Toscaans hardsteen aanrechtblad

Om u een idee te geven van het schitterende, Zuid-Europese karakter van het Toscaans hardsteen aanrechtblad, passen we Toscaans hardsteen aanrechtbladen regelmatig toe in onze showroomkeukens. 

Zo combineren we dit bijvoorbeeld met een Old Wood keuken. Zeker in deze keuken met haar kenmerkende grove hout met noesten komt dit robuuste, landelijke en stoere aanrechtblad schitterend tot zijn recht.

Maar ook minstens net zo sfeervol is dit aanrechtblad met haar Toscaans uiterlijk in een landelijke of antieke keuken of een keuken met een Toscaans karakter.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Toscaans hardsteen voor 'n doorleefd uiterlijk

Het Toscaans hardsteen aanrechtblad heeft dezelfde eigenschappen als het Belgisch hardsteen aanrechtblad, zij het dat het Toscaans hardsteen aanrechtblad met een tikkeltje meer crème net nog een wat warmere uitstraling heeft.

Het Toscaans hardsteen aanrechtblad is minder praktisch in gebruik dan bijvoorbeeld een granieten aanrechtblad of een kunststof keukenblad. Vlekken zijn moeilijk te verwijderen en je blijft ze lang zien

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Wat is de ideale hoogte van het hardstenen aanrechtblad?

Bij het kopen van uw nieuwe keuken of Toscaans hardstenen aanrechtblad is het belangrijk dat het aanrechtblad op de juiste hoogte geplaatst wordt. Een te laag of te hoog aanrechtblad kan u in de loop van jaren nek- en rugklachten bezorgen. Ook is een dieper werkblad vaak functioneler in gebruik. In onze showroom kunt u in het ErgonomieCenter eenvoudig ervaren wat voor u de ideale hoogte en diepte van het hardstenen werkblad is. Tot op de millimeter kunnen wij een ergonomische keuken voor u samenstellen, ongeachte uw budget of keukenstijl.

Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

Voordelen van Toscaans hardsteen aanrechtblad

  • Elk Toscaans hardsteen aanrechtblad is uniek.
  • Schelpjes en fossielen geven Toscaans hardsteen aanrechtbladen doorleefd uiterlijk.
  • Hittebestendigheid van Toscaans hardsteen aanrechtblad is goed.
  • Uw Toscaans hardsteen aanrechtblad kunt u dagelijks afnemen met een sopje.
Bekijk andere aanrechtbladen

Nadelen van Toscaans hardsteen aanrechtblad

  • Er zijn snijplanken en onderzetters nodig tegen krassen en hitte.
  • Het materiaal is niet vlekbestendig, regelmatig impregneren en onderhoud is nodig.
  • Aan een exclusief product zoals het Toscaans hardsteen aanrechtblad hangt ook een ander prijskaartje.