een vaste uitloop, een zwenkbare uitloop? Of misschien zelfs wel een uittrekbare uitloop zodat u uw spoelwerk op uw aanrecht kunt voortzetten? Hoe wilt u uw keukenmengkraan bedienen, met een knop of twee knoppen?

Het beste adres voor uw keukenkraan

Welke keukenkraan bij u past, is een kwestie van smaak, voorkeuren, de grootte van uw huishouden, de stijl van uw keuken en uw budget. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijke toepassingen en wat perfect passend is in uw situatie.

In onze showroom vindt u een groot aanbod keukenopstellingen met een ruime diversiteit aan keukenkranen en spoelbakken. En dankzij ons transparante nettoprijs-beleid weet u direct waar u aan toe bent.

We helpen u graag, kom vrijblijvend langs!

Design keukenkraan in moderne keuken