Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Wilt u een keuken met het schitterende, Zuid-Europese karakter van het Toscaans hardsteen aanrechtblad? Lees dan op deze pagina meer over stenen aanrechtbladen met Toscaans karakter.

Zo kun je dit hardstenen aanrechtblad goed combineren met een Old Wood keuken. Zeker in deze keuken met haar kenmerkende grove hout met noesten komt dit robuuste, landelijke en stoere aanrechtblad schitterend tot zijn recht.

Maar ook minstens net zo sfeervol is dit aanrechtblad met haar Toscaans uiterlijk in een landelijke of antieke keuken of een keuken met een Toscaans karakter.

Let op: Toscaans hardstenen aanrechtbladen zijn momenteel (tijdelijk) niet leverbaar door onze leverancier. Wel kunnen wij u uitstekende alternatieven van andere materialen aanbieden.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Toscaans hardsteen voor 'n doorleefd uiterlijk

Het Toscaans hardsteen aanrechtblad heeft dezelfde eigenschappen als het Belgisch hardsteen aanrechtblad, zij het dat het Toscaans hardsteen aanrechtblad met een tikkeltje meer crème net nog een wat warmere uitstraling heeft.

Het Toscaans hardsteen aanrechtblad is minder praktisch in gebruik dan bijvoorbeeld een granieten aanrechtblad of een kunststof keukenblad. Vlekken zijn moeilijk te verwijderen en je blijft ze lang zien

Toscaans hardstenen aanrechtblad bij houten keuken
Ergonomie testcentre - bepaald zelf de ideale hoogte en diepte van het aanrechtblad

Ideale hoogte van Toscaans hardstenen aanrechtblad

Bij het kopen van uw nieuwe keuken of Toscaans hardstenen aanrechtblad is het belangrijk dat het aanrechtblad op de juiste hoogte geplaatst wordt. Een te laag of te hoog aanrechtblad kan u in de loop van jaren nek- en rugklachten bezorgen. Ook is een dieper werkblad vaak functioneler in gebruik. In onze showroom kunt u in het ErgonomieCenter eenvoudig ervaren wat voor u de ideale hoogte en diepte van het hardstenen werkblad is. Tot op de millimeter kunnen wij een ergonomische keuken voor u samenstellen, ongeachte uw budget of keukenstijl.

Voordelen

 • Elk Toscaans hardsteen aanrechtblad is uniek.
 • Schelpjes en fossielen geven Toscaans hardsteen aanrechtbladen doorleefd uiterlijk.
 • Hittebestendigheid van Toscaans hardsteen aanrechtblad is goed.
 • Uw Toscaans hardsteen aanrechtblad kunt u dagelijks afnemen met een sopje.

Nadelen

 • Er zijn snijplanken en onderzetters nodig tegen krassen en hitte.
 • Het materiaal is niet vlekbestendig, regelmatig impregneren en onderhoud is nodig.
 • Aan een exclusief product zoals het Toscaans hardsteen aanrechtblad hangt ook een ander prijskaartje.

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
Toscaans hardsteen aanrechtblad in houten landelijke keuken