• 9,7 uit 2164 klantreviews
 • 10 jaar garantie op onze montage
 • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Grillplaten: de Teppan Yaki

Voor wie een Aziatische neus heeft, zal de Teppan Yaki niet nieuw zijn. De Teppan Yaki is een Japanse grillplaat, die zijn weg heeft gevonden naar Nederland. Kenmerkend voor de grillplaat is dat hij u in staat stelt om op een gezonde en smakelijke manier eten te bereiden, net zoals in de Japanse keuken.

De verse ingrediënten worden zo kort mogelijk in aanraking met een gloeiende plaat gebracht, waardoor ze hun kleur, smaak en voedingswaarde zo goed mogelijk behouden. In onze collectie kookplaten vindt u de beste merken Teppan Yaki's. Vrijstaand te leveren, of inbouw, perfect passend bij al onze keukens

Teppan Yakis Grillplaat

Wat is een Teppan Yaki?

Een Teppan Yaki is een roestvrij stalen of ijzeren plaat waar je van alles op kunt grillen. Elektrische verwarmingselementen zorgen voor een snelle en constante verhitting.

Het voordeel van deze manier van verhitten is dat je weinig vet nodig hebt, en veel van de voedingswaarde behouden blijft. Wanneer u de typische grillsmaak hebt geproefd, dan zult u zeker enthousiast zijn!

Teppan Yakis Grillplaat
Teppan Yakis Grillplaat

Teppan Yaki en hun merken

U kunt ervoor kiezen om een losse Teppan Yaki te nemen, maar u kunt hem ook laten inbouwen in uw aanrecht. U breidt op deze manier uw kookplaat en uw kookmogelijkheden uit! Alle vooraanstaande apparatuurmerken zoals Miele, Bosch, Siemens, NEFF, Novy en Pelgrim hebben Teppan Yaki's in hun collectie.

Welke kookplaat combinatie in uw keuken past, bepaalt u zelf. U kunt zelf eindeloos variëren met uw kookplaten, en een Teppan Yaki neemt u er dan bij als accessoire. Een Teppan Yaki kan met de meeste kookplaten gecombineerd worden, ook met een inductiekookplaat!

Er zijn bijvoorbeeld FlexInductie kookplaten, dit zijn kookplaten zonder losse kookzones (flexzones), maar met twee grote rechthoekige vlakken waarop u een of meer pannen kunt plaatsen. Ook bij deze kookplaten kan een Teppan Yaki grillplaat als accessoire gecombineerd worden.

 

Moderne Teppan Yaki's

Zomaar 'n greep uit de diversiteit die ook Teppan Yaki's u bieden: moderne Teppan Yaki's zijn er al met touchslider bediening, vergelijkbaar met de bediening van een iPad. Ook zijn er Teppan Yaki's met verschillende temperatuurzones. Er zijn dunne Teppan Yaki's en ze zijn er met dikke platen. De dikte van de plaat is van invloed op uw gerecht. Net zoals het met braadpannen het geval is, zorgt een dikkere plaat ervoor dat uw gerecht minder snel aanbrandt. Ook levert een dikkere plaat een constantere warmte.

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen

Welke Teppan Yaki is voor mij het beste?

Bent u ook geïnteresseerd in een van onze Teppan Yaki's? Een roestvrij stalen Teppan Yaki bijvoorbeeld is schitterend in een presentatie van rvs-apparatuur. Maar hoe houdt u dat schoon? En heeft een rvs-Teppan Yaki nog meer onderhoud nodig? Graag nodigen we u uit aan tafel om u vrijblijvend te adviseren welke Teppan Yaki het beste is in uw situatie. In elk geval zijn de volgende factoren van invloed op de beste keus:

 • Hoe groot is uw huishouden?
 • Wat is uw budget?
 • Waar wilt u uw Teppan Yaki voor gaan gebruiken?
 • Hoe meer watt, over hoe meer vermogen u beschikt
 • Wilt u vrijstaand of inbouw?
 • Wilt u gebruik maken van handige extra's zoals een restwarmte indicator?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ons team staat tot uw beschikking.